Haft Drivee et par mrd. Valgte dem bl.a. pga mulighed for funktionaliteter som smart opladning og planlægning af opladning via app. Kan se at dette ikke har virket meget længe. Har betalt for laderen... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Drivee har installeret og monteret min Easee ladeboks i november måned 2021, og det er et pænt stykke arbejde teknikeren har lavet, så ingen fejl eller mangler her. Men super ærgerligt at deres app... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Opkræver efter opsagt abonnement og gør ladeboks ubrugelig
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ladeoperatør
Contactgegevens
Kattegatvej 45, 1. th. , 2150, Nordhavn, Denemarken
- info@drivee.dk
- drivee.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg er meget tilfreds med Drivee
Jeg er megrt tilfreds med Drivee. Opsætning af ladestander gik perfekt og som aftalt. Har haft en enkelt issue med ladestander eller software, det blev fikset en lørdag formiddag på under 1 time 👍🏻
Super tilfreds med Drivee
Jeg er super tilfreds med Drivee. Der var god service ved opsætning af ladestander. Efter 1 1/2 måned gik ladestanderen i stykker. Drivee skiftede den dagen efter uden problemer.
Jeg fik en professionel behandling hele…
Jeg fik en professionel behandling hele vejen igennem.
Kort leveringstid som lovet.
Et teknisk problem, der viste sig at hidrøre fra min bil, blev omgående addresseret af Divee - god service.
SMART opladning via app virker ikke 😕
Men super ærgerligt at deres app funktion, med smart opladning ikke virker, da dette var den primære grund til at jeg valgte Drivee.
Jeg håber Drivee får styr på dette inden længe, da deres hjemmeside ellers slår stort op omkring denne funktion.

Antwoord van drivee
God oplevelse med skift til Drivee
Er netop startet som kunde hos Drivee efter min tidligere leverandør gennem 3,5 år efterlod mig uden brugbar hjemmelader. Det har været en super oplevelse siden jeg først kontaktede dem med diverse spørgsmål. Kan måske godt frygte lidt om de kommer til at drukne i deres egen success, så jeg håber virkeligt at udvider løbende med medarbejdere. Har oplevet både korte og lange ventetider når man ringer, men når det ikke er noget der haster virker det fint med kontakt pr. mail. Kristoffer virker som en 1-mandshær - han er her og der og alle vegne, stor ros til ham. Hvis jeg kunne give 4,5 stjerne ville det være optimalt fordi der er 1 skønhedsfejl: Smart ladning via app virker ikke, men kan se at det skulle være forventet løst inden april 2022. Det er også nødvendigt for de reklamerer kraftigt med denne feature så det SKAL virke. Hvis jeg ikke var garvet elbil ejer ville jeg dog have langt flere ladeproblemer her i starten, men har selv kunne fejlfinde, så min opfordring til Drivee vil være at udbygge Hjælpeforum med svar på alle emner man kan slå op derinde - it's a jungle.
Top service!
Jeg kan kun anbefale Drivee ud fra de erfaringer jeg har haft hidtil. De kom og satte ladeboksen op til aftalt tid. Derudover har de faktisk ommonteret boksen efter den i første runde ikke blev sat alt for smart op og samtidigt leverede de top service da der pludseligt ikke var strøm i ladeboksen. Det viste sig så at være en fejl på HFI relæet (som Drivee ikke havde skyld i) men de dukkede op med det samme og fixede det uden at klynke og det tager jeg hatten af for.
Super tilfreds med Drivee
Jeg er meget tilfreds med min ordning hos Drivee.
Jeg har haft ladeboksen fra staten af november 2021 og den fungere bare uden problemer.
Ladeboksen blev sat op på den aftalte dag og mit abonnement har fungeret som det skal.
Jeg kan kun anbefale firmaet
Jeg kan anbefale Drivee
De kom til den aftalte tid, selv om der er langt for dem til Aalborg.
Da vi har flere ladestationer fik en grundig vejledning i opsætningen så vi kan hjælpe nye bruger.
Fint men app'en er noget ufærdig
Installationen gik fint, men app'en viste sig ikke at kunne starte opladningen på det bedste tidspunkt af dagen. Ærgerligt, da det var en af grundene til at vælge Drivee. Den bærer også præg af ikke at blive videreudviklet og har småfejl som burde være rettet for længe siden.

Antwoord van drivee
Mine bedste anbefalinger til Drivee.
Mine bedste anbefalinger til Drivee.
Hurtig og kompetent installation til aftalt tid og pris, på trods af forhindringer uden for Drivee's ansvar
En anke er at en ellers udmærket app ikke kan konfigurere WiFi og ladekapacitet, der dog hurtig blev klaret via et par mails til Drivee der kan fjernkonfigurerer laderen.
Let at bestille Drivee og super god service...
Let at bestille og super god service.
To meget sympatiske elektrikere stod for min installationen, som blev ført op på mit loft og ud til laderen, som blev sat i min carport.
Trygt og super god service.
Formidabel service og veludført…
Formidabel service og veludført arbejde. Kan kun anbefale Drivee til andre.
Alt spiller max ..
Alt spiller max ... det bliver jeg nødt til at skrive. Lige fra første samtale over telefonen. Som faktisk viste sig at være helt unødigdig, da alt var så nemt at bestille via hjemmeside. Jeg havde dog et enkelt spørgsmål om installation, da jeg havde fået lavet kabling tidligere, så den del tog de højde for.
Alt har kørt snorlige. Enkelt og lige til med kommunikation fra dag 1, til aftalt installations tidspunkt, til elektriker som kommer ud og laver arbejde til UG. Og at det er enkelt at betjene efterfølgende gør heller ikke noget ... Fed oplevelse ... tak!
Produkt og pris i orden
Kort leveringstid på ladeboks og installation. Grundig og fyldestgørende information på hjemmesiden. Konkurrencedygtig pris. Venlig og imødekommende betjening. Måske en fuld leveringspakke med alt det nødvendige gravearbejde inkluderet i prisen ville profilere Drivee endnu bedre, og helt sikkert gøre deres tilbud endnu mere interessant for mange ikke-handymænd, især os over 70!
God og billig ladeløsning
Jeg fik sat min boks op i går. Det er rigtig pænt lavet, og alt virker som forventet. Kommunikationen med Drivee forinden har også været rigtig god, så jeg kan kun anbefale Drivee.
Godt arbejde
Godt arbejde og god service, ved installering af både ny eltavle og hjemmelader. Kan klart anbefale Drivee
Rigtig fin løsning på en ikke-standard…
Rigtig fin løsning på en ikke-standard opsætning af ladestander med en lidt lang og kompliceret vej fra eltavle til carport. Alt er lavet meget pænt og uden at der er skåret hjørner.
Super tilfreds med levering af ladeboks…
Super tilfreds med levering af ladeboks og ladeabonnement hos Drivee. Kristian fra Drivee har leveret super service og klarede installation af ladeboks med kun 3 dages varsel, hvor konkurrenter først kunne levere i december.
En af de få udbydere, hvor du selv ejer din boks efter installation, som samtidigt også er pæn og diskret.
Der er desuden hurtig og personlig betjening på spørgsmål så jeg er meget tilfreds.
Rigtig fin rådgivning
Jeg kontaktede drivee om formiddagen, og om eftermiddagen blev jeg ringet op af en flink medarbejder, som guidede mig godt igennem mine spørgsmål.
Jeg besluttede at bestille hos dem, og hurtigt herefter blev der aftalt installationsdato.
Installationen er udført flot, og alt kører som det skal.
Jeg kan sagtens anbefale dem.
God oplevelse hos Drivee
Har haft en fin oplevelse med installation af ladeboks hos Drivee. Blev hurtigt kontaktet for at aftale installationsdato, som dog desværre blev udskudt to uger senere da de ikke havde fået de nødvendige bokse leveret til tiden.
Installationen gik uden problemer og er pænt lavet.
Drivees app er simpel men fungerer fint. Det ville være fint med lidt flere funktioner til at styre boksen, men i dagligdagen fungerer den rigtigt fint.
Lees meer over geverifieerde reviews.