Driving Academy Faaborg afdelingen kom på det helt rigtig tidspunkt da de andre køreskolers teorilokaler ikke var særlig optimale. Det var nemt at forstå og følge med og min kørelærer Per havde altid... Toon meer
Super god kørelærer. Ham som jeg havde som kørelærer havde med sjæl og hjerte med sig overfor sine elever. Han lytter gerne til eleverne. Vil helt klart anbefale Driving Academy køreskole 🤩🤩🤩
Jeg kan varmt anbefale Anees Salin som kørelærer. Jeg fik mit kørekort takket være Anees – han er meget rolig og professionel, forklarer tingene uden at gøre dem unødigt komplicerede og formår virke... Toon meer
Anees er uden tvivl en af de bedste kørerlærer der findes, han er god til og presse en i situationen hvor man føler sig usikker men på en måde så man føler sig tryg. Hvis I ser ham med en lille kop... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.
Erritsø Bygade 38, 7000, Fredericia, Denemarken
- +4528878700
- driving-academy@hotmail.com
- driving-academy.net
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kørekort
Jeg har taget kørekort med Driving academy og det har været en god oplevelse. Jeg har kørt rundt med JP som kørelærer og jeg vil stærkt anbefale ham. Han er en ordentlig chef og hyggelig gut at køre med. Han har også været god til at lære fra sig, og kommunikere under kørslen.

Meget godt
Super ordentlig og grundig undervisning, men samtidig blandet med en masse humor :) Jeg gik i Tommerup St. med kørelæren JP.

Antwoord van Driving Academy
Jp er en rigtig godt kørelærer
Jp er en rigtig godt kørelærer. Han er super godt til at lære fra sig.

Super god køreskole
Super god køreskole, JP kan kun anbefales.

Antwoord van Driving Academy
Driving acadamy fik mig igennem alle…
Driving acadamy fik mig igennem alle nøglehullerne på første forsøg.
Jp var min kørelærer og totalt hyggelig at være ude og køre med.

SNYDER DIG FOR PENGE
Jeg må desværre sige, at min oplevelse med denne køreskole har været en absolut skuffelse fra start til slut. Jeg troede, jeg betalte for at lære at køre bil, men i stedet fik jeg en lektion i frustration og inkompetence.
Først og fremmest fik jeg givet helvedes mange ektra køretimer, selvom jeg aldrig blev oplyst om det. Og jeg gjorde mig også klar og tydelig, da jeg sagde at jeg ikke kunne betale for ekstra køretimer.
Og da jeg prøvede at skifte køreskole, så fik jeg da bare afvide (med kæmpe attitude mod en 17 årige) at jeg ikke kunne få mine papir. Så jeg kunne ikke skifte køreskole.
For at sætte prikken over i'et var administrationen en total katastrofe. Hver gang jeg ringede for at få oplysninger, blev jeg mødt med en arrogant attitude og ringe kundeservice. Det var mildt sagt, totalt uproffesionelt.
Alt i alt var min tid på denne køreskole en stor spild af tid og penge. Jeg ville ønske, jeg havde valgt en anden skole fra starten. Jeg vil råde alle, der overvejer at tilmelde sig denne køreskole, til at genoverveje deres valg og finde en anden, der rent faktisk lever op til deres forventninger.
Selvom køreskolen er “billig”, så ender man i sidste ende med at betale MEGET mere end man skulle

Super dygtig og kompetente
Jeg havde en super god oplevelse ved Driving Academy Fredericia. Min kørerlærer Christian var super dygtig både i teoritimerne og under køretimerne. Han var nærværende og tvivlede aldrig på at man nok skulle få det lært. Jeg bestod min teoriprøve og køreprøve i første huk 💪🏼

Den bedste kørelærer🚗🚗🚗
Jp er både humoristisk og mega god til at lærer fra sig. Jeg startede i oktober og klarede min teori prøve og køreprøve uden problemer i første forsøg. Så kan kun anbefale Jp i Tommerup hvis man er det mindste i tvivl så er Jp et hodt valg for alle😃🚗

Super kørelære JP
Det har været super godt at tage kørekort hos JP. Der er altid god stemning og godt humør.
Han er god til at lære fra sig, og det er tydeligt at han ønsker at få sine elver bedst muligt igennem forløbet.
Jeg vil klart anbefale JP 😊.

Fyns bedste kørelære
Jp kan klart anbefales, han er super dygtig og lære dig alt hvad du skal kunne i forhold til at køre bil. Og det er altid super hyggeligt at køre med Jp

Antwoord van Driving Academy
Rigtig god oplæring og fokus på den…
Rigtig god oplæring og fokus på den enekelte elev
Rigtig god lærer
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, og rigtig gode køretimer. Min kørelære JP, var meget fleksibel med tider, så der bliver taget rigtig god højde for hvornår man selv kan, og for hvordan det forgår. Timerne er godt lagt ud, og teori undervisningen også. Kan helt klart anbefale.

Antwoord van Driving Academy
Den bedste undervisning med den bedste kørerlærer🌟
Hvordan sælger man det at tage kørekort hos JP bedst muligt?
Hvis jeg havde svaret, så skulle jeg nok give dig det, men det har jeg ikke. For sagen er nemlig den at der ikke kun er et svar...
Når du tager kørekort med JP, så kan du forvente dig lidt af hvert. Du får en masse sjove huskeremser, et smil på læben, masser af spas, men i DEN grad også seriøs og virkelig god undervisning. Én ting er ihvertfald helt sikkert. Du finder IKKE en nogen bedre kørelærer! Det tør jeg godt skrive under på🫶🏻
En mere tålmodig, sjov, rar, venlig og ikke mindst imødekommende mand, som kun vil dig det bedste, står i spidsen for undervisningen, så selvom det er mørkt, koldt og regnvejr, så er der alligevel et lyspunkt på ugen når man tager kørekort med JP🌞
Hvis du sidder med en forestilling om at det at tage kørekort skal være sjovt og noget du ser frem til, så synes jeg bare at du skal komme i gang med at booke en plads på et af JP's hold med det samme! For bedre undervisning finder du ikke!💪🏻🫶🏻
Godt forløb
Min oplevelse med driving academy har kun været positivt, Steen Hylander er en ganske god kørerlærer som er nem at spørger til råds, og både teori- og kørerlektioner var som det skulle være, alt i alt en rigtig god oplevelse med driving academy, god anbefaling herfra

Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales, fantastisk kørerlærer:)

Antwoord van Driving Academy
Jeg havede en mega god oplevelse med…
Jeg havede en mega god oplevelse med mit kørekort, sammen med Merethe som var skrap og efter mig på alle de rigtige tidspunkter, når jeg fejlede eller bare generalt var dum, så var hun god til at hjælpe mig på den rette spor igen og mega god til at forklare/lære fra sig, og få mig til at forstå ting som var lidt svært engang i mellem 🤣
Men alt i alt en mega god oplevelse med driving academy og enu mere med Merethe som kørelære 🙌🏼
Bestod min køreprøve første gang
Med venlig hilsen Thais Nielsen

Antwoord van Driving Academy
Jeg har haft nogle rigtige lærerige…
Jeg har haft nogle rigtige lærerige timer. Han kommer til at presse dig, men det er kun for det bedre. Klar anbefaling herfra