Driving Academy Faaborg afdelingen kom på det helt rigtig tidspunkt da de andre køreskolers teorilokaler ikke var særlig optimale. Det var nemt at forstå og følge med og min kørelærer Per havde altid... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super god kørelærer. Ham som jeg havde som kørelærer havde med sjæl og hjerte med sig overfor sine elever. Han lytter gerne til eleverne. Vil helt klart anbefale Driving Academy køreskole 🤩🤩🤩
Jeg kan varmt anbefale Anees Salin som kørelærer. Jeg fik mit kørekort takket være Anees – han er meget rolig og professionel, forklarer tingene uden at gøre dem unødigt komplicerede og formår virke... Toon meer
Anees er uden tvivl en af de bedste kørerlærer der findes, han er god til og presse en i situationen hvor man føler sig usikker men på en måde så man føler sig tryg. Hvis I ser ham med en lille kop... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.
Contactgegevens
Erritsø Bygade 38, 7000, Fredericia, Denemarken
- +4528878700
- driving-academy@hotmail.com
- driving-academy.net
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestod på første forsøg
Jeg tror ikke jeg kunne have valgt et bedre sted at tage kørekort. Min kørelærer, Christian, var rolig, tålmodig og super god til at forklare hvad jeg skulle.
De sender ikke nogen afsted til køreprøve hvis man ikke er klar, så for mig krævede det lige et par ekstra køretimer.
Jeg endte med at bestå teori og køreprøve på første forsøg, så det var de ekstra køretimer værd.
Vil helt klart anbefale!
Jens Peder JP
Jeg havde en svær start. JP hjalp mig virkelig med at får naverne ned. Virkelig god til at få en til at forstå de fejl man laver. Vil helt klart anbefale ham
Jeg har gået ved driving academy og har…
Jeg har gået ved driving academy og har været virkelig glad for det. Min kørelærer har været god til at lære fra sig og give konstruktiv kommentar som man kan bruge til at udvikle sig.
Helt i top
Mit oplevelse med driving academy var helt i top.
Hvis jeg noglesinde skal generhverve mit kørekort bliver det ved JP ved driving academy.
God lærer, fleksibel og god stemning i bilen.
Super god og billige
Super god og billige, jeg have Christian, så kan ikke fortælle om de andre, men WOW!! Den bedste køre lære du kunne ønske dig, han forklare tingene til punkt og prikke, han er klare i tonen, og er respektfuld og rolige når du laver en fejl. Han ved en helt masse om det han laver, og det er skide godt. Jeg bestod begge prøve i først huk. Så fem🤩🤩🤩🤩🤩 her fra. Tusind tak for den gode Undervisning Christian🏎️💨
JP was my instructor and in the…
JP was my instructor and in the beginning he was a little bit tough and sometimes it annoyed me. But latter i understood that it helped me a lot in order to be a good driver.
5 stjerner til den bedste kørerlærer!
Jeg vil gerne give min kørerlærer fra Driving Academy Middelfart Steen den højest mulige ros! Han har gjort en uvurderlig indsats for at lære mig at køre sikkert og ansvarligt i trafikken.
Steen er en fantastisk mentor. Han delte sin omfattende viden om trafiksikkerhed med mig og gav mig værdifulde tips til at håndtere forskellige situationer på vejen. Han lærte mig at være opmærksom på mine omgivelser, forudse farer og reagere hurtigt og korrekt.
Hvis du leder efter en kørerlærer, der er dygtig, tålmodig og engageret, kan jeg varmt anbefale Steen Han er uden tvivl den bedste kørerlærer, jeg kunne have ønsket mig!
Kørelære JP
Kørelærer JP er nok den bedste, kørelærer man kan få. Trods nogle tunge og kedelige teori timer, kunne han stadig formå at gøre det til en fest. Han er god til at lære, og håndtere os unge mennesker.
JP er nok en af de sjoveste mennesker jeg kender, klar anbefaling herfra!
Helt igennem et super forløb 👍
Helt igennem et super godt forløb, de varmeste anbefalinger, særligt til kørerlærer JP, der takler de unge mennesker med bravour. Havde vi haft en håndfuld stjerner mere, var de givet helt særligt til ham👍
Havde JP som kørelærer en rigtig god…
Havde JP som kørelærer en rigtig god kørelærer der kan både laves sjov og være seriøst så alt i alt en 5 ud af 5🙃
God køreskole
God køreskole, følte mig klar til prøverne og min kørelærer Steen var virkeligt sjov

Not good experience
Not good experience, after taking multiple driving class instruction said you are ready for exam , however i am fail many times. I had same experience even after changing instructor. Look like only money making school to me. Think before opting

10/10
Min kørerlærer var Christian, han er en virkelig god kørelærer, som gerne vil lærer fra sig.

JP som kører lærer
Jeg havde JP (Jens Peder) som min kørelærer.
Det var en virkelig god oplevelse, og føler mig sikker i mig selv når jeg skal ud og køre. Han lærer dig om, ikke bare hvordan du kører bil, men hvordan du kører bedst. Han hjælper dig meget i forhold til teori- og køreprøve.
Desuden var det bare en hyggelig oplevelse hver gang vi skulle ud og have en køre. Kæmpe fornøjelse og kan klart anbefales

Stor Anbefaling!
Havde et rigtig godt forløb med Driving Academy i Tommerup. Det var nogle hyggelige køretimer og teoritimer, hvor jeg lærte rigtig meget! Var meget nervøs til min køreprøve og dumpede første gang. Min kørelærer Jens Peder gjorde rigtig meget for at jeg kunne føle mig mere tryg ved prøven og det hjalp mig meget til at bestå.
Kan kun anbefale!

Steen Kørelære
Det var et fint sted det tig lidt tid om at få prøven hans læring er god hjælper meget med at få dig til køreprøve

God kørelære
Havde JP som kørelærer og det gik rigtig godt, fantastisk lære kan kraftigt anbefale det.

Tilfreds
Det var en god kørelærer jeg havde( Steen), og der var plads til lidt sjov hist og der, men også seriøst. Han fik lært mig alt til jeg ku bestå det hele i første hug!
Så det var en god oplevelse
Kan varmt anbefales

Antwoord van Driving Academy
Næm at lære fra og er en positiv person

Antwoord van Driving Academy
Han var en rigtig god kørelærer👌😎
JP var en rigtig god kørelærer👌😎