Driving Academy Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Driving Academy Faaborg afdelingen kom på det helt rigtig tidspunkt da de andre køreskolers teorilokaler ikke var særlig optimale. Det var nemt at forstå og følge med og min kørelærer Per havde altid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kørelærer. Ham som jeg havde som kørelærer havde med sjæl og hjerte med sig overfor sine elever. Han lytter gerne til eleverne. Vil helt klart anbefale Driving Academy køreskole 🤩🤩🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Anees Salin som kørelærer. Jeg fik mit kørekort takket være Anees – han er meget rolig og professionel, forklarer tingene uden at gøre dem unødigt komplicerede og formår virke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anees er uden tvivl en af de bedste kørerlærer der findes, han er god til og presse en i situationen hvor man føler sig usikker men på en måde så man føler sig tryg. Hvis I ser ham med en lille kop... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kørekort til bil, Mc og trailer. Vi sætter en ære i at lære dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kørelærere i køreskolen og har afdelinger i 7 byer.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

77 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestod på første forsøg

Jeg tror ikke jeg kunne have valgt et bedre sted at tage kørekort. Min kørelærer, Christian, var rolig, tålmodig og super god til at forklare hvad jeg skulle.
De sender ikke nogen afsted til køreprøve hvis man ikke er klar, så for mig krævede det lige et par ekstra køretimer.
Jeg endte med at bestå teori og køreprøve på første forsøg, så det var de ekstra køretimer værd.
Vil helt klart anbefale!

28 juni 2024

Jens Peder JP

Jeg havde en svær start. JP hjalp mig virkelig med at får naverne ned. Virkelig god til at få en til at forstå de fejl man laver. Vil helt klart anbefale ham

28 juni 2024

Helt i top

Mit oplevelse med driving academy var helt i top.

Hvis jeg noglesinde skal generhverve mit kørekort bliver det ved JP ved driving academy.

God lærer, fleksibel og god stemning i bilen.

1 november 2023

Super god og billige

Super god og billige, jeg have Christian, så kan ikke fortælle om de andre, men WOW!! Den bedste køre lære du kunne ønske dig, han forklare tingene til punkt og prikke, han er klare i tonen, og er respektfuld og rolige når du laver en fejl. Han ved en helt masse om det han laver, og det er skide godt. Jeg bestod begge prøve i først huk. Så fem🤩🤩🤩🤩🤩 her fra. Tusind tak for den gode Undervisning Christian🏎️💨

21 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner til den bedste kørerlærer!

Jeg vil gerne give min kørerlærer fra Driving Academy Middelfart Steen den højest mulige ros! Han har gjort en uvurderlig indsats for at lære mig at køre sikkert og ansvarligt i trafikken.

Steen er en fantastisk mentor. Han delte sin omfattende viden om trafiksikkerhed med mig og gav mig værdifulde tips til at håndtere forskellige situationer på vejen. Han lærte mig at være opmærksom på mine omgivelser, forudse farer og reagere hurtigt og korrekt.

Hvis du leder efter en kørerlærer, der er dygtig, tålmodig og engageret, kan jeg varmt anbefale Steen Han er uden tvivl den bedste kørerlærer, jeg kunne have ønsket mig!

6 mei 2024

Kørelære JP

Kørelærer JP er nok den bedste, kørelærer man kan få. Trods nogle tunge og kedelige teori timer, kunne han stadig formå at gøre det til en fest. Han er god til at lære, og håndtere os unge mennesker.
JP er nok en af de sjoveste mennesker jeg kender, klar anbefaling herfra!

8 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem et super forløb 👍

Helt igennem et super godt forløb, de varmeste anbefalinger, særligt til kørerlærer JP, der takler de unge mennesker med bravour. Havde vi haft en håndfuld stjerner mere, var de givet helt særligt til ham👍

8 april 2024

God køreskole

God køreskole, følte mig klar til prøverne og min kørelærer Steen var virkeligt sjov

12 maart 2024

Hej Patrick. Tak for din anmeldelse

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Not good experience

Not good experience, after taking multiple driving class instruction said you are ready for exam , however i am fail many times. I had same experience even after changing instructor. Look like only money making school to me. Think before opting

8 maart 2024

Antwoord van Driving Academy

Hi Bharatkumar Metha. We cannot see that you have been a student with us. Be aware that there are other driving schools with the same name. we would like to ask you to delete your review and direct it to the correct driving school

10/10

Min kørerlærer var Christian, han er en virkelig god kørelærer, som gerne vil lærer fra sig.

5 maart 2024

Antwoord van Driving Academy

Tak Nanna for de flotte ord.

JP som kører lærer

Jeg havde JP (Jens Peder) som min kørelærer.
Det var en virkelig god oplevelse, og føler mig sikker i mig selv når jeg skal ud og køre. Han lærer dig om, ikke bare hvordan du kører bil, men hvordan du kører bedst. Han hjælper dig meget i forhold til teori- og køreprøve.

Desuden var det bare en hyggelig oplevelse hver gang vi skulle ud og have en køre. Kæmpe fornøjelse og kan klart anbefales

4 maart 2024

Antwoord van Driving Academy

Hej Oliver. Ja han gør det godt ham JP. Vi er glad for at du syntes det samme.

Stor Anbefaling!

Havde et rigtig godt forløb med Driving Academy i Tommerup. Det var nogle hyggelige køretimer og teoritimer, hvor jeg lærte rigtig meget! Var meget nervøs til min køreprøve og dumpede første gang. Min kørelærer Jens Peder gjorde rigtig meget for at jeg kunne føle mig mere tryg ved prøven og det hjalp mig meget til at bestå.
Kan kun anbefale!

29 februari 2024

Antwoord van Driving Academy

Hej Magne. Tak for din anmeldelse. Vi giver den videre til JP.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Steen Kørelære

Det var et fint sted det tig lidt tid om at få prøven hans læring er god hjælper meget med at få dig til køreprøve

25 februari 2024

Antwoord van Driving Academy

Hej Oliver. Tak for anmeldelsen. Ja vi er også trætte af den lidt lange ventetid der ofte er på både teori- og køreprøver. Det er vi desværre ikke herre over, da det er Færdselsstyrelsen der udbyder prøverne.

God kørelære

Havde JP som kørelærer og det gik rigtig godt, fantastisk lære kan kraftigt anbefale det.

21 februari 2024

Hej Lukas, Tak for det.

Tilfreds

Det var en god kørelærer jeg havde( Steen), og der var plads til lidt sjov hist og der, men også seriøst. Han fik lært mig alt til jeg ku bestå det hele i første hug!
Så det var en god oplevelse
Kan varmt anbefales

14 februari 2024

Antwoord van Driving Academy

Hej Sebbi. Flot klaret, og tak for anmeldelsen.