Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har afrikanske krøller og har tatt anti perm gjennom oppveksten. Gikk over til drkeratin sin nano gel keratin for en sunnere alternativ, og jeg var i sjokk over resultatet. Har prøvd alle keratin i no... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er tredje gangen jeg kjøper min faste 120 ml Nano Keratin. Produktet er ekte, har riktig vekt og gir et utrolig fint resultat. Jeg kjøper kun keratin fra dem fordi produktet er autentisk, skånso... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette er min tredje gang hos Dr.Keratin, og jeg er strålende fornøyd hver gang med keratinbehandling. Jeg har gått til Alessandra og hun har virkelig reddet håret mitt. Fra å ha hatt slitt og knekt hå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gått til Dr.keratin fast nå i 5 år (siden jeg var 16) og er utrolig fornøyd med både behandling og resultatet. Jeg har afro-hår (4a) og opplever at håret mitt har blitt sterkere og sunnere med... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kapper
  2. Haarproductenwinkel
  3. Haarsalon

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Dr Keratin Dr. Keratin er spesialisert innen hårpleie og jobber kun med eksklusive brasilianske produkter av høy kvalitet. Vi er den eneste frisørsalongen i Norge som har sin egen keratinbehandling: Dr Keratin - Sexy hair in a bottle. Dette kan vi! Vi er også eksklusive representanter i Skandinavia for flere brasilianske merker som garanterer perfekt resultat for alle hårtyper. Vi har lokalet i Oslo sentrum med gode kollektivforbindelser.    Hos Dr. Keratin kan du velge mellom Nanokeratinbehandling, SOS «rebuilding» av hår eller Hårbotoxbehandling. Vi jobber med alle hårtyper.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er fast kunde hos Alessandra i over…

Jeg er fast kunde hos Alessandra i over 3 år og er super fornøyd med hennes service.Jeg har tatt keratin i flere år men har aldri vært fint som etter at jeg begynte hos Alessandra, hun er dyktig og ikke minst profesjonell. Jeg anbefaler Alessandra på det varmeste ❤️❤️

14 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En hyggelig og kjempedyktig frisør

Jeg er fast kunde hos Alessandra og er super fornøyd med hennes service! Om du ønsker en hyggelig og kjempedyktig frisør som virkelig kan keratinbehandling så er Dr. Keratin det rette stedet😊

11 februari 2025

Fantastisk service og resultat

Fantastisk service og resultat! Jeg har tatt keratinbehandling på håret mitt flere ganger hos Alessandra og resultatet blir alltid like bra og håret føles sunt og ser helt fantastisk ut. Anbefales på det sterkeste!

9 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ble så glad da jeg oppdaget Dr…

Jeg ble så glad da jeg oppdaget Dr Keratin! Jeg er 50+ og håret mitt er ikke lenger det samme. Keratin behandlingen gjør at håret mitt blir fint igjen! Dr Keratin kan absolutt anbefales!

4 februari 2025

Anbefaler Dr Keratin på det sterkeste

Anbefaler Dr Keratin på det sterkeste! Har prøvd keratinbehandling andre steder og brukt mange tusen kroner uten noen særlig resultat. Etter å ha vært hos Alessandras salong har håret mitt aldri vært sunnere og ikke minst vært så rett noen gang før. Man får skreddersydd behandlingen etter hårkvalitet og ønsket resultat, og mange gode tips for å pleie håret etterpå. Prisen er også god med tanke på kvaliteten man får.

3 februari 2025

Keratinbehandling

Jeg har fått skreddersydd keratinbehandling hos Alessandra tidligere - etter å ha tatt behandling andre steder før - og jeg var ikke i tvil om at jeg skulle fortsette behandlingen hos Alessandra. Hun er utrolig dyktig og dedikert i behandlingen, i tillegg til å være veldig hyggelig å være hos. Anbefales på det sterkeste.

1 februari 2025

Jeg gikk til Dr

Jeg gikk til Dr. Kreatin for å ta en kreatinbehandling, og resultatet ble akkurat slik jeg ønsket meg. Hun tok seg tid til å høre på mine ønsker og ga meg gode råd om hvordan jeg kan vedlikeholde keratinen, samt forklarte prosessen grundig. De ansatte var profesjonelle, og salongen var behagelig. Jeg følte meg godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!

29 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For meg service er veldig viktig

For meg service er veldig viktig, hvordan behandles kunde måte å snakke med kunde, og jeg må si at dr keratin er kå dyktig, flink, hyggelig, og veldig profesjonell i jobben sin.

29 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Have been going to Alessandra for…

Have been going to Alessandra for keratin to help with frizzy hair and was the best decision i did for my hair. It has looked the healthiest it did in years and not even a bit of damage that some of my friends faced in other salons. Would fully trust her when it comes to Keratin treatments.

28 januari 2025

Fantastisk

Beste frisøren jeg har vært hos. Har gått hit i 4 år og resultatet blir alltid like bra. Anbefales på det varmeste.

28 januari 2025

Anbefales!

Jeg har vært hos Dr. Keratin flere ganger og er alltid like fornøyd! Alessandra er veldig dyktig, og keratinbehandlingen gjør håret mitt sunt og glansfullt. Anbefales på det varmeste!

27 januari 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.