Beställde grejer en söndag och fick meddelande på måndag att de tagit emot ordern och skickat iväg den. Då ska det, enligt företaget, vara hos mig på tisdag eller onsdag. Dock ingen uppdatering hos d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tidigare betygsättning med en stjärna gjordes lite väl förhastat då jag insåg att mail hade fastnat i spam filtret. Jag fick en positiv återkoppling via mejl och blev tilldelad ett returkvitto.... Toon meer
Jag kan bara bekräfta samma som alla andra skriver, detta är det bästa jag gjort! Sköna t-shirts att ha under skjortan och INGET svett kommer igenom. Inte ens en varm sommardag jobbandes fysiskt.... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk kvalitet
Fantastisk kvalitet. Perfekt om man har kavaj eller dunjacka, svett kommer inte igenom armhålorna.
Snabb leverans och en bra produkt.
Bra företag
Bra företag!
Kanon kvalitet på DryWear's t-shirts. Har använt mig av dem i över ett år, 5 dagar i veckan utan att någon av dem har gått sönder. Skönt plagg, suger upp svett bra. Rekommenderar starkt!
Snabbt svar från kundservice och snabb…
Snabbt svar från kundservice och snabb leverens!
Köpte ännu en
Känslan är att t-shirten inte bara suger upp svett, utan att man också svettas betydligt mindre. Bättre än förväntat, köpte ännu en t-shirt!
Har ännu inte fått min leverans efter…
Har ännu inte fått min leverans efter drygt 1,5 månad. Uselt är väl en underdrift.
Bra t-tröjor och snabb leverans..
Tröjan sitter bra och gör det den ska
Tröjan sitter bra och gör det den ska. Snabb leverans.
Kommer bara använda dessa framöver!
Var först skeptisk till det höga priset men efter ha testat den är jag SÅLD! Helt galet skönt material! Passformen var perfekt och längden precis så där extra lång jag vill ha. Hoppas att de snart får utökar sortimentet med svarta t-shirts.
Äntligen en lösning som funkar
Äntligen en lösning som funkar! Sjukt bra produkt och snabb leverans. Jag har köpt på mig ett lager. Två saker är lite nackdel - de luktar kemiskt i påsen de kommer i och man måste tvätta dem innan användning. De börjar noppra efter några tvättar.
Funkar perfekt!
SCAM
Ordered shirts. Paid with Klarna. No confirmation. No delivery. NO RESPONSE FROM CUSTOMER SERVICE AFTER REPEATED ATTEMPTS. Money Gone. AVOID this SCAM.
Jag beställde en tröja som aldrig kom…
Jag beställde en tröja som aldrig kom så dom fick mitt sämsta betyg . När dom såg det så skickades ett Mail omgående och det var en miss ( såklart ) så jag fick en extra tröja . Otroligt skön tischa med bra passform . Har inte testat den ordentligt ännu men är mera än nöjd . Att anmärka på är att det är svårt svårt att hitta deras mailadress .
Fantastiska tröjor med toppenkvalité
Fantastiska tröjor med toppenkvalité. Gör verkligen sitt jobb i många år.
Återlämnade tröjorna som inte var…
Återlämnade tröjorna som inte var utformat enligt beskrivning från deras hemsida. En av fyra blev öppnad och provades. Tröjan var inte tillräckligt urringad såsom beskrivet. Tröjan syntes klart och tydligt vid hals vid skjorta med öppnad hals. Inte snyggt. Alltså inte utformad som det beskrivs på deras hemsida därför skickade jag tillbaks dem som ett reklamationsärende till angiven adress. Sen dess har jag inte fått någon reaktion alls. Inte ens ett mail som de fint anger att de alltid skickar.

Antwoord van Drywear
Fungerar väldigt bra och effektivt...
Fungerar väldigt bra och effektivt och då svettas jag väldigt mycket. Hjälper mig väldigt i vardagen då jag slipper gå och vara orolig för svettfläckar och jag kan numer använda kläder i andra färger än svart och vitt.
Tröjorna funkar mycket bra
Tröjorna funkar mycket bra. Efter år av svettig nervositet har fått det tryggare.
Fungerar som utlovat
Fungerar som utlovat. Sitter skönt och behåller den vita färgen väldigt bra. Skyddar såledess plagget som sitter ovanpå. Mycket nöjd. Tog några dar att få plagget så förvänta dig inte leverans dagen efter.
Dit is Trustpilot