Dålig leveranser ingen bra kommunikation med kunden, nästan en timma för att prata med kundtjänsten, appen bissar bara terminaler inte Var någonstans är förare typ som andra appar som visar om en halv... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Sämsta servicen någonsin. Fick efter 3 veckor själv höra av mig för att få boka leveransdatum. De kom ej på inbokat leveransdatum och hörde inte heller av sig om varför. Fick boka nytt datum och ringd... Toon meer
Anmärkningsvärt att man anlitar ombud med katastrofalt dåliga öppettider. Ex. 48:ans Tobak St Eriksgatan, Stockholm som har stängt på helger.
Ikke fået vores varer endnu skulle have dem mandag Og tirsdag skulle vi så modtage seng Ringede til kundeservice jem og fix .. i får dem imorgen Ringede til daells bolighus og fik af vide det va... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
DSV A/S is a Danish transport and logistics company offering transport services worldwide by road, air, sea and train.
Contactgegevens
Hovedgaden 630, 2640, Hedehusene, Zweden
- dsv.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Riktigt trevlig chaufför på glatt humör.
Chauffören kom sent och körde sedan…
Chauffören kom sent och körde sedan sönder min gräsmatta och framfartsväg som är belagd med asfalt. Det var efter att ha fastnat mellan två träd.
Horribelt!!
När jag ringde deras chef och visat bilder på förödelsen så fick jag bara till svar att jag skulle kontakta mitt försäkringsbolag.
Ingen ursäkt. Inget vi hör av oss.
Inget!
Skitbolag!! Undvik!!!?
DSV har verkligen ryckt upp sig
Har tidigare get DSV tummen ned för urursel service, men nu verkar man verkligen ha ryckt upp sig. Chauffören dök upp på beställt tid, och jag fick mina vinterdäck . Trevligt och den här gången får DSV 5 stjärnor. Så skall ett seriöst transportförtag fungera
Chauffören ringde inte
Chauffören skulle ringa 30 minuter innan ankomst med leveransen men han ringde först när han parkerade utanför huset. Tur att jag var hemma.
EN beställning blev TVÅ leveranser
Jag gjorde EN beställning (på ByggHemma) men fick det uppdelat i TVÅ leveranser av DSV...
Ett trevligt Dvs besök med leverans runt 12.30 tiden
En trevlig och serviceinriktad chaufför, med mkt trevligt sätt, levererade direkt till dörren. Jag blev på gott humör trotts en envis influensa som gjort mig hängig, pga det hjärtliga och trevliga bemötandet.
Skräp väntat hela dagen på
Skräp väntat hela dagen på
Min leverans
Opålitliga
Bokade upphämtning för en retur, de dyker inte upp på inbokad dag och skickar heller ingen information om detta. Ringde själv till kundservice som skulle ta det med terminalen för att se vad som har hänt och be terminalen att kontakta mig.
Dagen efter, utan någon avisering, ringer chauffören att han är utanför när jag inte är hemma, jag hade inte bokat någon upphämtning för den dagen då jag inväntade att bli kontaktad av terminalen.
Kontaktade kundtjänst igen morgonen därpå gällande detta och behövde boka om upphämtningen.
Det är oacceptabelt att man bokar en upphämtning som sedan uteblir utan att få någon information om detta, och att de sedan dyker upp när jag faktiskt inte bokat någon upphämtning för den dagen. Det är oacceptabelt att man ska behöva stanna hemma i flera dagar för att företaget inte kan hålla den avtalade tiden och att man i stället behöver boka om det.
Horrible experience
Horrible experience with this company. They delivered the wrong parcel which was a heavy piece of furniture of 100 kg.
Then when I booked a return with them on a specific day and stayed home from work they didn't show up. I spoke to customer service and they promised me the next day but again, they didn't show up. I demanded to speak to management but was told they could not give me that information (!) I have googled contact information for management and asked for reimbursement but I am guessing that any type of management that can't be referred to and hides behind customer services will not even answer my complaint.
Very dodgy company, I will never have my things delivered by them again.
Vilket skräpföretag
Vilket skräpföretag - beställde en säng via Emma sängar, men avbokade leveransen efter 1-2 dagar på grund av för lång leveranstid till norra Sverige. Emma Sängar gjorde sitt och avbeställde leveransen och att den skulle returneras till lagret i Danmark.
1 vecka senare är den i Boden och jag får samtal från en speditör som vill köra ut den. Jag ringer Emma som skriver till DSV att den ska tillbaka, inte köras ut. 3 dagar senare får jag ett mail om leveranshinder ut till mig, åter igen av DSV.
Företaget verkar ha personal som inte är läskunniga, system som inte är byggda för att användas av människor, eller bryr sig inte om sina kunder.
I vilket fall som helst skall detta avfall till företag, till VARJE PRIS, undvikas av seriösa kunder och andra företag.
Sverige sämsta fraktbolag
Sverige sämsta fraktbolag. Slarvar bort paket, sköter ej kommunikationen, svarar ej på tickets till kundtjänst. Dyker upp oaviserat och lämnar leveranser som ska aviseras. Extremt missnöjd med DSV.
Förseningar och dålig kundtjänst
Bokade leverans till måndag kl 8-12. På eftermiddagen ringer jag DSV kundtjänst eftersom leverans uteblivit. Kundtjänst lovar att kolla och återkomma. Tisdag ringer jag kundtjänst och de konstaterar att godset är i Skellefteå och lovar att kolla leveransdatum och återkomma. Onsdag struntar jag i DSV kundtjänst och ringer till Skellefteå lastbilscentral istället... som lovar att återkomma. Torsdag fm ännu ingen leverans och ingen återkoppling. Ringer Skellefteå lastbilscentral som lovar leverans under dagen och att föraren ringer innan. Föraren ringde inte, och godset var skadat vid ankomst.
Hur kan detta företag fungera?
Hur kan detta företag fungera?
Sena upphämtning, försändelser ligger i flera dagar i terminal, går ej att spåra paketet. Byt fraktföretag ni som är mån om era kunder!
Utebliven leverans och dålig kundservice
Kollit stod på deras terminal i över en vecka utan att de körde ut det. Vi ringde tre gånger och frågade när det skulle levereras och varje gång sa de att vi skulle få aviserings sms under dagen eller dagen efter. Det hände aldrig... Fruktansvärt dålig kundservice som inte var intresserad av att försöka lösa problemet eller verkligen undersöka vad som hände.
Beställde en moped från hemfint
Beställde en moped från hemfint. Fick den levererad enligt eget önskemål om dag och tid. Chaffören ringde ca 30 min innan leverans som utlovat. Inga konstigheter för min del!
Ingen leverans, förklaring eller ursäkt….
Första gången vi skulle få leverans via DSV så låg våra badrumsmöbler på en terminal i drygt 3 veckor ca 13 mil bort. När det äntligen var dags få hem möblerna var infon; mellan 16-20, chauffören ringer 30 min innan. Men han ringde ca 5 min innan han dök upp, väldigt mån om att vi inte skulle förvänta oss att han kunde hjälpa till och bära in lådorna. (och det visste vi ju redan) men han dök iallafall upp inom de sagda 4 timmarna.
En kartong var trasig och därför var baksidan av badrumsskåpet trasigt, men vi struntade i att anmäla det.
Den här gången hade vi återigen fått veta att de skulle dyka upp mellan 16-20 och att chauffören skulle ringa 30 minuter innan.
Vi hade lånat släp då soffan vi beställt skulle vidare till stugan. Ingen ringde eller dök upp. Vid 21:30 lämnade vi tillbaka släpen då vi har så dåliga parkeringsmöjligheter.
Nästa dag, efter en förmiddags ringande får vi veta att soffan står avställd på en terminal i vår stad. Vi väljer låna släp på nytt, ta ledigt sista timmarna från jobbet för att hitta hinna hämta innan 16 då de stänger.
Ingen förklaring, ingen ursäkt.
Kommer i fortsättningen undvika beställa via företag som har DSV som leverantör.
Fruktansvärt dåliga
Fruktansvärt dåliga, hade det funnits en överkryssad stjärna så hade de fått den direkt!
Kommer inte på avtalad tid, fanns bara en dag och tid att välja och ändå klarar de inte av att sköta det
Jätte dåligt jag rekommenderar inte…
Jätte dåligt jag rekommenderar inte 👎👎👎
Otroligt att detta företag fortfarande anlitas?!
Det här är andra gången jag åker på DSV som leverantör och exakt samma sak händer igen: jag bokar leverans kl. 12-16 för ett visst datum, ingen dyker upp på avtalad tid, ingen hör av sig, jag mailar kundservice som inte tar någon notis om att det fanns en avtalad dag och tid utan ger mig bara ett nytt datum. Med krav att man ska vara hemma och kvittera.
Så, två dagar från jobbet för att vänta på en leverans. Ingen ursäkt, ingenting. Helt otroligt att företag anlitar DSV.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.