Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig leveranser ingen bra kommunikation med kunden, nästan en timma för att prata med kundtjänsten, appen bissar bara terminaler inte Var någonstans är förare typ som andra appar som visar om en halv... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta servicen någonsin. Fick efter 3 veckor själv höra av mig för att få boka leveransdatum. De kom ej på inbokat leveransdatum och hörde inte heller av sig om varför. Fick boka nytt datum och ringd... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anmärkningsvärt att man anlitar ombud med katastrofalt dåliga öppettider. Ex. 48:ans Tobak St Eriksgatan, Stockholm som har stängt på helger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke fået vores varer endnu skulle have dem mandag Og tirsdag skulle vi så modtage seng Ringede til kundeservice jem og fix .. i får dem imorgen Ringede til daells bolighus og fik af vide det va... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koeriersbedrijf
  2. Vervoer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

DSV A/S is a Danish transport and logistics company offering transport services worldwide by road, air, sea and train.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Misstag att välja DSV

Beställde stolar online och gjorde misstaget att inte kolla vem som skötte leveransen av dem.

Det var DSV.

Företaget som jag köpte av bokade transport med dem 3 dagar efter köpet som är helt ok. DSV har fortfarande inte hämtat upp godset en vecka senare.

Ringde in till kundtjänst och satt 45 minuter i kö och när jag kom fram så la de på direkt utan att säga något.

Extremt oseriöst bolag och ge dem inte era pengar finns mycket bättre alternativ

13 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dåliga på att leverera samt ljuger

Beställde en snöslunga. Bokade utkörning vid två tillfällen men DSVs chaufför varken ringde eller kom. Efter kontakt med kundtjänst fick jag höra att dom glömt lasta den på terminalen. Till slut kom en lokal leverantör med leveransen. Orsaken vi fick vid leverans var att vi varit svåra att få tag på. Detta är en lögn. Dom sa själva att dom glömt lasta och det har alltid varit någon hemma. Jag ha heller inget missat samtal.

9 december 2021

Under all kritik.

Under all kritik.
Beställt 4 däck från Bythjul och åkte på DSV som transportföretag.
Kör inte fram till huset utan lämnar av däck vid infarten och ingen hjälp med att bära.
Chaufför bröt på polska och sa "kan inte köra på den där" och pekade på gruset från infart till hus. Knappt 30 meter.
Vad är det för värdelös amatör som kör, om man inte kan backa 30 meter på en grusväg. Och dessutom bryter kraftigt på polska.

19 november 2021

Skulle inte rekommendera dem

Skulle inte rekommendera dem. Jag väntar paket med leverans mellan 8-12. Klockan 12.30 hade jag fortfarande inget hört. Så jag ringer kundtjänst som inget vet. Men de sa att chauffören skulle ringa upp mig. Jag väntar och väntar, men har inget hört från dem än. Och nu är klockan över 16.00.

4 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan inte hålla utlovad leveranstid

Kan inte hålla utlovad leveranstid. Man bokar ett 4h fönster flera dagar i förväg som man ska vara hemma för att ta emot paketet. men chaufförerna vet inte ens om det systemet enligt kundtjänst och dyker därför inte upp. Värre än en hantverkare.

23 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon!Hade läst alla omdömen dagen innan min…

Hade läst alla omdömen dagen innan min leverans och tänkte i mitt stilla sinne hur ska det här gå.Tiden som var bokad 9 till 13. klockan 9,23 ringer en glad och trevlig kille som säger :har ett ställe före dej sen kommer jag. 9,40 står jag utanför och chaffören vevar ner rutan och frågar vad jag vill ha grejerna. Han körde dit jag ville, lastade av med ett leende och tackade för sej. Kan inte bli bättre!!!

1 september 2021

Vi har i Sverige 25 dagars semester

Vi har i Sverige 25 dagars semester. En av dessa spenderar jag för att ta emot en bekräftad leverans från DSV. Döm om min förvåning då jag vid kontakt med kundtjänst får reda på att min vara först packat och sedan packats ur igen. har någon kontaktat mig och meddelat att varan inte kommer ? Oh nej! Sämsta service jag upplevt!

9 augustus 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hur kan de överleva som företag?

Bra med möjligheten att boka leveransdatum men då måste du vara by-stand hela dagen. Varför kan de inte åtminstone säga inom ett tvåtimmarsintervall när dagen påbåbörjats. De har ju körschema för dagen.
De skulle ringa 30 minuter innan men en omärkt bil kröp upp och började lasta av.
Trevlig personal som märkte att han inte hade alla varor i leveransen. Frågade runt bland sina leveranskompisar och jag fick då veta att den skulle komma efter mörkrets inbrott.
Den bilen kom aldrig och ingen kontaktade mig.
Står nu här med delar av min beställning.

Urusel speditionsfirma men jag hade turen med trevlig chaufför som berättade att de åkte på ackord. Kan förklara okunskap o omärkta bilar.

7 augustus 2021

Uruselt

Uruselt, skulle lever 10-14, stannade hemma o väntade, efter 14 nytt meddelande: leverans mellan 15 o 17, sen inget!! Dessutom var denna leverans från ett annat riktigt dåligt en reklamation från Outl1 som jävlats i månader och 45 mail om fel kanalplast. 2 riktigt dåliga företag ihop är tyvärr inte ett plus
Fraktnr 5340143824

29 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DSV har haft mitt paket i 5 veckor utan…

DSV har haft mitt paket i 5 veckor utan att lyckas med att flytta det från A till B inom Stockholm. Äntligen fick jag det aviserat och det skulle levereras idag, eftersom jag inte är hemma fick en annan person vänta för att ta emot det, tror ni det kom, i HEL... heller.
Surt att be någon sitta där i 8 tim. i onödan
Att ett företag kan överleva som inte klara det allra enklaste uppdrag är för mig helt obegripligt!!

29 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hade man kunnat ge minus betyg så hade…

Hade man kunnat ge minus betyg så hade jag gjort det.

Satt och väntade på paket som skulle levereras mellan 10-14. När klockan va 15.00 ringde vi för att fråga vart paketet var, då fick vi veta att dem inte hunnit lasta våra grejer och att det skulle levereras dagen efter.

Nu dagen efter har leveransen kommit, dock bara 1 av 2 kolli. Kolli nr 2 kommer senare idag eller imorgon. Det här är den sämsta skiten jag varit med om. Använd annan firma om du kan oavsett kostnadsskillnader

14 juli 2021

Skitbolag

Skitbolag, dom har inga alternativer att hämta på platts eller styra tiden när man kan vara hemma och ta emot sändning.

Kan du välja en annan ställe att köpa din sak och dom har en annan budbolag, även den kostar mer på den hemsidan så välj den. Du kommer spara din hälsa att inte behöva köa till kundtjänst några timmar och få ingen hjälp. Dom totalt skiter i hur dina dagliga rutiner ser ut.

Nu kommer inte den här texten påverka själva bolaget nånting men hoppas nån människa väljer köpa varan från en annan butik än dom som använder DSV. Jag bojkottar alla leverantörer som använder DSV

13 juli 2021

Absurt dåligt

Absurt dåligt. De har fraktat runt två ytterdörrar i snart en månad mellan Skåne och Småland utan att kunna få dem vidare till oss utanför Göteborg. 100 före mig i telefonkö varje gång jag försöker få kontakt. Svarar inte på Mail. Otroligt.

10 juli 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Omöjliga att kontakta.

Omöjliga att kontakta.

Flera timmars telefonkö om man vill kontakta dem, t.ex. för att byta leveransdag. Fullständigt undermåligt. Kommer framgent att undvika handlare som använder DSV.

Uppdatering: Måste öka betyget till 2/5. Förarna är faktiskt riktigt trevliga och gör sitt bästa. Bara företaget i sig som verkar ruttet.

9 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter 5 veckors väntan och fyra försök…

Efter 5 veckors väntan och fyra försök att leverera är paketen på vift. Inge tillstymmelse till ersättning eller vilja att lösa det. 1.5 timma i kö varje gång man ringer.
Värsta tänkbara servicenivå
7500694158 är lev id
Skriver här i desperat försök att få kontakt

9 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stay away from DSV if you want your delivery ever...

Det sämsta frakt och logistikbolaget jag någonsin upplevt! Stay away from DSV - worst experience ever!
De levererar inte
De kommunicerar inte
De bryr sig inte
De har kötid på ÖVER 2 TIMMAR till sin kundtjänst
De skiter fullkomligt i dig

7 juli 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.