3,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dårlig håndtering af nødsituation

Værste garderobesituation efter koncerten jeg har oplevet Jeg forsøger at forklare en medarbejder at min veninde med adhd og solsikkesnor har et panikanfald inde i garderoben, men jeg får ikke lov at komme til at hjælpe hende. “Hun har nok en anden”. Jeg forklarer medarbejderen, at det har hun ikke, men hun vil ikke lade mig komme tilbage til garderoben efter jeg har forladt den. Min veninde kom ud til sidst og rystede over hele kroppen, men der var ingen forståelse.

21 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk…

Helt igennem fantastisk kunderservice!!! Vi skulle bestille billetter til dermot kennedy, men skulle bestille en til ledsager. Vi skrev en mail ind og forhørte os af, hvordan vi skulle gøre, men for at få den bedste løsning så vi kunne sidde sammen, krævede det lidt hjælp. Vi fik hurtigt svar og de gik i gang med at lave den bedste mulige løsninger til os. Venlig kundeservice, super gode og kunne simpelthen ikke få en bedre behandling! Nu er billetterne bestilt og vi ser frem til en fantastisk koncert.

26 november 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Var til Guns n’ Roses koncert i…

Var til Guns n’ Roses koncert i Eskelunden i Århus. Det var helt igennem en dårlig oplevelse, træls sted- (ujævn og alt for langt at gå , dårlig planlagt- man kunne feks ikke købe mad inde i golden cirkle.

29 juni 2025

Den værste lyd

Den værste lyd, jeg nogensinde har oplevet til en koncert. Nick Cave koncerten lørdag blev ødelagt af, at højtaleren bagerst i hallen var forsinket ift til de andre højtalere, hvilket resulterede i at musikken hørtes forskudt. Dette gjaldt givetvis kun dem som sad mellem de to højttalere. Dette resulterede i en fuldstændigt rædselsfuld konceroplevelse. Jeg klagede til personalet på stedet, som ikke mente de kunne gøre noget.
Med så dårlig lyd forstår jeg at ejerne forsøger at sælge stedet - det er værdiløst!

5 oktober 2024

Pinlige refusionsbetingelser

DTD Concerts er nok meget god til at arrangere koncerter og festivaller, men har virkelige dårlige vilkår når det handler om refusion for aflyste arrangementer.
North Side 2020, som jeg havde 2 billetter til, blev som bekendt aflyst, og refusion blev først muligt i foråret 21 - hvor man altså fik en autogeneret mail, der endte i spamfilteret for de fleste kunder, og herefter 14 dage til at anmelde refusion.
Der udsendtes ikke SMS (selv om kunderne angiver mobilnummer), der følges ikke op med yderligere mails, og så er en 14-dages frist vel egentligt også latterlig kort, når arrangementet blev aflyst et år forinden... I mine øjne lugter det langt væk af at coronanedlukningens tab skulle begrænses mest muligt, også på bekostning af helt almindelige kunder som de fleste af os jo er..
Såfremt man gør opmærksom på disse profit-optimerende vilkår til deres kundeservice, bliver svaret fra dtdcondcerts.dk at betingelserne er helt ok, og at man bare være hurtig.
Da jeg nu har mistet muligheden for refusion, vil jeg bare gøre andre koncert- og festivaldeltagere opmærksom på vilkårerne, således andre i fremtiden ikke også går glip af muligheden for refusion af flere tusinde kroner - og samtidig opfordre DTD Concerts og Ticketmaster til at have refusionsbetingelser, der giver deres kunder en reel mulig for refusion.

30 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.