spild af penge og tid
Man føler sig snydt når man skal til at betale 270kr for 2 skriver brandt brød og 3 små glass kombucha og en tjener der heller vil stå snakke med sine venner
Maden smagt godt, men en lille portion for mange penge. Varme kakao var rigtigt stærk og smagt ikke særlig godt, da vi klagede, sagde pigen OK og virker sur. Service er rigtigt dårligt.Meget sur servitrice som virker meget arrogant. Jeg vil bestemt ikke anbefale det her sted og synes det er synd, fordi sted ser hyggeligt ud. Forstå heller ikke hvorfor ejeren ikke tager sig af da caféen har fået dårlig anmeldelser.
Al for lidt mad til pengene.3 voksne måtte dele et lille stykke fisk. Hertil halvkogte kartofler ialt 3*250kr hertil vand for 20kr flasken.
Maden smagte godt, men deres tjenere og service er så dårlig. De fleste af deres ansatte var så uhøflige og nærmest arrogante over for os. Der var dog én enkelt tjener, som var rigtig sød og som gjorde oplevelsen derinde bedre, da han leverede god kundeservice i modsætning til de andre. Der var endda en af tjenerne, der kom ned med en ret, som slet ikke præsenterede retten, selvom vi spiste deres set menu, hvor der kommer 7 retter ind, så det var en underlig oplevelse, at vedkommende ikke en gang siger et ord om retten, han satte på bordet. Han satte vitterligt bare tallerken på bordet og gik derefter uden at fortrække en mine. Der kommer jeg ikke igen.
Super lækker mad og hyggeligt sted, men meget høj musik og ofte arrogant betjening.
Meget høj elektronisk musik, så høj at man ikke samtale under et (iøvrigt meget dyrt) glas vin.
Da vi bad tjenerens skue lidt ned, blev der lavet øjne mellem kollegaerne. Servicen er bestemt ikke noget at råbe hurra for.
Det eneste positive ved oplevelsen - var den gode orangevin.
Noget af det bedste og anderledes mad jeg har smagt. Blev meget mæt af de fem retter, som blev serveret i superhyggelige omgivelser. Kan VIRKELIG anbefale dette sted.
Rigtig fin oplevelse! Maden var lækker. Men skuffende at bestille et ekstra glas vin og få 5 dråber for 100 kr.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.