Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været forbi og hente en fin brugt iphone til en af vore medarbejdere. Mødte smilende personale og modtog en god service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en tlf og et par AirPods i butikken i Rødekro,fik en fantastisk betjening, kan absolut anbefale butikken til andre og kommer helt sikkert igen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle have ny telefon, ville ikke binde mig til et dyrt abonnement, men samtidig ville jeg heller ikke betale i dyre domme for en telefon uden. Trods navnet, og en smule skeptisk, gik jeg for en bru... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God overskuelig side med brugte telefon og tablets. Trods standen “God” var der en dyb ridse i frontskærmen lige under højttaleren. Batteriet er til den sløje side -holder en dag 🧐

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel
  2. Mobiele telefoon winkel
  3. Telecommunicatieapparatuur leverancier
  4. Winkel voor tweedehands computers

Geschreven door het bedrijf

DULO er en specialiseret virksomhed, der fokuserer på at købe brugt elektronik, reparere det og videresælge det. Vores primære kunder er virksomheder, der ønsker at sælge eller opgradere deres elektronikudstyr. Vi er stolte af at påtage os et stort socialt ansvar. DULO har et markant fokus på at aktivere personer, der normalt står uden for arbejdsmarkedet. Mange af vores ansatte har fysiske eller psykiske udfordringer, men gennem vores initiativer har de fået muligheden for at finde deres plads i arbejdsfællesskabet. Ved at fremme den cirkulære økonomi sikrer vi, at produkter forbliver i kredsløbet med maksimal værdi i længst mulige tid. Dette engagement for bæredygtighed og social ansvarlighed er kernen i vores drift og bidrager til at skabe positive forandringer i både samfundet og miljøet. Hos DULO er vi ikke blot en virksomhed, men en aktiv deltager i en større bevægelse mod et grønnere og mere inkluderende samfund.

4,6

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Brugt iphone til medarbejder

6 april 2026

Hej Mathilde,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at du er tilfreds med forløbet 💚
Vi håber at din medarbejder er glad for telefonen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en tlf og et par AirPods…

8 april 2026

Hej Torben,

Dejligt at du er tilfreds med din oplevelse og tusind tak for din anmeldelse 💚

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God overskuelig side med brugte telefon…

1 april 2026

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse 💚
Du er velkommen til at skrive til os på info@dulo.dk, så vi kan få kigget på det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende. Hurtig levering. FLOTTE telefoner ( udseende som nye )

30 maart 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 💚

AirPods

Købte 2 stk AirPods, hurtig levering alt i orden og der var enda en lille overraskelse med 👍🏻 handler gerne her igen

24 maart 2026

Hej Anders,

Tak for din ordre og din anmeldelse 💚
Dejligt at du er tilfreds!

Meget tilfreds med telefonen

Meget tilfreds med telefonen. Men mindre tilfreds med, at jeg endnu ikke har fået tilsendt en fakture.

23 maart 2026

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med telefonen 💚

Jeg beklager at du ikke har fået tilsendt en faktura, den skulle du meget gerne have fået nu. Hvis ikke, så skriv til os på info@dulo.dk.

Købt en Samsung Zflip4

Købt en Samsung zflip4
Super flot som lovet lever fuldt ud til vore forventninger.
Super pris hurtig levering.

17 maart 2026

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dishonest battery life performance

Battery life performance. I bought an Okay iphone 6s and it states on website that the battery performance is stable.

I mean the battery life is anything but stable, jumps from 100% to 80% stays there for a long time without dropping then dropa to 52% then stays there, then i turn on a few apps and then it drops to 10% and then it shuts down asking for a charger, i connect it to a charger and then it jumps back again to 52%.

Atleast be honest about the battery life even though it is an old phone…

I also saw you most likely didnt have a clue about the performance of the battery because i saw it was connected to a charger 24/7.

14 maart 2026

Hi Emil,
Thank you for taking the time to share your experience. We are truly sorry to hear about the issues with the battery. That is definitely not the performance you should expect, and we would really like to help get this sorted out for you.
Since battery issues can be caused by several different factors, we would greatly appreciate it if you could contact us directly on info@dulo.dk
We look forward to hearing from you and getting this resolved.

Kind regards,
DULO

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med mine køb.

Meget tilfreds med mine køb af MacBook, iPhone og Apple Watch.
Venligt og professionelt personale, som svarer på spørgsmål med imødekommenhed og smil. Klar anbefaling herfra.

9 februari 2026

Hej Susan,

Tusind tak for din søde anmeldelse!
og tak for din anbefaling 💚
Vi er glade for at du har været tilfreds med det hele.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

​Alt er forløbet som aftalt

​Alt er forløbet som aftalt, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet.

7 februari 2026

Hej Tibor,
Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb 💚
Og tusind tak for din anmeldelse.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Produktet var super, og egentlig i bedre stand end beskrevet. Kan klart anbefales.

26 januari 2026

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på 💚

Fantastisk maskine god service

Den eneste mangel er sådan set post nords håndtering af pakken - hele hjørnet af pakken var flået op som om den er blevet kastet hårdt med - var bange for at hjørnet af maskingen var blevet ramt, men heldigvis så det okay ud - maskinen ps5 er fantastisk og controlleren er uden stick drift og føles helt lækker og ny

22 januari 2026

Hej Moni,
Tusind tak for din anmeldelse. 💚
Vi er kede af at høre om PostNords håndtering af pakken, det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Til gengæld er vi virkelig glade for at høre, at PS5’en og controlleren kom frem i god stand, og at det hele føles lækkert og som nyt 🎮
Tak fordi du valgte os og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en IPad til min datter

Købte en IPad til min datter! Den var som ny. God service samt rådgivning! Kan varmt anbefales

12 december 2025

Hej Kristoffer,
Hvor er det dejligt at høre! Det betyder meget for os, at din datter er glad for iPad’en – og at både stand, service og rådgivning levede op til forventningerne. Tusind tak for anbefalingen, den sætter vi stor pris på 💚

Value for money!

4 december 2025

Hej Kazi,
Tak for de 4 stjerner! Det gør os virkelig glade at høre, at du føler, du får god værdi for pengene 💚
Hvis der er noget, vi kan gøre for at få den sidste stjerne næste gang, hører vi det meget gerne!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en tlf i fremragende…

Jeg har købt en tlf i fremragende stand, og den ser nærmest ud som en ny tlf.

4 december 2025

Hej Lene,
Hvor er det fedt at høre, at du er så glad for telefonen! Vi bliver altid ekstra glade, når nogen fortæller, at den ser næsten helt ny ud. Tak fordi du handlede hos os – og for at dele din oplevelse 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god service

Hurtig levering. Produktet svarede 100% til forventningerne. På et opfølgende spørgsmål, blev jeg mødt af en særdeles hjælpsom og servicemindet medarbejder. Jeg handler gerne igen

17 november 2025

Hej Niels Jørgen,
Tusind tak for din søde anmeldelse! 💚

Lees meer over geverifieerde reviews.