Snelle levering en mooi product, maar er waren redelijk veel kaartjes uitverkocht, dus de keuze was beperkt. Ook vond ik het formaat van de kaartjes ten opzichte van de prijs tegenvallen.

Hele fijne, duidelijk webshop met prachtige kaarten. Echt heel makkelijk eigen ontwerp kaarten kunnen bestellen. Ze denken even mee over het ontwerp zodat de kaarten zo zijn zoals jij dat wilt. Go... Toon meer

Ik vind duurzame kaarten een erg leuk concept! Je kan iemand met een klein gebaar blij maken waar deze persoon later ook nog plezier van heeft wanneer de zaadjes uitgroeien tot mooie bloemen! Het e... Toon meer

1. Kaartenwinkel

"Duurzame kaarten | Unieke kaarten van restafval Ben je op zoek naar een leuke kaart om te versturen? Wat dacht je van een duurzame kaart gemaakt van restafval. Al onze kaarten zijn gemaakt van restafval om papierverspilling tegen te gaan. Kies bijvoorbeeld een kaart met bloemzaden of kruidenzaden welke je kan planten. Binnenkort bloeien er prachtige veldbloemen of heerlijke kruiden uit."

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Wel prima

Ook vond ik het formaat van de kaartjes ten opzichte van de prijs tegenvallen.

16 september 2025

Erg blij met onze Kerstkaarten

Erg blij met onze Kerstkaarten!
Voor al onze medewerkers hebben wij dit jaar kerstkaarten gekocht, enorm vriendelijk geholpen en er is goed meegedacht. Voor de grote hoeveelheid kaarten toch snel verzonden!
Bedankt daarvoor!

20 december 2024

Antwoord van Duurzame kaarten

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met de kerstkaarten en dat alles naar wens is verlopen. We vinden het geweldig dat we jullie hebben kunnen helpen en meedenken voor zo’n mooie opdracht.

Dank je wel voor het delen van je ervaring, en we hopen in de toekomst opnieuw iets voor jullie te mogen betekenen.

Groetjes,
Team Duurzame Kaarten

Leuk idee om zulke kaarten te…

Leuk idee om zulke kaarten te versturen!!

16 oktober 2024

Hoi Marleen,

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Superleuk om te horen dat je ons idee voor duurzame kaarten waardeert.

Het Duurzamekaarten Team

Ik ben tevreden!

Ik ben tevreden met hoe mijn "Save the Date" uitziet hoewel we de achtergrond kleur moesten aanpassen. Communicatie was ook heel soepel toen we de aanpasingen moesten doen. Ze gaven advies wat het best is voor ons ontwerp. De afdruk kwaliteit is heel goed dat de QR code nog steeds kan gescanned worden met de zaadjes intussen.

8 oktober 2024

Hoi Floriana,

Bedankt voor je mooie woorden! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met je kaarten en onze service. We wensen je veel succes met de verdere voorbereidingen!

Snel geleverd

21 augustus 2024

Hoi Lisa,

Bedankt voor je reactie!
Wij doen ons best om het leveringsproces blijvend te optimaliseren en te versnellen waar dat kan.

Veel plezier met de kaarten!

Duidelijke website

Duidelijke website, goed en klantvriendelijk betalingssysteem en vlotte levering. En hele leuke kaarten!

9 juli 2024

Beste Monique,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke website, het klantvriendelijke betalingssysteem en de vlotte levering.

Het is fantastisch om te weten dat je de kaarten leuk vindt. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste ervaring te bieden.

Nogmaals dank voor je vertrouwen in ons en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Leuke originele kaarten

Ik was op zoek naar kleine originele kadotjes voor een groep mensen en na wat zoeken kwam ik deze website tegen. Het bestellen van de vele verschillende kaarten ging soepel en de kaarten kreeg ik binnen een paar dagen in huis! De kaarten waren nog mooier dan ik verwacht had, iedereen blij.

21 juni 2024

Beste Jona,

Hartelijk dank voor je fantastische review en de vijf sterren! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de originele cadeautjes en dat het bestelproces soepel verliep.

Het is geweldig om te weten dat de kaarten zelfs mooier waren dan je had verwacht en dat iedereen blij was. Dat maakt ons werk de moeite waard!

Nogmaals dank voor je vertrouwen in ons en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Verzendtijd

Helaas kwamen de kaarten pas na een week binnen waardoor ik ze niet meer kon gebruiken voor de geplande gelegenheid.

18 juni 2024

Beste Conny,

Het spijt ons te horen dat de kaarten te laat zijn aangekomen en dat je ze niet kon gebruiken voor de geplande gelegenheid. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn.

We willen graag samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Zou je ons een persoonlijke e-mail kunnen sturen op info@duurzamekaarten.nl? We zullen ons uiterste best doen om dit goed te maken.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Het team van Duurzamekaarten

Nog steeds niets ontvangen

Ik bestelde op 15 juni 5 kaartjes met bloeiconfetti om de juffen te bedanken, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Ondertussen zijn we 27 juni. De kids staan er dus met lege handen. Ik kan ook nergens opvolgen waar ze zich zouden bevinden 😕

Ik heb contact opgenomen met duurzame kaartjes en heel snel reactie gehad! Er zou iets misgelopen zijn tijdens de verzending. Het pakketje is jammer genoeg onderweg verloren gegaan. Heel snel en goed geholpen geweest, nu vol spanning aan het wachten op de nieuwe zending. Dankjewel alvast!

15 juni 2024

Goedemorgen Adelien,

Het spijt ons enorm om te horen dat er problemen zijn met uw bestelling. We begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn, vooral voor de kinderen.

We zien dat de bestelling op 17 juni is verzonden, maar het lijkt erop dat er iets is misgegaan met het pakket. We zullen een pakketonderzoek starten om te achterhalen wat er is gebeurd. Helaas kunnen we hiermee de teleurstelling niet wegnemen.

Hoe kunnen we u het beste helpen met betrekking tot deze bestelling? We kunnen een nieuwe set kaarten naar u opsturen of uw geld terugstorten, afhankelijk van uw voorkeur.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hadden dit graag willen voorkomen.

Team duurzamekaarten

De kaarten zijn geweldig.

De kaarten zijn geweldig.
De verzending is snel.
Ze worden heel goed verpakt.
Totaal niets op aan te merken, dus prima beoordeling!

10 juni 2024

Antwoord van Duurzame kaarten

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kaarten, de snelle verzending en de verpakking. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Met duurzame groeten,

Leuk product

Leuk product, maar het resultaat is natuurlijk pas veel later bekend.

27 mei 2024

Beste Cornelia,

Bedankt voor je review en voor het kiezen van ons product! We begrijpen dat het eindresultaat even op zich laat wachten, maar we hopen dat je uiteindelijk net zo enthousiast zult zijn over het resultaat als wij zijn over het maken van onze producten.

Mocht je in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Team Duurzame Kaarten

Prachtige kwaliteit en fijne communicatie

Op moment van bestellen lag de site er even uit dus een appje gestuurd en de kaartjes via de mail kunnen bestellen. Hele fijne communicatie en snelle levering.

Oh en de kaartjes zijn echt prachtig en een hele goede, mooie kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee en m’n klanten waren ook positief verrast. Dank team duurzame kaarten!

6 juni 2024

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de communicatie en de snelle levering, ondanks het tijdelijke probleem met onze website.

Het maakt ons bijzonder blij dat je de kaartjes prachtig vindt en dat ze van hoge kwaliteit zijn. Het is fantastisch om te horen dat ook jouw klanten positief verrast waren.

Dank je wel voor het vertrouwen in ons team en voor het kiezen van duurzame kaarten. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Team Duurzame Kaarten

Ik heb nog geen duurzaam kaarten mogen…

Ik heb nog geen duurzaam kaarten mogen ontvangen dus kan ik geen oordeling plaatsen

15 mei 2024

Hallo Henk,

Bedankt voor je bericht en voor je geduld.

Het spijt ons te horen dat je je duurzame kaarten nog niet hebt ontvangen. Helaas waren de kaarten niet op voorraad op het moment van je bestelling. We verwachten ze deze week binnen te krijgen en zullen ze dan direct naar je verzenden.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt voor je begrip.

Team duurzamekaarten

Snelle verzending en handgeschreven kaartje

Snelle verzending en de door mij in de notitie geschreven tekst was handgeschreven in het kaartje gezet.

9 mei 2024

Hallo Carla,

Bedankt voor je positieve review!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de handgeschreven tekst in het kaartje. We doen ons best om elke bestelling met zorg en aandacht te verwerken, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Als je in de toekomst nog vragen of speciale verzoeken hebt, staan we altijd klaar om je te helpen.

Alles vlot verlopen!

Alles vlot verlopen!

4 mei 2024

Hallo Ann,

Bedankt voor je positieve review!

We zijn blij om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je tevreden bent met de snelle verzending.

Team Duurzamekaarten

Ik zou graag euforisch willen zijn

Ik zou graag euforisch willen zijn. Want ik vind de kaartjes echt mooi. Echter heb ik tot nu toe nog niets ontvangen. 😢
Hoop oprecht dat ik ze nog mag ontvangen.

25 april 2024

Beste Marlies,

Hartelijk dank voor uw feedback, en we vinden het erg jammer te horen dat u uw kaarten nog niet heeft ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen mee geven!

Om verdere teleurstellingen te voorkomen sturen we per direct een nieuwe set kaarten naar u toe (plus wat extra's😉) .
We hopen dat u deze spoedig zult ontvangen en dat ze aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen uw geduld en het vertrouwen dat u in ons stelt. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Mooie kaart

Mooie kaart. Snelle levering.
Er bleek geen afzender te zijn vermeld dus degene voor wie de kaart was had geen idee.
Het zou leuk zijn om bijvoorbeeld een felicitatie en een afzender te kunnen vermelden.

20 maart 2024

Beste Marianne,

Dank voor uw waardevolle feedback en complimenten over de snelle levering en de kwaliteit van onze kaarten! Het spijt ons te horen dat de optie voor het vermelden van een afzender niet duidelijk was. Wij waarderen uw suggestie enorm.

Om de naam van de afzender op de kaart te vermelden, kunt u deze informatie invullen onder het kopje ‘notities’ tijdens het afronden van uw bestelling. We realiseren ons dat dit misschien niet duidelijk genoeg was en werken aan verbeteringen om het bestelproces nog gebruiksvriendelijker te maken.

Nogmaals dank voor uw feedback. Mocht u verdere vragen hebben, staan we graag voor u klaar.

Met de duurzame groetjes,

Antwoord van Duurzame kaarten

Bedankt voor je positieve feedback! Bij DuurzameKaarten zijn we blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Voor vragen of ondersteuning staan we altijd klaar. Tot de volgende keer!

Fijn webshop en goede communicatie!

Goede communicatie, ook toen ik me later bedacht dat ik eigenlijk minder kaarten nodig had is het geld ook zonder daar achteraan te hoeven gaan teruggestort.

27 november 2023

Beste Sannah,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Het is geweldig om te horen dat u onze webshop als duidelijk en gebruiksvriendelijk heeft ervaren en dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze kaarten. We zijn blij dat het proces om een eigen ontwerp te bestellen voor u soepel verliep en dat ons team u effectief kon ondersteunen bij het realiseren van uw gewenste ontwerp.

Uw opmerking over onze communicatie en flexibiliteit waarderen we zeer. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we streven ernaar om in alle omstandigheden ondersteunend te zijn, ook als uw behoeften veranderen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen bij het creëren van prachtige kaarten.

Antwoord van Duurzame kaarten

Dat is geweldig om te horen, dank je wel! We zijn blij dat je de kwaliteit en onze inzet voor duurzaamheid waardeert. Geniet van het versturen van de kaarten en de vreugde die ze zullen brengen!

Warme groeten en fijne feestdagen!