Duurzame kaarten Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Snelle levering en mooi product, maar er waren redelijk veel kaartjes uitverkocht, dus de keuze was beperkt. Ook vond ik het formaat van de kaartjes ten opzichte van de prijs tegenvallen.

Hele fijne, duidelijk webshop met prachtige kaarten. Echt heel makkelijk eigen ontwerp kaarten kunnen bestellen. Ze denken even mee over het ontwerp zodat de kaarten zo zijn zoals jij dat wilt. Go... Toon meer

Ik vind duurzame kaarten een erg leuk concept! Je kan iemand met een klein gebaar blij maken waar deze persoon later ook nog plezier van heeft wanneer de zaadjes uitgroeien tot mooie bloemen! Het e... Toon meer

Ik bestelde op 15 juni 5 kaartjes met bloeiconfetti om de juffen te bedanken, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Ondertussen zijn we 27 juni. De kids staan er dus met lege handen. Ik kan ook ne... Toon meer

1. Kaartenwinkel

"Duurzame kaarten | Unieke kaarten van restafval Ben je op zoek naar een leuke kaart om te versturen? Wat dacht je van een duurzame kaart gemaakt van restafval. Al onze kaarten zijn gemaakt van restafval om papierverspilling tegen te gaan. Kies bijvoorbeeld een kaart met bloemzaden of kruidenzaden welke je kan planten. Binnenkort bloeien er prachtige veldbloemen of heerlijke kruiden uit."

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Prima ideeën

18 december 2023

Antwoord van Duurzame kaarten

Bedankt Obe voor je waardering!
Als je nog meer ideeën of suggesties hebt, horen we die graag. Samen komen we tot de beste resultaten!

Groene groetjes en fijne feestdagen gewenst!

Mooie kaarten

Mooie stevige kaarten. Erg leuk duurzaam alternatief voor de gewone kerstkaart.

9 december 2023

Antwoord van Duurzame kaarten

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het doet ons goed te horen dat de kwaliteit en duurzaamheid van onze kaarten gewaardeerd worden. We streven ernaar om een milieuvriendelijk alternatief te bieden zonder in te leveren op de feestelijke uitstraling. Fijne feestdagen gewenst!

Met de groene groetjes,

Team duurzamekaarten

Snelle bezorging en top service

Snelle bezorging en top service! Heel blij met de kaarten

30 november 2023

Antwoord van Duurzame kaarten

Hartelijk dank voor uw feedback! Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de snelle bezorging en onze service. We zijn ook blij dat de kaarten naar wens zijn. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor u klaar.

Team duurzamekaarten

Mooie kaarten

Mooie kaarten! Keurig verpakt en tijdig aangekomen.

23 november 2023

Antwoord van Duurzame kaarten

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de kaarten naar tevredenheid zijn en dat ze netjes en op tijd zijn aangekomen. Geniet van het versturen van de kaarten en we hopen dat ze met veel plezier ontvangen zullen worden. Mocht u in de toekomst nog meer wensen hebben, staan we graag voor u klaar. Warme groeten en fijne feestdagen!

Goede kwaliteit van leuke duurzame kaarten

Snelle bezorging en goede kwaliteit van voorbedrukte duurzame kaarten met ruime keuze uit diverse teksten en/of opdruk. De kerstkaarten zijn zeker een aanrader.

18 november 2023

Antwoord van Duurzame kaarten

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze bezorging en de kwaliteit van onze duurzame kaarten. We zijn trots op onze ruime selectie en het doet ons goed dat onze kerstkaarten worden aanbevolen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Fijne feestdagen!

De kaarten zijn snel geleverd

De kaarten zijn snel geleverd, en met zorg en aandacht verpakt.

29 oktober 2023

Beste Lainne,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat de kaarten snel en in perfecte staat zijn aangekomen. Bij ons staat zorgvuldigheid voorop, zowel in snelheid als in verpakking. Uw tevredenheid staat voorop!

Bloemrijk

Mooie kaarten+enveloppen met hoop op een kleurrijk leven.
Snelle levering en toegankelijke site.

30 oktober 2023

Antwoord van Duurzame kaarten

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze kaarten en enveloppen en de snelheid van onze levering. We hopen dat ze een beetje kleur toevoegen aan ieders leven. Mocht u in de toekomst nog eens iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar!

Geweldige service!

Mooie kaarten, maar vooral fantastische service! Na contact met Rick zouden mijn kaarten te laat aankomen voor waar ik ze voor nodig had. Rick heeft ze toen zelf bij me thuis afgeleverd. Dat vind ik geweldig!

24 augustus 2023

Beste Marleen,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! Het is geweldig om te horen dat je blij bent met de kaarten en de service die je hebt ontvangen.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat je kaarten op tijd aankomen, en we streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen. Rick is altijd toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service, en het persoonlijk afleveren van de kaarten bij jou thuis is slechts een voorbeeld van ons streven naar klanttevredenheid!

Als je in de toekomst nog meer kaarten nodig hebt of als er iets anders is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het kiezen van onze kaarten. We waarderen je review enorm.

Team DuurzameKaarten

Goede communicatie

28 juli 2023

Hoi Ilja,
Bedankt voor je positieve feedback! We streven er altijd naar om een uitstekende communicatie te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Snel bezorgd

Snel bezorgd, leuke kaart en verpakt met bloemenzaadconfetti erbij.

24 juli 2023

Hoi Inge,

Bedankt voor je reactie!
Team duurzamekaarten wenst je veel plezier met de kaarten!

Extra service

De kaartjes waren zoek geraakt bij de koerier, maar Rick heeft zich sterk gemaakt dat ik ze toch op tijd heb ontvangen. Supertof!!

19 juni 2023

Hoi Marieke,

Geen probleem! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel dus geniet van de kaarten :)

Ruimschoots goedgemaakt!

In eerste instantie waren de kaarten niet aangekomen en was ook niet duidelijk waarom. Inmiddels is dat ruimschoots goedgemaakt. Prima service, dank!

15 mei 2023

Antwoord van Duurzame kaarten

Graag gedaan! Veel plezier met de kaarten!

Leuke kaart

Leuke kaart, handgeschreven en met kleine verrassing.

20 april 2023

Hoi Angelo,

Bedankt voor je leuke review!
Team duurzamekaarten wenst je veel plezier met de kaarten!

Uitzondering gemaakt!

Normaal kan er geen tekst in de kaart en voor ons was er een uitzondering gemaakt, omdat wij het niet goed hadden begrepen… Daar waren we erg blij mee, aangezien het om een condoleance kaart ging. Een prachtig idee om dat bloemzaadjes te kunnen planten en zo degen die is overleden te herdenken. Nogmaals dank hiervoor!

1 maart 2023

Hoi Esmeralda,

Geen probleem! Wij helpen maar al te graag waar wij dat kunnen :)

Groene groetjes,

Team Duurzamekaarten

Bereikbaar, behulpzaam en snel - prima service

Omdat ik op korte termijn vrij veel kaarten nodig had, heb ik even gebeld. Er werd meteen opgenomen (dat doet lang niet ieder bedrijf tegenwoordig!) en er werd goed meegedacht, met een prima oplossing als resultaat. De gekozen kaarten werden keurig de volgende dag geleverd. Met een paar extra bloem-confetti's erbij, daar werd ik vrolijk van :).

29 januari 2023

Hoi Ellen,

Bedankt voor je leuke en enthousiaste review!

Heel veel groei en bloei plezier met de kaarten (en met de extra confetti)!

Groene groetjes,

Team Duurzamekaarten

de site is gemakkelijk en…

de site is gemakkelijk en overzichtelijk. Jammerlijk is er iets misgegaan met de betaling. Waar ik dan achteraf nog eens een herinneringsmail van kreeg. Helaas..
Het is zeker en vast een fijn concept dat ik anderen zal aanraden, de rest zal zichzelf wel regelen.

29 januari 2023

Hoi Marianne,

Bedankt voor je review!
Wij proberen de reis van de klant van oriëntatie tot aan de aankoop zo goed mogelijk te optimaliseren.

Wij vinden het dan ook vervelend om te horen dat het ergens mis is gegaan met de betaling.

Graag nodig ik je uit om een mail te sturen naar info@duurzamekaarten.nl op zo te kijken naar een passende oplossing :)

Groetjes,

Hoi Jolanda,

Bedankt voor je review en veel plezier met de kaarten!

Groetjes,