Hej fru Neslihan,
Med henvisning til operationen, vi udførte for to år siden, har vi oprettet en aftale til dig på den dato, du anmodede om for dit besøg i Tyrkiet. Vi annullerede denne aftale på din anmodning. Efter din aflysning oprettede vi en ny aftale til dig på den anden dag (torsdag), på trods af at det var en meget travl dag. Desværre måtte doktor Duygu akut deltage i en operation, og derfor blev din aftale udført af vores assistent, som gennemførte din undersøgelse. Vores læge har udskrevet en recept til dig. Vi har altid gjort vores bedste for at undgå at give nogen af vores patienter en utilfredsstillende oplevelse. Du kunne kontakte os 24/7 via WhatsApp for at oprette en aftale. Din operation blev udført med stor succes. Hvis en lille ulempe ved din 2-årige opfølgende aftale, hvor du ændrede din aftaledato og en akut operation resulterede i, at du gav hele operationen en bedømmelse på 1 point, vil vi gerne påpege, at vi ikke finder dette retfærdigt. Patienter, der bruger denne platform som en vejledning, kan tro, at du har haft en mislykket operation på grund af din bedømmelse. Vi anmoder om, at du revurderer din bedømmelse.