De foarte multe ori am folosit serviciile de coletărie EastLine. Absolut de fiecare dată coletele au ajuns la destinație fie aici în Anglia fie în România în termenul stabilit fără deteriorări! D.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Trimit cu ei de foarte multi ani si de fiecare data a fost o experienta placuta. Sunt profesionisti, coletele ajung in siguranta si la timp si bunurile sunt asa cum le pun eu in cutie. Este adevarat c... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hello I want to experiment my gratitude to the Eastlines with which I have been collaborating for over 12 years. Everything was perfect, the girls at the call center were prompt, Mrs. Cristina... Toon meer
Customer service nota zero! Abilitatea de a rezolva problema si calitatea de profesionalism iarasi zero. Nu voi mai utiliza acest serviciu. Singura varianta care a putut sa imi ofere dupa 2 persoane... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
La Eastlines gasesti cele mai bune oferte de tranport colete door to door Anglia Romania sau Romania Anglia. Suntem lideri de piata pentru servicii de curierat colete, de la mici plicuri la mobila si marfa paletizata. Specializati de mai bine de un dec...
Contactgegevens
Verenigde Staten
- eastlines.co.uk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
fugiti de aceasta companie care fura
Experiența mea cu Eastlines a fost extrem de dezamăgitoare și nu pot recomanda această companie.
Am trimis 6 colete din Marea Britanie către România, iar toate au ajuns deteriorate. Deși am informat compania că bunurile sunt fragile și necesită manipulare atentă, coletele au ajuns lovite, deformate și unele chiar desfăcute.
Mai grav, după verificarea conținutului am constatat lipsa mai multor obiecte de valoare, inclusiv o geacă, un tac de biliard, un aparat foto și parfumuri. În plus, alte bunuri au fost deteriorate în timpul transportului.
Am întocmit procese verbale și am documentat situația prin fotografii și alte dovezi pentru a solicita despăgubiri și explicații oficiale.
Din punctul meu de vedere, nivelul de profesionalism, atenția acordată coletelor și comunicarea cu clientul au fost mult sub așteptări. După această experiență, nu voi mai utiliza serviciile acestei companii și îi sfătuiesc pe cei care trimit obiecte fragile sau de valoare să analizeze cu atenție alte opțiuni de transport. Mai bine platesti mai mult dar ajung in siguranta cu dhp de pilda.
Sper ca această situație să fie investigată și rezolvată în mod corespunzător.
„Door to door” doar în teorie – livrare întârziată și complet neprofesionistă
Folosesc serviciile Eastlines de aproximativ 10 ani, împreună cu mama mea, și până recent am fost mereu mulțumite. Din păcate, ultima experiență a fost complet diferită și foarte dezamăgitoare.
Am plasat o comandă pe 28 martie, care în mod normal ajunge în termenul estimat de 8–10 zile lucrătoare (adică cel târziu până pe 6 aprilie). Am fost înțelegătoare că urmează Paștele și că pot exista întârzieri, însă la acest moment (10 aprilie), coletul încă nu a fost livrat și urmează să ajungă abia pe 15 aprilie.
Bunica mea a fost anunțată că trebuie să își ridice coletul din fața blocului, lucru care nu s-a întâmplat niciodată în 10 ani de colaborare. Serviciul lor este promovat ca fiind „door to door”, însă în acest caz livrarea nu a mai fost făcută până la ușă. Menționez că bunica mea locuiește la etajul 7 și coletul avea aproximativ 30 kg, fiind imposibil pentru ea să îl transporte singură.
În plus, limita de greutate este de 30 kg, iar coletul nostru avea 29 kg, deci se încadra perfect. Cu toate acestea, după preluare, ni s-a spus că pachetul este „prea mare” și că pe viitor ar trebui să trimitem colete mai mici, deși în toți acești ani am trimis pachete similare fără nicio problemă.
După ce am contactat Eastlines, ni s-a spus inițial că se va rezolva și că vor face tot posibilul ca livrarea să aibă loc pe 9 sau cel târziu pe 10. Ulterior, bunica mea a fost contactată de managera din România și informată că, din păcate, livrarea va avea loc abia miercuri, motivul fiind că pachetul este prea mare și șoferul nu putea lăsa mașina nesupravegheată pentru a-l aduce până la ușă. I s-a mai spus că ar fi trebuit să fie anunțată cu o zi înainte pentru ca cineva să fie prezent la adresă să ridice coletul din fața blocului. Acest lucru este absurd, în condițiile în care serviciul este prezentat ca fiind „door to door”, iar nouă ni s-a comunicat că livrarea se face în limita proprietății. De când este scara blocului considerată limita proprietății și nu ușa locuinței?
Mai mult, șoferul i-a spus, citez: „dacă nu coborâți să-l luați, nu vi-l mai aduc”.
Consider această situație complet neprofesionistă și dezamăgitoare, mai ales după o colaborare de atât de mulți ani. Lipsa de comunicare, incoerența informațiilor și atitudinea șoferului sunt inacceptabile. Nu vom mai apela la acest serviciu pe viitor.
Service was impecable
Service was impecable, arrived on time, excellent communication, high quality service
Very professional and fast…
Very professional and fast service.Kudos to the team for their amazing support.I had some queries regarding my shipment, and the staff was polite, responsive and went above and beyond to help.
Excellent work
Mulțumită de servicii,am primit coletul…
Mulțumită de servicii,am primit coletul intact
Recomand cu drag!
Recomand cu drag!
Servicii de calitate,promptitudine!
Servici excelente!
servicii excelente am primit pachetul…
servicii excelente am primit pachetul din anglia la timp si fara nici un defect , recomand
Lucrez cu ei de peste 10…
Lucrez cu ei de peste 10 ani,profesionalism si promptitudine,staful excelent!Nu am avut nici o problema niciodata,coletele au ajuns la timp si complete
Very good delivery and quality
Good services of a high quality
Servicii excelente
Excellent service
Excellent service. Very fast delivery and great customer support. Highly recommended!
I needed to send a parcel to my…
I needed to send a parcel to my in-laws, and I chose Eastlines. They were quick, professional, and their staff was very kind and helpful throughout the entire process
Servicii de calitate
Servicii de calitate , folosesc Eastlines din 2015 , fără nici un fel de probleme
One of two large parcels lost, extremely disappointing service
I was supposed to receive two packages (large, very well packed specifically to withstand transport conditions) sent via this company. On December 12, 2025, I received package 2/2, but package 1/2 has still not arrived as of February 1, 2026, the company having declared it lost.
I have now looked at the reviews for this company, and it appears that they lose or damage parcels more often than they successfully deliver them.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.