Wij hebben voor onze totaalrenovatie verschillende technieken via Easykit geplaatst, waaronder ventilatie, elektriciteit en sanitair. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de onderste... Toon meer

De dienst naverkoop laat te wensen over. Ze proberen even een aantal dingen maar je wordt heel snel afgewimpeld en dan moet je maar een afspraak maken met een technieker Die je uiteraard je veel zal... Toon meer

Wij hebben verschillende technieken via Easykit geplaatst. * Ventilatie * Electriciteit * Warmtepomp * Sanitair In het algemeen waren we zeer tevreden over de samenwerking en de deskundige u... Toon meer

1. HVAC-installateur
  2. Doe-het-zelfzaak

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Easy Kit Maldegem, een aanrader

We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de ondersteuning die we kregen.
We werkten samen met het filiaal in Maldegem en hadden een heel goed contact met onze zelfbouwcoach, Gauthier. Het mailverkeer met hem verliep telkens vlot en duidelijk, en ook telefonisch konden we altijd rekenen op hulp: wie we ook aan de lijn kregen, nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en gaf deskundige uitleg.

Dat gaf ons als doe-het-zelvers veel vertrouwen tijdens het hele proces.
Ook de aankoop in de winkel verliep aangenaam en efficiënt, en bij eventuele problemen kregen we steeds snel een antwoord.
De begeleiding, bereikbaarheid en expertise van Easykit hebben onze renovatie een stuk haalbaarder gemaakt. Mocht we ooit opnieuw bouwen of renoveren, dan kiezen wij zonder twijfel opnieuw voor Easykit Maldegem!

31 januari 2026

Diep teleurgesteld van de dienst naverkoop

Die je uiteraard je veel zal kosten.
Triestige zaak uiteindelijk wou ik gewoon mijn filters van mijn regenwaterpomp vervangen. De eerste dat ik aan de lijn had ging me even helpen maar dat liep fout alles onder water en hij raadde me aan om de stopcontacten uit te trekken. Oke nadien vuile filters er uit en de nieuwe er in. Ik moest dan de stopcontacten terug insteken en toen liep alles mis de pomp wou niet meer opstarten geen teken van leven meer. Toen kreeg iemand anders aan de lijn heeft me nog een aantal dingen laten proberen maar niks lukte en zeiden ze dat ik maar een technieker moest contacteren. Sorry ik ben diep teleurgesteld en vind dit allesbehalve klantvriendelijk. Dus geef ik het liefste van al 0 dus nul sterren

8 maart 2026

dank u!

Kristof (?) schakelde de draden in de zekeringskast aan. Hij was zeer bereidwillig in het beantwoorden van alle vragen en leverde proper werk af. Heeft ook creatief mee oplossingen gezocht voor problemen en deed ook alles wat hij beloofd had te doen. Hulpvaardig en professioneel. Heel goed!

20 februari 2026

Bedankwoordje planning

Gisteren naar Service gebeld om mijn planning aan te passen, kwam aan de lijn Senne Vercammen tegen.
Zeer vriendelijke jongeman die wist waar hij mee bezig was. Hield veel rekening met mijn wensen en deadlines en probeerde dit in de mate van het mogelijke te laten passen. Heeft duidelijk veel plezier aan zijn job, tijdens het zoeken naar een route kon je hem zelf even horen neuriën met de radio, stoorde niet maakte de beleving dat tikkeltje aangenamer.
Verzorg zo een medewerker maar want zulke zijn enorm zeldzaam.

Bedankt Senne voor je deskundige hulp.

5 februari 2026

Voor de capabele doe-het-zelver.

Ik werkte samen met Ruben van de vestiging te Maldegem. Hij nam de tijd om mij alles duidelijk uit te leggen, ook de communicatie per mail verliep vlot.
Ik werkte met het Easykit concept voor o.a. het vernieuwen van de elektriciteit. Een minpuntje vond ik dat de afwerking van de stopcontacten en schakelaars niet zijn inbegrepen. Ik merkte dit pas bij levering, had dit wel verwacht.
Verder ben ik tevreden.

12 januari 2026

Warmtepompboiler

Na een zoektocht voor het installeren van een warmtepompboiler ben ik bij Team Maldegem terechtgekomen. Een verzorgde offerte op afroep tot eind 2025 hebben mij overtuigd. Een vlotte levering en een goede ondersteuning tijdens de installatie met een puik resultaat.

12 december 2025

Service en uitleg !

Wij hebben verschillende technieken via Easykit geplaatst.
* Ventilatie
* Electriciteit
* Warmtepomp
* Sanitair

In het algemeen waren we zeer tevreden over de samenwerking en de deskundige uitleg bij een eventueel probleem. Wij kochten alles aan in de winkel te Maldegem en kregen steeds vlot antwoord op onze mails, meerbepaald door Gauthier.

Het enige wat wat stroever verliep, waren de controles door de servicedienst. Daar moet je zeker tijdig een afspraak mee maken. Dit weegt echter niet op tegen de voordelen van met Easykit samen te werken. ;)

13 oktober 2025

Antwoord van Easy Kit

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de samenwerking, onze begeleiding en de service van Gauthier en het team in Maldegem.
We nemen uw opmerking over de planning van de controles graag mee — zo kunnen we onze werking verder blijven verbeteren.
Bedankt voor het vertrouwen en veel succes met uw installatie!

Verwarmingselementen zijn fout

Sinds eind 2024 bezig met samenwerken met Easykit Melle voor een grootschalige renovatie van eigen woning waarbij we alles zelf doen. Verbouwen is een kunst op zich en het geduld die je nodig hebt om alle stappen te doorlopen (ook administratief bij vadertje staat) moet eindeloos zijn. Dus.. het is al een lange weg geweest. In het begin heel tevreden over mn zelfbouwcoach en de begeleiding, maar op lange termijn zijn zaken beginnen slabakken.. Ondanks dat mijn coach waar ik mee startte in Melle nog steeds aanwezig is, krijg ik constant andere medewerkers aan de lijn/mail. Vaak weten die niet van elkaar af, maakt de ene een afspraak of belofte en vervolgens mag je zelf nog achter je boeltje aanhollen omdat ze "dat niet mogen doen". Ondanks het project er al even is in hun handen, blijkt dat er van in het begin zelf al fouten zijn gemaakt die nu duidelijk worden. Wat weer duidelijk maakt dat hun eigen constante gewissel en onderlinge "samenwerking" leidt tot gebrek aan controle van hun eigen werk en hun eigen controles.. Zo zit ik met verkeerd geleverde verwarmingselementen, waarvan niet eens vermogen is berekend voor mijn woning, .. De oplossing: sorry klant u verliest geld op inwisselen en nog eens extra kosten op de correct te bestellen elementen. Met de winter voor de deur en 2 kleine kinderen in huis, zonder enige verwarming zitten, zou je verwachten dat ze ook zsm naar een oplossing zoek... Neen. Ik krijg amper iemand aan telefoon, als ik iemand aan telefoon heeft weet die het niet of kan die geen antwoord geven, en het duurt dagen alvorens een mail beantwoord wordt. Als ik al een antwoord krijg.. Ik wil met deze review geen kwaad bloed zetten, maar een warme oproep doen om snel in actie schieten, wil je het nog ietwat kunnen "een service" noemen.. En laat 1 vestiging jullie goede naam niet bezoedelen..

8 oktober 2025

Antwoord van Easy Kit

Bedankt dat u de tijd neemt om uw ervaring zo uitgebreid te delen. We begrijpen goed dat deze situatie erg frustrerend is, zeker gezien de timing en uw gezinssituatie. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
We willen dit graag persoonlijk en grondig bekijken, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Kunt u ons even contacteren via info@easykit.be
of telefonisch op 09 321 91 00, met vermelding van uw project en filiaal? Dan zorgen we dat de juiste persoon u rechtstreeks opvolgt.

Geen intresse

In de vestiging in melle konden ze vandaag een cv installatie verkopen, maar blijkbaar geen intresse. Alles was door mezelf voorbereid dus was geen moeite om enkel prijs door te geven. Klantvriendelijkheid 0,0

4 oktober 2025

Antwoord van Easy Kit

Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat uw bezoek aan onze vestiging in Melle niet aan uw verwachtingen voldeed. Klantvriendelijkheid en een vlotte service zijn voor ons erg belangrijk, dus we willen dit graag verder bekijken.
Kunt u ons even contacteren via info@easykit.be
of telefonisch op 09 321 91 00 zodat we samen kunnen nakijken wat er precies gebeurd is en hoe we dit kunnen rechtzetten?

Het Easykit-team

De samenwerking met Easykit verliep correct en kompleet.

De samenwerking met Easykit verliep reeds van het eerste contact met enthousiasme en kennis van zaken. Een goed en compleet project op maat werd er afgewerkt. Hulp en uitleg waar nodig. Materialen voldoende geleverd (soms wel iets teveel maar kon geruild).Kortom: goede dienst van de medewerkers of projectleiders. Wie een slimme doe het zelver is kan de klus gemakkelijk aan. Neem je tijd en het lukt.

15 september 2025

Antwoord van Easy Kit

Fijn om te lezen dat het traject vanaf het eerste contact als enthousiast en deskundig werd ervaren, en dat het project op maat goed is verlopen. We hechten veel belang aan duidelijke uitleg en ondersteuning waar nodig, zodat klanten met de juiste voorbereiding zelfstandig aan de slag kunnen. Ook goed dat je het ruilen van materialen vermeldt — flexibiliteit hoort daar volgens ons bij. We waarderen je vertrouwen en wensen je nog veel voldoening met het gerealiseerde project. Easykit

Goede communicatie en steeds…

Goede communicatie en steeds behulpzaam. Ook een goede ondersteuning van degelijke techniekers. Correcte betaling van teruggeleverde stukken.

14 augustus 2025

Antwoord van Easy Kit

Bedankt voor je fijne feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze communicatie, technische ondersteuning en de correcte afhandeling bij teruggave van materialen. Dat is precies de service waar we elke dag naar streven.

Het Easykit Team

Plaatsing ventilaliesysteem D

We hebben een ventilaliesysteem type D geplaatst in een bestaand huis. Dit is niet voor de hand liggend. Dankzij de begeleiding van Easy Kit en het overleg met de ons toegewezen medewerker hebben we een volledig functionele inbouw kunnen realiseren met minimale impact op ons huis.

De indienststelling heeft wel even op zich laten wachen (6 maand na de aanvraag). Deze is wel vlot verlopen.

24 juli 2025

Antwoord van Easy Kit

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
We zijn blij te horen dat de installatie van het ventilatiesysteem goed is verlopen en dat onze begeleiding heeft geholpen om dit mooi te integreren in je bestaande woning. We begrijpen dat de wachttijd voor de indienststelling niet ideaal was — dat nemen we mee om onze planning verder te verbeteren.

Het Easykit Team

Wij hebben gewerkt met Easykit Maldegem…

Wij hebben gewerkt met Easykit Maldegem Vriendelijke en behulpzame mensen Als je nog iets wenste te weten dan gaven ze je steeds een antwoord De afhandeling van de orders is steeds correct gebeurd Zeker een aanrader, zonder hun hadden we de totaal renovatie niet aangedurd

27 juli 2025

Antwoord van Easy Kit

Dank voor de leuke feedback! Daar doen we het voor bij Easykit!

In 2018/2019 alle technische…

In 2018/2019 alle technische installaties in onze renovatiewoning zelf uitgevoerd met de hulp van Easykit Rotselaar. Alles prima verlopen. Alle nodige onderhoudswerken-dienst naverkoop ook OK. Recent een probleem met de regenwaterinstallatie - netjes opgelost. Dank Easykit!

21 juli 2025

Probleem ventilatie D

Ik heb sinds 2021 een ventilatiesysteem D. Deze heeft altijd correct gewerkt tot ik recent vaststelde dat de ventilator die de lucht naar buiten blaast niet meer werkte. Ik nam contact op met Easykit Rotselaar en werd te woord gestaan door Andy. Andy nam zijn tijd en zocht het probleem verder op. Hij stuurde mij de handleiding door van het toestel en stelde voor om een nieuwe ventilator te bestellen. Ik heb aan de hand van de handleiding het toestel kunnen openen en de ventilator aangetroffen. Deze was aangeladen door vuil en insecten. Na het afkuisen en het terug instaleren van deze ventilator werkte het toestel weer normaal. Ik nam contact op met Andy en de ventilator werd geannuleerd. Dankzij zijn hulp kon ik dit probleem snel oplossen.

9 juli 2025

Wij werkten samen met het filiaal in Maldegem

Wij werkten samen met het filiaal in Maldegem voor onze totaalrenovatie, en zijn zeer tevreden. We hadden een heel goed contact met onze zelfbouwcoach, Gauthier. Het mailverkeer met hem verliep ook echt heel vlot. We hebben talloze keren gebeld naar het filiaal met vragen, wie ook opnam pakte tijd om ons te helpen en uitleg te geven.
Het inplannen van de bezoeken van de techniekers verliep ook vlot. Het enige kleine minpunt vonden wij misschien de lessen. Deze vrij theoretisch, wat zeker oké is. Maar als personen die er niets van kennen is dit soms heel moeilijk te volgen. Iets meer praktijk gericht was voor ons misschien beter geweest. Maar mochten wij ooit opnieuw een renovatie doen, kiezen wij zeker weer voor easykit!

14 juni 2025

Easykit Maldegem aanrader!

Wij waren zeer tevreden over de service bij Easykit Maldegem. De uitleg was duidelijk, flexibiliteit in het volgen van onze wensen (we hebben een aantal extra’s gevraagd) was aanwezig en we voelden ons zeker geen nummer. Elke keer als we binnen kwamen wordt gevraagd hoe ons project loopt en ook via mail en telefonisch was het filiaal zeer bereikbaar. Ook voor de opvolging en de nazorg (zoals formulieren voor premies etc.) zijn we zeer tevreden. Bedankt allemaal!

6 juni 2025

Slechte service na verkoop

De uitleg en verkoop ging vlot. Service na verkoop is een dikke nul.. Verwarming volledig met easykit gedaan. Vloerverwarming met warmtepomp en nog airco's. Het eerste jaar haalde de vloerverwarming de ingegeven temperatuur niet.. Na 3 maanden (!!!) heel veel heen en weer bellen telefonisch geholpen. Het was kwestie van een instelling aan te passen. Daar heb ik hoogzwanger in de winter 3 maanden voor in de kou gezeten. Jaar erna airco's kapot, ook in de winter (onze enige warmtebron op de slaapkamer). Ook weer veel voor moeten bellen en 3 maanden moeten wachten op een technieker. In de namiddag hersteld, 's avonds terug stuk.. Woord tegen woord dat het onze eigen schuld zou zijn. Intussen zijn we nog eens 4 maanden later er werken ze nog steeds niet. Ze hadden ons destijds flexibele leidingen verkocht. Intussen weten ze zelf (en ja dat weten we via inside information ;) ) dat die leidingen de druk niet aankunnen. Toch zijn ze de verkochte pakketten met flexibele leidingen blijven uitleveren en weigeren ze nu te compenseren.

5 mei 2025