E-bike to go Reviews

1.377
TrustScore 4 uit 5

4,0

Blijf weg van eBike2Go. In mijn ervaring maken zij zich schuldig aan oneerlijke praktijken en fraude. Mijn ervaring was zeer teleurstellend. Absoluut niet aanbevolen. Stay away from eBike2Go. I... Toon meer

Derde keer ebike gestolen. Voorgaande keren goede ervaringen met ebike to go, een fiets is noodzakelijk voor woon-werk verkeer en hier zit je niet vast aan een abonnement. Speciale dank aan... Toon meer

Mijn eigen ebike is opeens kapot en de behofte aan een tijdelijke vervanging was heel hoog; ik ging op zoek naar bedrijfen waarvan ik eentje kan huren, ze vragen hoge borg + de maandelijkse huur en op... Toon meer

Ik heb netjes 11 dag gewacht om mijn afspraak e-mail te ontvangen maar niks. Doordat ben ik naar de winkel geweest en Refki is zeer behulpzaam geweest. Hij heeft meteen alles opgelost de afspraak bure... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Fietsverhuur

Voor €109,- per maand heb je een eigen e-bike. Thuis afgeleverd, altijd in perfecte staat en ieder moment opzegbaar. Alle schades gedekt. Better ride, better world.

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.377)

54 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fiets opgehaald

Fijne medewerker heel duidelijk in uitleg over fiets. Wel een minpunt dat ik op een vrijdag een afspraak had gemaakt op een ophaalpunt en niemand beschikbaar was wegens vakantie.

30 mei 2022

Uitstekende service

Uitstekende service. Heel snel antwoord op je vragen,
Beleefd en vriendelijk.

Er was een probleem met de BPOST coupon code die elke Bpost medewerker ontving.
Maar na een paar e-mails losten zij dit zelf manueel op en het bedrag teveel betaald werd mooi terug gestort.

Leveringsdatum dat was wel maar 1 keuze toen , kon het adres wel via mail laten aanpassen naar mijn zus , die de dag thuis was op een ander adres.

Levering was ook top , telefonisch werd ik opgebeld dat ze onderweg waren.
Kon toen mijn zuster via SMS verwittigen dat ze niet snel naar de winkel moet gaan.

Fiets super ! torpedo is wat wennen.
Stevig , rijdt prettig en ondersteuning is top (schakelt snel in en geeft veel kracht op lagere versnelling).
Eens op topsnelheid en je wilt sneller moet je zelf meer kracht insteken maar dit is normaal.

Fietsdrager van voren i.p.v. achteraan, rugzak past er net in.

Nog niet moeten opladen , maar dit zal wel in orde zijn (de oplader is nieuw)

pluspunten :
+ vlotte service , vriendelijk en beleeft
+ stevige fiets
+ motor ondersteuning is heel goed

min-punten :
- momenteel geen
(afgezien van de coupon probleem , wat puur een website probleem is en
geen afbreuk doet op de service en de fiets)

30 mei 2022

De fietsen zijn echt heel goed echter…

De fietsen zijn echt heel goed echter is de klantenservice en contact leggen ver onder de maat gewoon echt heel slecht word om de dag of mails gereageerd of zoals bij mij gewoon helemaal niet lekker dan als je een fiets gister hebt gekregen die niet wilt opladen!

27 mei 2022
Logo E-bike to go

Antwoord van E-bike to go

Hi Pietoke,

Wat vervelend dat je een slechte fiets hebt ontvangen. Ik zie inmiddels dat het is opgelost.

Fiets veilig!

De communicatie kan verbeterd worden

De communicatie kan verbeterd worden. Het duurt lang voordat er contact gelegd wordt. Dit verwacht je niet bij het imago van het bedrijf.
Als je kiest voor een levering dan moet je een hele dag thuis zijn.

19 mei 2022

Top!

Snelle levering en hele vriendelijke service en uitleg bij ontvangst van de fiets. Alles makkelijk te verstellen en gebruiken. Fietst lekker en is bovendien lekker snel. Ideaal!

18 mei 2022

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het.

Ik heb een e-bike online gehuurd bij dit bedrijf en ik zou volgens de website recht hebben op een proefweek van 7 dagen. Mocht er iets niet goed zijn, dan zou ik mijn geld terugkrijgen.

Nou heb ik een afspraak ingepland en ben ik langs de servicepunt gegaan om mijn e-bike op te halen. Ik had het duurdere model incl. verzekering gehuurd voor 27.50 per maand. Echter bij aankomst kreeg ik te horen dat alleen het goedkopere model op voorraad was. Dit model had echter een verwijderbare batterij met een universeel slot nota bene. Dat betekent dus dat iedereen met een universele sleutel de batterij kan verwijderen. In praktijk betekent dit dus dat je elke keer je batterij moet meenemen, wanneer je de fiets op slot zet. Nou had ik mijn dag al ingepland en heb ik de fiets maar meegenomen.

Bij de servicepunt werd tevens aangegeven dat er enkel op afspraak een e-bike opgehaald of afgegeven kon worden. Voor verdere service/vragen kon ik enkel terecht bij het bedrijf zelf.

Nou heb ik op dag 6 besloten om de fiets terug te brengen. Let op dit bedrijf heeft geen nummer om te bellen. Er is enkel een whatsapp nummer, waar je een berichtje naar toe kunt sturen (waar je alleen op werkdagen tijdens werktijden na enkele werkdagen een reactie krijgt, het is dus verre van een chat) of via e-mail en langsgaan kan alleen op afspraak.

Ik heb toen maar besloten om de fiets online op te zeggen. Ik kwam terecht op hun opzegpagina.

Om de fiets op te zeggen, moest ik mijn gegevens invullen en een berichtje sturen. Hierop heb ik een berichtje ontvangen, waarin stond dat mijn annulering binnen 4 werkdagen verwerkt zou worden en dat ik na deze periode een bevestiging zou ontvangen.

Nu geeft het bedrijf aan dat ik de fiets binnen 7 dagen na ontvangst moest retourneren en 4 weken langer moet doorbetalen voor een fiets die ik al heb geretourneerd. Let op dit was niet mogelijk, aangezien je pas na het sturen van een bericht na max. 4 werkdagen een berichtje krijgt om dan een afspraak in te plannen om de fiets af te geven.

Ook al had ik de fiets op dag 1 geannuleerd op de eerste werkdag van de week, dan zou ik alsnog tot vrijdag moeten wachten om een reactie te ontvangen en daarna nog een afspraak in te plannen om de fiets voor of op de 7e dag, dus maandag terug te brengen. Wat onmogelijk is aangezien er tot 8 werkdagen over heengaan, vanaf het opzegmoment tot het inplannen van een afspraak.

De manier waarop het annuleerproces is opgezet is op zijn minst misleidend en op zijn ergst roofzuchtig.

17 mei 2022

Prima fiets

De ebike is prima en aflevering is feluktmaar ik had wat moeites om de klant service te bereiken.

14 mei 2022

Voorlopig nog 2 sterren

Voorlopig nog 2 sterren.
Hoewel eerste contact en levering goed waren. Bleek de geleverde fiets kapot. Via schadeformulier werd snel gereageerd, maar in mijn regio is er geen enkel reparatie - of swap punt. Het duurt dus weer een week voor de nieuwe geleverd kan worden. Buiten directe omgeving van Amsterdam is het dus niet ideaal.Ze zouden beter ook op paar andere locaties in het land onderhoudspunten kunnen regelen of contracten met fietsenmaker voor kleine reparaties

12 mei 2022

👍🏼