E-bike to go Reviews 1.376

TrustScore 4 uit 5

4,0

Blijf weg van eBike2Go. In mijn ervaring maken zij zich schuldig aan oneerlijke praktijken en fraude. Mijn ervaring was zeer teleurstellend. Absoluut niet aanbevolen. Stay away from eBike2Go. I... Toon meer

Derde keer ebike gestolen. Voorgaande keren goede ervaringen met ebike to go, een fiets is noodzakelijk voor woon-werk verkeer en hier zit je niet vast aan een abonnement. Speciale dank aan... Toon meer

Mijn eigen ebike is opeens kapot en de behofte aan een tijdelijke vervanging was heel hoog; ik ging op zoek naar bedrijfen waarvan ik eentje kan huren, ze vragen hoge borg + de maandelijkse huur en op... Toon meer

Ik heb netjes 11 dag gewacht om mijn afspraak e-mail te ontvangen maar niks. Doordat ben ik naar de winkel geweest en Refki is zeer behulpzaam geweest. Hij heeft meteen alles opgelost de afspraak bure... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Fietsverhuur

Voor €109,- per maand heb je een eigen e-bike. Thuis afgeleverd, altijd in perfecte staat en ieder moment opzegbaar. Alle schades gedekt. Better ride, better world.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Jullie zijn nooit bereikbaar en ik kan…

Jullie zijn nooit bereikbaar en ik kan me niet eens inloggen op jullie site

12 september 2022
Logo E-bike to go

Antwoord van E-bike to go

Hi Jamie,

Wat vervelend dat je ons niet kan bereiken.

Heb je het juiste nummer gebeld? Wij zijn op 085 1305078 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 goed bereikbaar.

Tot snel!
Nick

Super snel geregeld

Super snel geregeld! Aardige bezorger heeft alles goed uitgelegd. De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

1 september 2022

Zeer slechte service fiets niet…

Zeer slechte service fiets niet aangekomen 30 euro bezorging betaald telefonisch ook niet bereikbaar eindstand helemaal naar Amsterdam overtoom. Terwijl ik hoofddorp zit! Heel Jammer dit

12 augustus 2022

Retour geven... PLEASE!

Ik wil heeeel graag de supermooie fiets terug geven, heb er 2 weken lekker op gefiets. Maar terug geven gaat nogal moeilijk. Jullie bepalen wanneer ik hem kan inleveren, en als ik de fiets die niet van mij is wil laten ophalen moet ik 30e betalen.

Hoe graag willen jullie je fiets terughebben, vraag ik me af.

Service is erg star en denken niet in oplossingen maar mailen (denk ik) om te mailen.
Mijn advies lees eerst de mail goed en geeft gerelateerde antwoorden

Dus nogmaals HELP ik wil jullie je fiets terugeven... 🙏

Update😔😔😔
Op 5 september is de fiets opgehaald en met tussenkomst van Sjees Brabant heb ik geen 30e ophaalkosten hoeven te betalen. Alle lof voor Sjees Brabant. Maar omdat het 2 weken later is dan de datum die e bike heeft voorgesteld moet ik wel 2x 27,50 betalen onder het mom van wekelijkse huur.

Wat mij enorm stoort is dat er maar 1 datum wordt gegeven voor teruggave en dan ook nog eens in een bepaalde tijdsklok, kan je niet aan dit voorstel voldoen kost het jouw geld. En de 30e ophalen en de wekelijkse huur a 27,50 doordat de fiets langer in de schuur staat.

Wurgcontract noem ik dit....

Update 2
Dank je wel voor je reactie, maar das nu het leukste van alles, ik heb alleen een bedankje gehad voor het aanmelden en daarna een berichtje hoe op te halen.

Meer niet

Verder plannen jullie een ophaaldag midden in centrum van Tilburg tijdens de Tilburgse kermis... Niet zo slim en ik kon hem niet ophalen die dag wegens accu problemen😞

Daarbij heb ik halverwege de leen periode een mail gekregen dat wegens het warme weer de oplader streken heeft.. Ondeugdelijk produkt🤔

11 augustus 2022
Logo E-bike to go

Antwoord van E-bike to go

Hi Christa,

Wat vervelend dat de actie voorwaarden van deze gratis actie je niet helemaal duidelijk waren.

Sjees/Ons Brabant fietst heeft een mooie actie opgetuigd. Hierbij kon een select groepje een maand lang gratis gebruik van onze e-bike maken.

Het lever en inlever moment zijn vooraf door Sjees/Ons Brabant fietst duidelijk gecommuniceerd. De datum, tijdstip en locatie waren voor het aanmelden bekend. Zo ook het inlever moment.

Fijn dat je wel hebt genoten van de e-bike.

Fijne dag!
Nick