Net bekend geworden met het fenomeen 'dropshipping': producten rechtstreeks vanuit China 'droppen' bij klanten in NL. Althans, als ze ooit aankomen. Agressief adverteren via social media in Corona... Toon meer

Siliconen deksels besteld eind april. In juni nog niet ontvangen. Geen werkende klantendienst. Computerantwoord dat niet aansluit bij de vraag. Website buiten dienst. Mijn betaling betwist bij Master... Toon meer

26 april de afsluitdeksels besteld en nog niets ontvangen. Slecht gevoel bij wat ik hier allemaal lees. Op de site kun je kiezen voor "Volg je bestelling", daar stond gisteren tot 11 mei en vandaag si... Toon meer

0 sterren, vullen hun zakken en leveren niks!!!!!! Nu zie ik weer advertenties onder de naam Greenz met hetzelfde product. Ik heb 19,95 betaald in mei voor siliconendeksels, nooit iets ontvangen to... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Nu ik deze waslijst aan klachten zie

Nu ik deze waslijst aan klachten zie, doe ik er de mijne nog maar eens bij. Op 3 mei heb ik € 19,95 betaald en nog steeds heb ik niets ontvangen. Het erge is nog dat je ze niet kunt mailen, bellen of bezoeken. Er is niets bekend omtrent dit bedrijf. Is het een bedrijf??? of heeft het iets met oplichting te maken???
In het laatste geval ben ook ik erin getuind. Zal volgende keer wel beter opletten.

9 juni 2020

Hopeloos

Hopeloos, zo'n mooie fb pagina en enkel voor mensen op te lichten !
Zeker niets bestellen daar, ben ondertussen al 7 weken aan het wachten.
Tijd voor John van den Heuvel in te schakelen, dat zou nog een leuke reportage worden.

9 juni 2020

Oplichters...

Oplichters...
Je krijgt gewoon een AliExpress product toegestuurd, voor 4 maal de normale prijs. Als je je artikelen retour stuurt, kun je fluiten naar je geld (dit wordt nooit retour gestort)!

8 juni 2020

Slechte kwaliteit

Eco (goedkoop, slecht plastic zo te zien) zullen ze niet zijn en doorverkocht via Ali ofzo waarschijnlijk ook. Maar goed, ik heb ze wel nog binnengekregen...

6 juni 2020

Bestelling geplaatst op 18 april

Bestelling geplaatst op 18 april. Wacht nog steeds op mijn deksels. Al 3 x en mail gestuurd, krijg steeds de standaard mail terug dat het wat langer kan duren, blablabla. Heb nu gedreigd met m'n rechtsbijstandverzekering, maar waarschijnlijk lezen ze de mails niet eens..Geen idee meer hoe nu verder!

5 juni 2020

Ik heb deze deksels besteld

Ik heb deze deksels besteld, bleek dat ze gewoon rechtstreeks uit China van ali expres kwam. Verpakking ongeopend retour gestuurd naar het aangegeven retouradres. Helaas wordt er niks terugbetaald en op mail wordt niet gereageerd, behalve een standaard mail. Waardeloos om zo beter te worden van anderen.ik roep iedereen op om aangifte te doen tegen deze jongeman uit Goirle, dat doe ik namelijk wel!

5 juni 2020

Helaas

Helaas ben ik er ook ingetrapt. Op 28 april besteld en tot op heden niets ontvangen. Alleen een standaard reactie op mijn mail. Stom dat ik niet vooraf de site heb gecheckt! Ben bang dat ik naar mijn bestelling/geld kan fluiten.

Schandalig !!!!!!!!!

Schandalig !!!!!!!!!!
Wou dit als cadeau geven voor mijn oma.
Jullie moesten je schamen!!
Zo mensen oplichten!!!
Mensen koop hier zeker nooit iets !!!

Niet bestellen bij EcoBird

Handig verdienmodel voor EcoBird, slecht voor de consument. Kennelijk komen producten uit China en inderdaad, de levertijden vanuit China zijn nogal lang momenteel. Handige tip dus om vooral niet te bestellen bij deze club.

Heb ook een bestelling gedaan op 3 mei

Heb ook een bestelling gedaan op 3 mei, maar tot op heden geen reactie.

Wat heb ik ontzettend veel spijt dat ik dit heb besteld, vooral omdat je ze niet kunt bellen of kunt mailen, behalve die "sara".
heel erg slecht
en je dan ook nog verschuilen achter vertragingen door Corona.
heel erg jammer dit.

Helma Almelo

3 juni 2020

Helaas

Helaas, ook ik had de reviews niet eerder gezien. 2 mei bestelling gedaan, nog niets ontvangen en vandaag een email gestuurd. Ik kreeg heel snel een automatische email terug van Sara zoals eerder beschreven. 1 ster is idd nog teveel, zeker wanneer je ziet hoe waarschijnlijk de vork in de steel zit.

6 juli 2020
Vandaag toch nog uit China ontvangen, zien er op zich goed uit. Is weer een dikke meevaller.

3 juni 2020