Net bekend geworden met het fenomeen 'dropshipping': producten rechtstreeks vanuit China 'droppen' bij klanten in NL. Althans, als ze ooit aankomen. Agressief adverteren via social media in Corona... Toon meer
Siliconen deksels besteld eind april. In juni nog niet ontvangen. Geen werkende klantendienst. Computerantwoord dat niet aansluit bij de vraag. Website buiten dienst. Mijn betaling betwist bij Master... Toon meer
26 april de afsluitdeksels besteld en nog niets ontvangen. Slecht gevoel bij wat ik hier allemaal lees. Op de site kun je kiezen voor "Volg je bestelling", daar stond gisteren tot 11 mei en vandaag si... Toon meer
0 sterren, vullen hun zakken en leveren niks!!!!!! Nu zie ik weer advertenties onder de naam Greenz met hetzelfde product. Ik heb 19,95 betaald in mei voor siliconendeksels, nooit iets ontvangen to... Toon meer
Siliconendeksels
Heb de deksels via Facebook besteld op 8 april bij Ecobird,werden 11 mei geleverd.
Ik heb twee mails gestuurd in die tussentijd waarom het zo lang duurde, kreeg keurig antwoord op allebei de mails met uitleg en wat ik heb besteld heb ik ook gekregen!
Twee setjes siliconendeksels, die prima bevallen! Dus niet altijd slecht om via internet te bestellen zoals ik heb ervaren
19 dagen geleden mijn bestelling…
19 dagen geleden mijn bestelling geplaatst. Sindsdien niks meer gehoord en ook niks ontvangen. Zelfs geen bevestigingsmail. Al 2 keer contact opgenomen, maar tevergeefs. Vreselijke service!
Ik vrees ook dat ik de sjaak ben
Ik vrees ook dat ik de sjaak ben, heb de order geannuleerd, binnen een kwartier na plaatsen, kreeg na een paar mailtje de bevestiging van annuleren en dat ze het aankoopbedrag hadden teruggestort direct. Dus binnen 5 dagen zou ik t moeten hebben...dat was 4 mei dat ze dat zeiden. Nu is t de 21 ste, niks binnen en als ik mail, krijg ik antwoorden van sorry dat t wat langer duurt met het versturen vd order. Gatver wat jammer zeg...als je toch zo je centen moet verdienen.
Mocht het aankoopbedrag alsnog retour komen...dan meld ik het meteen, dat is beloofd.
8juni2020, een update: niks ontvangen, geen reactie via mail ook meer gekregen, geen geld terug en....de website is ook niet meer echt online, je kunt je alleen nog inschrijven, maar verder is er niks meer te zien.
Charlatans die niet leveren
Charlatans die niet leveren. Ga niet met deze roofzuchtige oplichters in zee. Na maand niets ontvangen, ook niet na reminder. Oliedom van mezelf om op een advertentie op Facebook te reageren, wat ik nooit doe. Dat was eens en nooit meer.
Gewoon regelrechte oplichters
3 mei besteld
3 mei besteld, wellicht komt het nog ! Heb er nog niet veel vertrouwen in ! Ze reageren ook niet op de mail ! Slecht hoor ! Laatste keer geweest !
Heel teleurstellend 😑
Na lang wachten een AliXpress pakketje gekregen. Veel te veel betaald voor stinkende siliconen hoesjes terwijl ze voor €3 op AliXpress staan. En dat terwijl ik nou juist bestelde bij een Nederlandse webshop omdat ik siliconen uit China liever niet op mijn etenswaren wil gebruiken. Deze gaan linea recta richting vuilnisbak, dus niks duurzaams aan zo. Oplichters, trap er niet in!
Ook ingestonken..
Jammerlijk en naïef ingestonken. Dacht koop eens niet direct in China. Wellicht zijn dit beteren producten qua chemische samenstelling.
En poef, inderdaad na vele weken een pakketje direct vanuit de AliToko's.
En helaas, op geen glas, schaal, pan ed blijft het spul zitten.
Mailtje gestuurd met het verzoek voor retour instructies (kopen op afstand).
Ik denk dat ik geen reactie zal zien..
Wellicht het voorbeeld van een ander hier opvolgen. Aangifte van oplichting.
Slecht nieuws
Wou melden dat ik 26 april 1+1 set deksels heb gekocht, tot op heden nop gekregen maar ik lees dat er hoop is. Wel veel te duur dus. Makkelijk verdiend daar in Goirle. Les 1: doe altijd een prijsvergelijking.
Trap er niet in
Trap er niet in. Ze troggelen je veel geld af terwijl ze hun muk gewoon bij AliXpress bestellen. Sterker nog, het wordt rechtsstreeks vanuit China (na heel lang wachten) bij je bezorgd. Afzetters. 18 euro betaald voor stinkende siliconen hoesjes terwijl ze voor €3 op AliXpress staan.
3/5/20 besteld
3/5/20 besteld , vandaag 16/5 nog niets aangekregen . Site bestaat zelfs niet meer. Vandaag een melding gedaan aan meldpunt voor fraude en een klacht bij politie neergelegd. Benieuwd wat er van komt.
6 weken geleden besteld
6 weken geleden besteld. Vandaag ontvangen. Komt rechtstreeks uit China. Levertijd waarschijnlijk beïnvloed door Corona.
Product werkt wel.
EcoBird
Wout. Zit al 14 dagen op mijn bestelling te wachten.
Reageren nergens op,website is soms weg en dan ziek ik hem weer.Denk jammer genoeg aan oplichting.
Op de website KVK is handelsnaam QueRi/Ecobird vervallen.
Heet nu Quentin
Wilde net aangifte gaan doen van…
Wilde net aangifte gaan doen van oplichting, mede door de berichten hier en de website die offline was. Maar de website is er weer en ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen!
Oplichters ecobird.nl
Oplichters, dropshipping via AlieExpress. Vermijden dus, maar webshop is inmiddels offline en reageren ook niet meer per mail info at ecobird.nl. Ze hebben een storage gehuurd op Oude Rielseweg 11 5032SH Tilburg. Dat is alles wat ik kon achterhalen. Domein staat op Quentin Nikita, EcoBird en is geregistreerd via Tucows.com.
Te mooi om waar te zijn, dacht ik, maar toch aangekomen
Besteld op 20 april....3 weken later maar een mail gestuurd...kreeg ik ook een standaard corona-overmachtexcuusmail. Volgens de "Volg je bestelling" is de bestelling onderweg. Levertijd tussen 5 mei en 20 mei. Ja ja....het was ook te mooi om waar te zijn.
Echter ik moet 4uur later mijn review herzien...... Het is zowaar aangekomen. Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje op de mat.... en ja hoor 2 sets van die siliconen afsluitsets.
Ze kwamen weliswaar uit China, Ali of Wish vermoed ik, maar het is aangekomen. Werkt idd goed.
Dus ik vul het met 2 sterren aan
Ook ik heb in april een bestelling…
Ook ik heb in april een bestelling geplaatst en betaald, niets ontvangen. Niet oke waarschijnlijk. Slechte zaak/oplichting
Bedankt ik heb ze omvangen
Bedankt voor de mooie deksels, ik dacht dat ik opgelicht was,maar ze kwamen toch,wel iets later🙏
Niks ontvangen.
23 april deksels besteld via een reclame op Instagram en helaas, net zoals vele anderen, nog niks ontvangen. De website van de track en trace code vond ik al die tijd er al raar uitzien. Nu heb ik opgemerkt dat de hele website het niet meer doet.
Mailtje gestuurd naar ecobird en ook online aangifte gedaan bij politie.nl. Doe dit allemaal asjeblieft.
Stiekem hoop ik dat ik nog wel iets ontvang komende weken...