Net bekend geworden met het fenomeen 'dropshipping': producten rechtstreeks vanuit China 'droppen' bij klanten in NL. Althans, als ze ooit aankomen. Agressief adverteren via social media in Corona... Toon meer
Siliconen deksels besteld eind april. In juni nog niet ontvangen. Geen werkende klantendienst. Computerantwoord dat niet aansluit bij de vraag. Website buiten dienst. Mijn betaling betwist bij Master... Toon meer
26 april de afsluitdeksels besteld en nog niets ontvangen. Slecht gevoel bij wat ik hier allemaal lees. Op de site kun je kiezen voor "Volg je bestelling", daar stond gisteren tot 11 mei en vandaag si... Toon meer
0 sterren, vullen hun zakken en leveren niks!!!!!! Nu zie ik weer advertenties onder de naam Greenz met hetzelfde product. Ik heb 19,95 betaald in mei voor siliconendeksels, nooit iets ontvangen to... Toon meer
Website uit de lucht?
Website uit de lucht?
inmiddels weer operationeel.
communicatie EasyBird !!!
Nog steeds geen levering,
Pakketje vandaag ontvangen !
Ik hebt volgends mijn het is wel een…
Ik hebt volgends mijn het is wel een fraude opgepast...!!!!besteld op 6 April maar ook nog niets ontvangen
ik hebt ook steeds nog niet ontvangen
de website ook gesloten
Oplichters
Oplichters! Ook besteld 25 april, bij navraag waar de bestelling bleef eenmalig een een reactie ontvangen maar siliconen deksels nooit ontvangen en nu niet meer bereikbaar en website uit de lucht. Inmiddels aangifte gedaan van Fraude. Betaling liep via mollie.nl Nederlands bedrijf dat dus informatie over en contactgegevens van deze verkoper moet hebben!
opgelicht?
14 april besteld en betaald, maar helaas nog steeds niets ontvangen. Begin mei heb ik hen een mail gestuurd en toen kreeg ik een verzendbevestiging, maar helaas... De website lijkt niet meer te bestaan, dus ook ik vrees opgelicht te zijn... :-( Kwam bij hen terecht via Instagram.
Zelfs die ene ster is nog teveel
Heb net aangifte gedaan voor online fraude. Even moeite maar toch goed om te doen. Zelfs die ene ster is nog teveel voor EcoBird. Okay, het is maar € 18,95 incl porto, maar dan nog. Wat een lelijk bedrijf is dit. En dan kreeg ik bij navraag ook nog een mail dat ze problemen met verzenden hebben. Trap er niet in!!!!!!!!
Aliexpress reseller, nu actief onder de naam stylic.nl
AliExpress reseller. Ze schijnen nu te werken onder de naam stylic.nl Opgepast!
Spullen besteld op 02-05-2020 en nu is…
Spullen besteld op 02-05-2020 en nu is de website niet meer te bereiken,
vreemde zaak een oplichter?
Opgelicht?
Half april besteld en gister kon ik nog zien via de link dat de deksels zouden komen. Nu is de website uit de lucht. Vrees opgelicht te zijn!!
Betaalverzoek sturen aan ze is een oprie maar zal waarschijnlijk niet helpen.
Nog steeds niets ontvangen!
Op 21 april een bestelling gedaan. Nog steeds niet ontvangen. Daarom wilde ik via de link in de bevestigingsmail het pakketje volgen. Tot een aantal dagen geleden was dit nog mogelijk, nu bestaat de site niet meer. Ben benieuwd of ik nog antwoord krijg op mijn mail, maar zoals hier te lezen kan ik dit wel vergeten!
Ik heb een maand geleden die deksels…
Ik heb een maand geleden die deksels besteld en nog altijd niet ontvangen.Nu zou ik ze wel willen anders geef ge mijn geld terug
Spijtig dat ik deze bestelling gedaan…
Spijtig dat ik deze bestelling gedaan heb nu ik al deze reviews lees.
Ik ben er ook in getrapt en heb het…
Ik ben er ook in getrapt en heb het 13-4 besteld en nog niks binnen. Gemaild, wel een mail terug met deze tekst.
Hallo Caroline,
Dank je wel voor je bericht.
Je bestelling is door ons ontvangen en verwerkt. Op de site staat dat de levertijd gemiddeld tussen de 8-15 werkdagen is. Helaas kan dit door de Covid-19 maatregelen iets uitlopen. Onze excuses hiervoor en dank je wel voor je begrip.
Op onze site vind je meer informatie over de levering. Ook vind je hier de track & trace optie. Vul je # ordernummer en e-mail in om meer informatie over je pakketje te zien.
We hopen dat je nog even geduld hebt en straks veel plezier hebt van ons product.
EcoBird Klantenservice
Heb ze net een betaalverzoek gestuurd hahahah, wellicht een idee? (utopie dat ze betalen maar niet geschoten is altijd mis.
Die ene ster is het nog niet eens…
Die ene ster is het nog niet eens waard, ik kreeg wel nog reactie op mijn mail met de vraag waar de bestelling blijft, maar de site is inmiddels uit de 'lucht' dus ik verwacht er maar niks meer van. Baal er stevig van dat ik hier in getrapt ben!
Hopelijk wordt ik in ieder geval nog verrast met de producten die ik heb besteld.
DOE ALLEMAAL ONLINE AANGIFTE!
Zojuist aangifte gedaan van deze oplichting!
Betaalde bestelling van 29 maart jl. is tot op heden nog niet ontvangen. Geen reactie op e-mails en/of bericht via de website.
Niks kopen
Niks kopen. Oplichters. Half april besteld maar nog niks binnen. Verwacht ook niks meer. Maken misbruik van het goede van de mensen.
Stelletje oplichters!
Ook ik ben helaas in het mooie verhaal van Ecobird getrapt. Na 3 weken ontving ik dan eindelijk mijn rubberen deksels; rechtstreeks van AliExpress. Veel te veel betaald dus voor wat ik heb gekregen. Ik ga ook aangifte doen!
Ali-express rommel voor premium prijs.
Ali-express rommel voor premium prijs.
Leveren duurt lang.
Mijn moeder had het gevoel dat ze opgelicht werd aangezien het leveren 3 weken duurt.
Ze begon al aan zichzelf te twijfelen. Gelukkig was de twijfel nergens voor nodig want ze kreeg inderdaad producten in een obscure verpakking en heeft ze inderdaad flink teveel betaald voor een paar rubberen matjes.
Mocht er iemand de vershoud deksels van Ecobird nog willen kopen. Zoekt u dan vooral op Aliexpress, leveren duur net zo lang en het kost het 1 20ste van het geld wat je bij Ecobird betaald.
Je kunt ze beter bestellen bij wish…
Je kunt ze beter bestellen bij wish daar komt dit vandaan.
Wish betaal me 2 euro voor en hier 18.95
Oplichting
Wel betalen, niet geleverd krijgen!
Oplichters, daar ben ik nu wel achter ja!!! Dag 20 euro... Naaiers zijn het!!
ook ik ben erin getuind