Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's Reviews 154

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik had al eerder soortgelijke dingen geprobeerd, dus ik was een beetje sceptisch. Maar hier vind je informatie die je echt kunt toepassen. Sommige uitleg zou wat duidelijker kunnen zijn, maar over het... Toon meer

Er word veel informatie geleerd waarvan je niet zo 1,2,3 zelf achterkomt. Niet alleen de coaches maar de andere studenten helpen je met hun ervaringen. Soms een beetje late reacties maar wel begrijpe... Toon meer

Deze cursus geeft NÓG meer dan wat het omschrijft. Niet alleen wordt je begeleidt in het verkopen op bol.com, je krijgt cursussen/trainingen in onder andere mindset, planning en product-research door... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Casino
  3. Gokdienst

Welkom bij duitse online casino, dé plek waar je alles ontdekt over de beste duitse online casino's die momenteel beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar duitse online casino online of gewoon wilt weten welke platforms de mooiste bonussen bieden, je bent hier aan het juiste adres. Bij duitse online casino nemen we elk platform grondig onder de loep, zodat jij altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Het aanbod van duitse online casino's groeit gestaag, en dat is niet zonder reden. Duitse platforms staan bekend om hun strikte regelgeving, transparantie en hoge veiligheidsnormen. Bij een duitse online casino online weet je precies waar je aan toe bent: eerlijke spelregels, snelle uitbetalingen en een breed scala aan spellen. duitse online casino helpt jou om door dit uitgebreide aanbod te navigeren en de platforms te vinden die écht bij jou passen. Op deze website vind je uitgebreide reviews van tientallen duitse online casino's. We beoordelen elk duitse online casino online op belangrijke criteria zoals licenties, spelaanbod, bonusvoorwaarden, klantenservice en betaalmethoden. Zo weet jij zeker dat je kiest voor een duitse online casino online die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Deutsche Casino streeft ernaar om de meest actuele en betrouwbare informatie te bieden over alle bekende duitse online casino's op de markt. Naast reviews biedt duitse online casino ook handige vergelijkingstools waarmee je verschiedene deutsche casino online platforms direct naast elkaar kunt leggen. Ben je op zoek naar de hoogste welkomstbonus? Of liever een duitse online casino online met het grootste live casinoaanbod? Met onze filters vind je snel wat je zoekt. We updaten onze lijst met aanbevolen duitse online casino's regelmatig, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en beste opties. Veiligheid staat centraal bij alles wat we doen. Elk duitse online casino online dat wij aanbevelen beschikt over een geldige licentie en maakt gebruik van moderne encryptietechnologie. Bij Deutsche Casino geloven we dat gokken vooral leuk moet blijven. Daarom besteden we ook uitgebreid aandacht aan verantwoord spelen en bieden we informatie over de hulpmiddelen die duitse online casino's aanbieden om spelers te ondersteunen. Of je nu een ervaren speler bent of net begint met het verkennen van de wereld van duitse online casino's, Deutsche Casino is jouw betrouwbare gids. Ontdek vandaag nog welk duits casino online het beste aansluit bij jouw wensen en begin je avontuur met een gerust hart. Kies slim, speel veilig en geniet van alles wat deutsche casino online platforms te bieden hebben.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Je word genaaid waar je bij staat

Grootste oplichting ooit. Complete geldverspilling en €1200 letterlijk weggegooid. Ze denken absoluut niet met je mee en hebben totaal geen begrip voor de keuzes die je maakt. Het lijkt er op dat ze er zelf alleen maar veel aan verdienen door iedereen zijn geld af te pakken. Beetje mensen onder druk zetten en gelijk moeten betalen zonder iemand tijd geven om fatsoenlijk na te denken. Komen met 3 succesvolle verhalen en vergeten veel informatie te vertellen. Er komen zo veel meer kosten bij dan alleen die domme ‘investering in jezelf’ die ze volledig in eigen zak steken en waar zij alleen aan verdienen.
Begin er gewoon niet aan wat je gooit je geld letterlijk weg aan een stelletje oplichters. Alex schaam je.

12 april 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Beste reviewer (wij hebben geen kees in ons klantenbestand),

Bedankt voor je feedback, hoewel het spijtig is om te horen dat je niet helemaal tevreden was met onze diensten/producten. We streven er voortdurend naar om de ervaring van onze klanten te verbeteren, en jouw opmerkingen helpen ons daarbij.

Om beter te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe we het kunnen verbeteren, zouden we graag meer details van je ontvangen. Helaas kan ik je niet rechtstreeks identificeren op basis van je review, maar je kunt altijd contact met ons opnemen via support@ecomxacademy.nl zodat we je feedback kunnen bespreken en eventuele problemen kunnen oplossen.

Nogmaals bedankt voor het delen van je gedachten, we waarderen je eerlijkheid.

Team E-Com X Academy

Koop je curses hier NIET…

Koop je curses hier NIET (geldverspilling) bol is DOOD
heb zojuis 1200 euro weggegooid waar ik helemaal niks aan had.

22 april 2024

Beste reviewer,

Nogmaals bedankt voor het delen van je gedachten, we waarderen je eerlijkheid.

Team E-Com X Academy

3000 euro door de afvoer gespoeld

3000 euro door de afvoer gespoeld!

Oplichters zijn het:
1. Bol is te verzadigd: je kan niet concurreren met de grote brands.
2. Dat wat ze je leren, kan je ook op youtube vinden. Echt geen 3000 euro waard, niet eens 30 euro.
3. Van de 300 studenten zijn er maar 3 mensen echt succesvol, dat is 1%.
4. Ze proberen nu ons een shopify cursus aan te smeren, zonder dat ze hun cursisten succesvol hebben geholpen met bol.
5. De 5 sterren reviews die hier geplaats zijn, die zijn omgekocht! De cursisten kregen "beloningen" als ze reviews zouden achterlaten.
6. Ze geven je waardeloze technieken om te zoeken, zo basic en op alles zeggen ze : je doet gewoon niet genoeg je best. Hallo, als de markt verzadigd is, kan je je best doen wat je wilt, maar het werkt niet. Iedereen vist in dezelfde vijver.
7. De cursus is chaotisch, een hoopje van gedateerde video's.

En nog zoveel meer dingen waarom je niet met ze in zee moet gaan...

Bespaar jezelf je hardverdiende centen en koop geen cursus van ze! Bol is verzadigd!

13 april 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent in de ervaring die je hebt gehad met onze cursus. We nemen alle feedback serieus, zelfs als het kritisch is. Ik wil graag de gelegenheid aangrijpen om enkele van je punten aan te pakken:

Verzadiging van de markt: We begrijpen dat concurreren in een drukke markt uitdagend kan zijn. We blijven echter ons best doen om waarde toe te voegen aan onze cursussen en onze studenten te helpen zich te onderscheiden.
Prijs-kwaliteitverhouding: We streven ernaar om onze cursussen waardevol en betaalbaar te maken. Als je het gevoel hebt dat je de waarde niet hebt ontvangen die je had verwacht, horen we graag specifiekere feedback, zodat we kunnen verbeteren.
Succespercentage: Hoewel niet alle studenten hetzelfde succesniveau behalen, streven we ernaar om elke student de tools en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te slagen. We werken voortdurend aan het verbeteren van ons programma om ons succespercentage te verhogen.
Aanbieden van andere cursussen: We bieden verschillende cursussen aan om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze studenten. Ons doel is om hen te helpen bij hun ondernemersreis, ongeacht het platform dat ze willen gebruiken.
Reviews: We hechten veel waarde aan eerlijke feedback en veroordelen het omkopen van reviews. We onderzoeken deze beweringen serieus en nemen passende maatregelen als dat nodig is.
Cursusinhoud: We proberen altijd relevante en nuttige informatie te bieden in onze cursussen. We zullen je opmerkingen over de inhoud van de cursus zorgvuldig overwegen om verbeteringen aan te brengen waar nodig.
Nogmaals, het spijt me dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Als je bereid bent om meer specifieke feedback te delen of als je verdere vragen hebt, sta ik tot je beschikking om te praten en eventuele zorgen aan te pakken.

Kun je ons aub een mail sturen om dit gezamenlijk op te lossen naar:

Support@ecomxacademy.nl

Mvg,

Alex Mulder | E-Com X Academy

Starten met bol? --> E-com X Academy

Wil je starten met verkopen op bol dan is dit de ideale cursus om je hierbij te helpen. Je krijgt wekelijkse groepscalls / trainingen van meerdere enthousiaste coaches die zelf ook goed draaien op bol. Er is geen vraag waar ze het antwoord niet op weten. Naast de interactieve groescalls kun je één op één calls inplannen om jouw specifieke vragen te stellen zonder je gevonden product prijs te geven.

In onderstaand bericht van Indy Pluut herken ik mijzelf dan ook totaal niet. Het klopt dat er een schoningsactie heeft plaatsgevonden waarbij geen actieve leden zijn verwijderd, maar dit is zeker niet van de één op andere dag gebeurd. Dit is meerdere malen aangegeven in de discord en er zijn genoeg kansen geweest om hierop te reageren. Als je dat had gedaan dan was je ook zeker niet uit het opleidingstraject gezet.

Voor iedereen die denkt dat je snel rijk wordt moet ik je teleurstellen. Het kost redelijk veel tijd voordat je een goed winstgevend product hebt gevonden in een niche markt (maar ze zijn er zeker). Voordat je live kunt gaan met je eerste product gaat echt wel even duren. Ook omdat je tegenwoordig 12 weken moet in bezit moet zijn van een KVK nummer voordat je wordt toegelaten op het bol platform. Maar mocht dit je niet tegenhouden en je echt serieuse intresse hebt om te gaan verkopen op bol dan raad ik je zeker aan om in jezelf te investeren en een cursus aan te schaffen. Welke je gaat kiezen moet je vooral lekker zelf weten, maar ik ben tot nu toe nog steeds erg tevreden over E-com X Academy. Ik hoop snel met mijn product live te gaan zodat ik mijn gemaakte investering eruit kan halen. Met de hulp van de coaches ben ik ervan overtuigd dat dit zeker gaat lukken!

11 april 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Bedankt voor je positieve feedback, Don! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. Laat het ons weten als we iets voor je kunnen doen!

Het is een academy van hoge kwaliteit

Het is een academy van hoge kwaliteit. Er is een duidelijke video cursus die je op gang helpt. Daarnaast zijn er ook groepcalls die wat meer details bespreken wat erg fijn is. De 1 op 1 coaching die je er bij krijgt is ook echt super handig.

11 april 2024

OPLICHTERIJ

OPLICHTERIJ

Het meest trieste bedrijf/mensen waarbij ik ooit in een team heb gezeten. Er word van alles belooft maar hebbie het druk privé of is er iets anders aan de hand hebben ze er geen begrip voor. Stel je moeder ligt in het ziekenhuis en jij bent tijdelijk offline word je zonder waarschuwing overal uitgegooid. Ik had al eerder een review geplaatst die eindstand is verwijderd en nadat ze de review hadden gezien mocht ik plots terugkomen. Maar ik (en ik denk ook dat ik over een hoop andere mensen mag spreken) zien het dan abosluut niet meer zitten om na een maand nog terug te komen, en al helemaal niet nadat er pas een slechte review is geplaatst. Super schijnheilig gedrag waar ik niet van gediend ben. Investering van €3000 zo in de prullenbak. Ze denken alleen maar aan hun zakken vullen en hebben absoluut geen begrip voor een ander als er een situatie buiten het werk valt. Ik hoop dat ze krijgen wat ze verdienen en ik andere hiervoor kan waarschuwen.

20 maart 2024

Beste Indy Pluut,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die je hebt gehad. Het is nooit onze bedoeling om iemand het gevoel te geven dat er geen begrip is voor persoonlijke omstandigheden, en we vinden het zeer spijtig om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

We begrijpen dat het erg teleurstellend moet zijn om te voelen dat er onvoldoende rekening is gehouden met je situatie. We willen graag benadrukken dat we waarde hechten aan het welzijn van al onze teamleden en klanten en dat we altijd streven naar een open en ondersteunende communicatie. Als dat in jouw geval niet is gelukt, dan is dat een mislukking van onze kant waar we van willen leren.

Om deze situatie op een passende manier op te lossen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via support@ecomxacademy.nl. We willen graag samen bespreken hoe we dit op een bevredigende manier kunnen afhandelen en kijken naar mogelijke oplossingen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de negatieve ervaring die je hebt gehad. We hopen dat we in een direct gesprek tot een constructieve oplossing kunnen komen.

Alex Mulder | E-Com X Academy

Top bedrijf top coaches

Top bedrijf top coaches! Mindset is alles, je kan wel rijk willen worden maar als je niet de juiste mindset hebt om door te zetten ga je er niet komen, gelukkig heeft het traject ook een mindset gedeelte en word er ook benadrukt hoe belangrijk dit is! Als je gewoon discipline hebt en de stappen volgt / luistert naar de coaches ga je gewoon succes behalen zo simpel is het, als je gaat klagen of excuses gaat bedenken over waarom je geen actie onderneemt ga je het ook niet halen, je hebt alles zelf in de hand, je krijgt de tools mee maar moet zelf actie ondernemen!

25 maart 2024

Hele goede begeleiding

Hele goede begeleiding! Iedereen is ontzettend betrokken en wil dat je verder komt, je krijgt ook echt het gevoel van een hechte community. De trainers helpen je met elke vraag die je hebt en zullen altijd zo snel mogelijk reageren als je hulp nodig hebt. Echt een top programma!

23 maart 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Heel erg bedankt voor je mooie woorden, Thalia! We zijn blij dat je de begeleiding en betrokkenheid van ons team waardeert. Het is fantastisch om te horen dat je je deel voelt van onze hechte community. We blijven hier om je te ondersteunen en kijken ernaar uit om je verder te helpen groeien!

Zit nu al een tijdje in de E-com X…

Zit nu al een tijdje in de E-com X Academy en cummunitie. Veel waardevolle informatie wordt gedeeld, iedereen is vriendelijke en behulpzaam.

100% Top!!

23 maart 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je veel waardevolle informatie haalt uit de E-com X Academy en dat je de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de community waardeert. We zijn trots op onze academie en het is fantastisch om te zien dat je het als top ervaart!

Aanrader!

Het 1 op 1 programma is top! Duidelijke communicatie en coaches zijn altijd bereikbaar. Er is een breed aanbod aan cursus video’s en ‘s avonds vinden groepscoachings via zoom plaats waar veel waardevolle informatie wordt gedeeld. Ook is er een actieve community waar je veel motivatie uit haalt!

22 maart 2024

Toppers!

E-com X Academy is een organisatie die 24/7 ondersteuning en kennis biedt voor ondernemers en mensen die hun leven willen veranderen niet alleen op financieel gebied. Ze onderstenuen en motiveren je op gebied van gezondheid en juiste mentaliteit om succes te behalen. TOP mentors!!!

21 maart 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je de 24/7 ondersteuning en brede kennis van E-com X Academy waardeert. Het is fantastisch om te horen dat je niet alleen op financieel vlak, maar ook op het gebied van gezondheid en mentaliteit geholpen wordt. We zijn trots op onze mentors en hun inzet om je te ondersteunen en te motiveren. Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen!

Absoluut een aanrader

Absoluut een aanrader. Van A tot Z word je goed geholpen en je ziet dat de coaches ervaringsdeskundige zijn. Super interessant om alles te leren over E commerce en ik raad de E-Com X Academy dan ook zeker aan.

21 maart 2024

Goede guidance voor een startende ondernemer

Kort geleden gestart als een leek. Er zijn veel trainingen en de lijntjes zijn kort. Je leert veel van anderen binnen dezelfde community. Ecom X Academy biedt echt een guidance die je aan de hand mee neemt door het hele traject.

18 maart 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je zoveel waarde haalt uit de trainingen en de korte lijntjes binnen de community. Het is geweldig om te horen dat E-com X Academy je goed begeleidt en je door het hele traject ondersteunt. We wensen je veel succes en kijken ernaar uit om je verder te helpen!

Erg waardevol!

Een coachingstraject wat mij meer heeft geboden dan ik in eerste instantie dacht! Its all in one and more! Persoonlijk! Betrokken! Kennis! Professioneel! Motiverend en opbouwend! Dit traject biedt je alles om je te helpen groeien en slagen op het gebied van business als op persoonlijk vlak! De investering waard!

1 maart 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Dit is een enorm compliment voor ons. hier doen wij het voor. bedankt Rebecca

Doen! Gewoon doen!!

Toen ik deze cursus aanschafte dacht ik “oh appeltje eitje” ik ben een leek in E-commerce dus dat had ik echt onderschat. Er gaat veel tijd en energie in zitten (vooral als leek en het opstarten van alles er om heen) gelukkig zijn de coaches er altijd voor me. Een call is zo ingeplant en ze helpen je letterlijk bij alles. Daar staat tegenover dat ze (terecht) verwachten aan je eigen aandeel in de begeleiding. De zoomcals dagelijks bijwonen en de interactie met andere studenten. Zo helpen we elkaar en motiveren we elkaar en doen we inspiratie op. Ik vind het tot nu toe een fijne ervaring en als student voel ik mij gehoord. De coaches staan open voor alle vragen en die worden ook echt beantwoord. Geen vraag is te gek. Maar je moet ze wel stellen!

Al met al ben ik enorm blij en is dit echt de beste investering die ik had kunnen doen in mijzelf. Op meerdere vlakken! Ik raad het iedereen aan.

5 maart 2024

Value to the max

Onlangs gestart met het traject van E-com X academy, gekozen voor het mastery traject. Je krijgt bij aanvang toegang tot het video-platform met daarin duidelijke uitleg welke stappen je moet ondernemen en hoe je dit het beste kan doen om het beste resultaat te behalen. Uiteraard zal je altijd vragen hebben, deze kan je stellen in de discord communitie of aan de coaches, deze zullen altijd reageren en je verder helpen. Mocht je er via de chat niet uitkomen, dan bestaat er altijd de optie om een meeting in te delen. Ook zijn er wekelijks vele meetingen, waar zeker veel waardevolle aanvullende informatie word gedeeld. Ik kan niet zeggen dan dat men volledige begrip toont, ook in onverwachte situaties. Zeker een aanrader.

26 februari 2024

Erg enthousiast!

We zijn als stel een traject gestart bij EcomX academy. De modules zijn helder en worden we van A-Z begeleid om een succesvolle shop op te richten. De coaches staan dagelijks voor je klaar maar je hebt ook veel aan de communitie die met goeie vragen en/of oplossingen komt en elkaar motiveert. Dus zijn we erg enthousiast over EcomX Academy.

25 februari 2024

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's

Super tof dat je gemotiveerd raakt van de community en coaches, dat is uiteraard ons doel! Let's push together Jordy!

Te duur en te onprofessioneel

Je leert een hoop uit de Huddle cursus, maar niks dat niet leerbaar is in andere Bol-cursussen of op Google. Van bepaalde coaches kan je wel veel leren in de calls. Als ze niet afzeggen en komen opdagen in elk geval. Een aantal coaches zijn niet echt betrouwbaar in het nakomen van afspraken en zijn (opeens) afwezig, verzetten zomaar de tijd of komen te laat.

Veel hele belangrijke en dure dingen worden niet of slecht benoemt in Huddle of in het verkooppraatje, waardoor het te mooi om waar te zijn word. Starten met 250 euro is echt niet de waarheid en daar wordt wel mee gelokt. Er komen ook nog eens veel moeilijke juridische ellendes kijken bij Bol.

Echte kosten om te beginnen:
Cursus met begeleiding vanaf 3000
Eerste inkoop rond de 200
KVK inschrijven 75
Boekhouder 50 tot 200 per maand
Rylee 50 per maand
Canva 12 per maand
Verzekering zo duur als jij wil
CE-certificaat indien afwezig 1000+ (verplicht)
Conformiteitsverklaring 200 (verplicht)
EAN paar euro

Echte winst is rond de 20-30% dus met 200 euro inzet krijg je uiteindelijk 250 terug ongeveer om mee door te gaan.

Eigenaar kan helaas ook slecht tegen feedback, hij vind alles onzin en onterecht en roept ondertussen zelf de hele tijd over dat cursisten eigenaarschap moeten hebben. Laatste tijd hoor ik ook erg veel rare en slechte verhalen van andere mensen van de cursus en van sommige schrik ik echt..

Cursus kost duizenden euros en dat is eigenlijk teveel voor wat er terug komt. Mijn tip voor ecom: luister naar de betalende klant en kom afspraken na. Verlaag anders prijzen als het niet lukt om ontevreden klanten te voorkomen.

Voor jij echt verkoopt volgens de regels ben jij al gauw rond de 5000 kwijt. Investering terug na drie maanden is niet haalbaar voor de meeste mensen, want voor 5000 winst is een omzet van ongeveer 18.000-25.000 nodig.

18 februari 2024

Beste Alex,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met onze Huddle-cursus niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je eerlijke feedback en nemen alle opmerkingen serieus om onze diensten te verbeteren. Graag willen we enkele punten adresseren:

1. **Inhoud van de cursus**: We streven ernaar om waardevolle en unieke inhoud te bieden die onze studenten ondersteunt bij hun succes in e-commerce. We zullen je opmerkingen over de inhoud vergelijken met andere bronnen gebruiken om onze cursus te evalueren en waar nodig te verbeteren.

2. **Betrouwbaarheid van coaches**: Het is cruciaal dat onze coaches betrouwbaar zijn en hun afspraken nakomen. We nemen je feedback over inconsistente coachingsessies serieus en zullen onze interne processen herzien om de betrouwbaarheid van onze coaches te waarborgen.

3. **Duidelijkheid over kosten**: Transparantie over kosten is belangrijk voor ons. We zullen ervoor zorgen dat alle informatie over kosten en benodigde investeringen duidelijk en nauwkeurig wordt gepresenteerd in onze communicatie en cursusmaterialen.

4. **Eigenaarschap en feedback**: We erkennen het belang van eigenaarschap en willen onze cursisten effectief ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. We zullen ook onze aanpak ten aanzien van feedback verbeteren om te zorgen dat deze constructief bijdraagt aan onze groei en verbetering.

We waarderen je feedback enorm en willen dit graag verder met je bespreken om eventuele zorgen op te lossen. Neem alstublieft contact met ons op via support@ecomxacademy.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Alex Mulder | E-com X Academy Team