Ik had al eerder soortgelijke dingen geprobeerd, dus ik was een beetje sceptisch. Maar hier vind je informatie die je echt kunt toepassen. Sommige uitleg zou wat duidelijker kunnen zijn, maar over het... Toon meer
Grootste oplichting ooit. Complete geldverspilling en €1200 letterlijk weggegooid. Ze denken absoluut niet met je mee en hebben totaal geen begrip voor de keuzes die je maakt. Het lijkt er op dat ze... Toon meer
Er word veel informatie geleerd waarvan je niet zo 1,2,3 zelf achterkomt. Niet alleen de coaches maar de andere studenten helpen je met hun ervaringen. Soms een beetje late reacties maar wel begrijpe... Toon meer
Welkom bij duitse online casino, dé plek waar je alles ontdekt over de beste duitse online casino's die momenteel beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar duitse online casino online of gewoon wilt weten welke platforms de mooiste bonussen bieden, je bent hier aan het juiste adres. Bij duitse online casino nemen we elk platform grondig onder de loep, zodat jij altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Het aanbod van duitse online casino's groeit gestaag, en dat is niet zonder reden. Duitse platforms staan bekend om hun strikte regelgeving, transparantie en hoge veiligheidsnormen. Bij een duitse online casino online weet je precies waar je aan toe bent: eerlijke spelregels, snelle uitbetalingen en een breed scala aan spellen. duitse online casino helpt jou om door dit uitgebreide aanbod te navigeren en de platforms te vinden die écht bij jou passen. Op deze website vind je uitgebreide reviews van tientallen duitse online casino's. We beoordelen elk duitse online casino online op belangrijke criteria zoals licenties, spelaanbod, bonusvoorwaarden, klantenservice en betaalmethoden. Zo weet jij zeker dat je kiest voor een duitse online casino online die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Deutsche Casino streeft ernaar om de meest actuele en betrouwbare informatie te bieden over alle bekende duitse online casino's op de markt. Naast reviews biedt duitse online casino ook handige vergelijkingstools waarmee je verschiedene deutsche casino online platforms direct naast elkaar kunt leggen. Ben je op zoek naar de hoogste welkomstbonus? Of liever een duitse online casino online met het grootste live casinoaanbod? Met onze filters vind je snel wat je zoekt. We updaten onze lijst met aanbevolen duitse online casino's regelmatig, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en beste opties. Veiligheid staat centraal bij alles wat we doen. Elk duitse online casino online dat wij aanbevelen beschikt over een geldige licentie en maakt gebruik van moderne encryptietechnologie. Bij Deutsche Casino geloven we dat gokken vooral leuk moet blijven. Daarom besteden we ook uitgebreid aandacht aan verantwoord spelen en bieden we informatie over de hulpmiddelen die duitse online casino's aanbieden om spelers te ondersteunen. Of je nu een ervaren speler bent of net begint met het verkennen van de wereld van duitse online casino's, Deutsche Casino is jouw betrouwbare gids. Ontdek vandaag nog welk duits casino online het beste aansluit bij jouw wensen en begin je avontuur met een gerust hart. Kies slim, speel veilig en geniet van alles wat deutsche casino online platforms te bieden hebben.
Wilhelminaplein, 3072 DE, Rotterdam, Nederland
- +31 06-63461497
- info@ecomxacademy.nl
- ecomxacademy.nl
Mensen keken ook naar
Goede investering
Heel positieve ervaring! De tools en begeleiding die je krijgt kunnen je zeker helpen om te beginnen of schalen met E-commerce. De coaches gaan het werk natuurlijk niet voor je doen dus je moet zelf inzet tonen etc. Als jij een persoon bent die de verantwoordelijkheid kan nemen om met de tools die je krijgt aan de slag te gaan, dan kan je hiermee je leven veranderen. Ik heb het zelf meegemaakt en kan nu zelfstandig verder.

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's
Waardevolle cursus om een succesvolle ondernemer te worden!
De coaches van E-com X Academy willen dat je slaagt, om hiervoor te zorgen zijn zij bijna altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden maar ook om samen te kijken wat er nodig is om te zorgen dat je bedrijf een succes wordt. Wanneer je minder gemotiveerd bent, zullen zij ervoor zorgen dat je dit weer wordt. E-com X Academy biedt verschillende hulpmiddelen om je succesvol te maken. Er wordt naar je behoeften geluisterd en zij doen hun uiterste best om hier gehoor aan te geven.
De hulpmiddelen waarover je beschikt als je deel word van de community zijn overzichtelijk, zorgen voor onmisbare informatie om je bedrijf te starten, te vergroten en zelf een succesvolle ondernemer te worden. Samengevat: professionele coaches, een cursus die zorgt voor succes!
Begin er niet aan
Trap niet in de mooie praatjes. Er wordt absoluut geen waarde geleverd voor je geld...
Het klinkt allemaal mooi aan het begin tot dat je een pakket koopt. Dan word je aan je lot overgelaten. Erg jammer.

Schijn bedriegt
In het begin dacht ik nog, dit is een goede cursus maar naar een tijdje begin je het spelletje te snappen en kom je erachter hoe alex te werk gaat. Hij beloofd in het begin dat je overal in kan blijven tot je investering eruit is, nadat je een aantal maanden in de cursus zit vraagt hij of je opnieuw voor de cursus wilt betalen om hem te verlengen ook al heb je je investering er nog niet uit, als je aangeeft dat je niet nog een x wilt betalen omdat je investering er nog niet uit is word je uit de discord gegooid en je hebt geen toegang meer tot de huddle, als je vragen stelt in de algemene chat op discord is het enige wat er gezegd word, stuur dit even in de 1-1 chat waar vervolgens niet op gereageerd word of 3 dagen later met een antwoord waar je niks aan hebt, terwijl de vraag belangrijk is voor iedereen in de algemene chat? Dan krijg je te horen dat een mede student al een jaar in de cursus zit en nog nooit toegang heeft gehad tot de huddle “oftewel de cursus” en dan durft alex ook nog opnieuw geld te vragen aan diegene als diegene vraagt voor inloggegevens van de huddle. Hij vertelt dat hij met zijn nieuwe merk 10k binnen 1 maand gedraaid heeft waar niks van klopt, want als je zijn merknaam weet en hem al 200 dagen tracked met verschillende tools kan je zien dat hij liegt. Hij geeft aan dat er dagelijks groepscalls zijn alleen het zijn alleen maar q&a’s, dan beloofd hij dat er een mindset coach is die er helemaal niet is.. dan zegt hij dat hij zijn Europese leveranciers deelt met zijn studenten waar niemand ooit iets van gezien heeft. Hij maakt alles veel mooier dan het daadwerkelijk is, geeft zelf nooit antwoord op iets of iemand alleen zijn coaches geven antwoord, het enige wat je alex ziet vragen in de community is om reviews op trustpilot waarvan de helft van zijn eigen “team” zijn, of om wins te delen die hij vervolgens weer kan delen op zijn sociale media om weer nieuwe cursisten aan te nemen. Dan krijg je te horen dat verschillende studenten allemaal een andere prijs hebben betaald voor exact dezelfde cursus wat verschilt van 2k tot en met 5k. Achteraf gezien is het een grote poppenkast bij meneer mulder, in het begin doet hij aardig maar na een tijdje gaat het alleen maar om geld bij hem, je kan hem whatsappen of berichten sturen maar negeert je compleet volledig behalve als het gaat om reviews. Zodra je in de cursus komt krijg je toegang tot de huddle waar je misschien 40 filmpjes van 2 minuten kan bekijken waar alles snel snel snel word uitgelegd ipv van a tot z wat word beloofd. Dan komen er ineens allemaal extra kosten die je als bedrijf zijnde moet betalen waar hij je helemaal geen informatie over verschaft. Ik kan zo nog wel ff doorgaan maar dit is even kort en snel samengevat! Het is deze jongeman iets te hoog naar zijn bolletje gestegen en dat kan hem nog wel eens duur komen te staan. Ik raad deze cursus niemand aan

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's
Dit had ik niet verwacht
Sinds een aantal jaren investeer ik al in meerdere trajecten maar dit hier had ik niet verwacht. De coaches zijn in dit traject ZO ongelofelijk betrokken en ze denken echt mee van punt A tot Z zodat jij hoe dan ook geld gaat verdienen met Bol.com. Wat ik prachtig aan dit traject vind is dat ze echt persoonlijk ook met je mee kijken en een plan op maat met je maken wat je daadwerkelijk als reeël doel voor ogen stelt. Dat is dan ook hun prioriteit
Ik raad het dan ook aan om hier mee aan de slag te gaan. Puur omdat ik dit nooit had verwacht dat een traject zo sterk kan zijn. Namens Alex en zijn team. Zet zo door!

Valse beloftes
De coaches doen hun werk goed. Maar ze hadden me voorgesteld om in twee keer te betalen omdat ik niet zeker wist dat dit mijn ding zou zijn. Zodat ik het tweede deel niet zou moeten betalen als dit het geval was. Nu wil ik na 1 maand stoppen, maar moet ik nog steeds het tweede bedrag betalen. Dan dreigen ze zelfs met deurwaarder als je je bedrag niet betaald. Het zijn allemaal losse en valse beloftes daar. Voor je begint zorg dat je alles goed op papier hebt staan.

Hele goede hulp
Basiscursus gedaan want alleen kwam ik er niet uit, goede hulp gekregen en hele goede tips. Nu heb ik een goed lopend bedrijf

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's
Ben net begonnen met dit traject waar…
Ben net begonnen met dit traject waar ik ontzettend veel zin in heb.
Top mensen die je begeleiden van a tot z. Zeer zeker een aanrader. Je word zoveel wijzer en ( ik zelf ) gelukkiger 🫶🏽
Super traject
Ruim 1,5 maand geleden begonnen aan het traject bij Alex en zijn team. Goed ontvangen. Tot nu toe is het traject me heel erg positief bevallen. Alle video's/coaching zijn positief. Zowel de 1 op 1 coaching als de groeps coaching. Tuurlijk zijn er ook mindere dingen, maar he, daar werken ze aan. Onlangs de 2.0 gelanceerd, wat al weer zoveel beter is dan de eerste versie. Al met al, een super traject, waarmee je bij de hand word genomen, en niet zomaar een cursusje zoals velen op het internet...
Ik volg bij hun een coaching traject, ondernemen op Bol
Ik ben bij hun een coaching traject gestart ongeveer 4 weken terug, ik kan niet anders zeggen dat ik verbijsterd ben over de kwaliteit van coaching voor beginners, gevorderde en vergevorderde, het platform “the huddle”waar alle lessen en naslagwerk op staan en nu ook nog de 2.0 versie. Je wordt echt opgenomen in een communities en op warme handen gedragen naar je persoonlijk en zakelijk succes, door coaches op bol en op mindset. Alex Mulder, petje af, EcomX is echt next level.

Antwoord van Duitse Online Casino – Speel bij de Duitse Online Casino's
Super fijne begeleiding naar een…
Super fijne begeleiding naar een zelfstandig Ecom ondernemer!
Deze cursus geeft NÓG meer dan wat het…
Deze cursus geeft NÓG meer dan wat het omschrijft. Niet alleen wordt je begeleidt in het verkopen op bol.com, je krijgt cursussen/trainingen in onder andere mindset, planning en product-research door meerdere experts. Ook wordt je meegenomen in een groot netwerk van andere cursisten, ervaren en nieuw, om kennis te delen. Al met al echt het hele pakket met meerdere toppers en uitgebreide waardevolle kennis. Ook niet te vergeten krijg je toegang tot een database vol waardevolle filmpjes die nuttig kunnen zijn voor jou bol.com onderneming. Alex en andere coaches, bedankt!
Fijne persoonlijke begeleiding en…
Fijne persoonlijke begeleiding en altijd wekelijkse calls en ze staan altijd gereed voor je vragen 👍
Uitmuntende E-commerce Cursus
Een Maand Vol Wezenlijke Veranderingen en Groei
Ik begon een maand geleden aan deze e-commerce cursus en ik kan met vertrouwen zeggen dat dit de meest lonende en leerzame ervaring is die ik tot nu toe heb gehad in mijn reis in de e-commerce wereld.
Wat begon als een toevallige duik in het uitgebreide universum van e-commerce is uitgegroeid tot een gestructureerde en doordachte reis, dankzij deze cursus. Wat ik hieraan het meest op prijs stel, is niet alleen de kwaliteit van de inhoud die wordt aangeboden, maar ook het kaliber van de medestudenten en leraren die betrokken zijn bij de cursus.
De inhoud van de cursus is zeer uitgebreid, divers en up-to-date met de huidige trends in de e-commerce-industrie. Elke les zit vol met bruikbare inzichten en praktische, gemakkelijk toe te passen stappen. Ik heb mijn perspectief op e-commerce kunnen verbreden en mijzelf kunnen onderwijzen in nieuwe en relevante technieken die ik in mijn eigen praktijk kan toepassen.
De begeleiding en ondersteuning van de docenten in deze cursus is lovenswaardig. Ze hebben mijn leren op een heel nieuw niveau gebracht door hun uitgebreide kennis en industriële inzichten. Ze staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en bieden regelmatig gepersonaliseerde feedback die helpt bij het verbeteren van mijn vaardigheden.
Daarnaast is de interactie met medestudenten uitstekend. Er is een positieve, samenwerkende sfeer waar iedereen bereid is om elkaar te helpen. Het delen van ideeën, de creatieve samenwerking en de kameraadschap heeft absoluut bijgedragen aan mijn positieve ervaring met deze cursus.
Hoewel ik pas een maand lid ben van de cursus, heb ik een significante groei en verbetering ervaren in mijn e-commerce vaardigheden en begrip. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze cursus mijn groei op de e-commerce markt zal blijven versnellen.
Kortom, deze cursus is een en al meerwaarde en ik raad het iedereen aan die zijn of haar e-commerce kennis en vaardigheden wil verbeteren. Of je nu een beginner bent in de e-commerce industrie of een ervaren professional, deze cursus heeft veel te bieden!

Heel tevreden met Alex
Niet normaal, hele sterke coaching. Sinds januari zit ik op de 4k p/m. Dus ben zeker tevreden met Alex.

Zeer slecht
Zeer slecht, goede vriend van me opgelicht. Niet intrappen dus.

INDRUKWEKKEND/ONGEZIEN
Ik ben zo onder de indruk van mijn ervaring met de E com X Academy dat ik mijn enthousiasme met jullie wil delen. De top coaches staan werkelijk 24/7 paraat, wat een onschatbare bron van ondersteuning is. De gestructureerde aanpak in de huddle en Discord zorgt voor duidelijkheid en efficiëntie in het leerproces.
Maar wat echt opvalt, is hoe de E com X Academy je voorbereidt op een leven als ondernemer, zonder zorgen. De grondige begeleiding en training geven je het vertrouwen om je eigen bedrijf op te bouwen. Het idee dat je klaargestoomd wordt voor zelfstandigheid met een eigen business is geruststellend en ambitieus tegelijk.
Ik kan het niet genoeg benadrukken: deze academy is een echte aanrader! Vooral als je bedenkt dat je maar liefst 4 groepscalls per week hebt, wat zorgt voor een intensieve en persoonlijke leerervaring. Als je serieus bent over je ondernemersdromen, dan is de E com X Academy de plek waar je moet zijn.
heel blij dat ik deze stap heb gezet
heel blij dat ik deze stap heb gezet, het heeft mijn leven positief veranderd. je krijgt hele goede hulp en staan altijd voor je klaar. echt een aanrader
Professionals!
Enorm professionele coaching. Snelle service en met passie!
Super blij me de E-com X Academy
Super blij me de E-com X Academy. De persoonlijke begeleiding en goede coaching van professionals is wat deze academy zo speciaal maakt. Je wordt echt klaargestoomd om een succesvolle business op te bouwen die verder gaat dan alleen business, ook een stuk mindset en gezondheid om altijd ready te zijn om te knallen komt veel aan bod! De community is ook een top aanvulling zodat je kunt sparren met je mede ondernemers. Een dikke aanrader!