Snel en vlot te gebruiken software. Problemen worden snel onderkent en opgelost. Ook het afsluiten van een account gaat snel en probleemloos. Een echte aanrader voor wie fax-software nodig heeft.

Prima service voor het zenden van een fax als je je oude fax machine al lang hebt weggedaan. Open een account, documenten opladen, fax nummer ingeven en wegsturen. Simpeler kan niet. Aanrader!

Heel netjes geholpen door een dame van de Engelse support. (Opzeggen van een nummer) Helaas zijn de NL nummers op de site al jaren niet meer in gebruik. De dienst werkt verder probleemloos.

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gebruik eFax om rechtstreeks faxberichten te verzenden en te ontvangen vanaf uw computer. Geen papier, geen inktpatronen, geen problemen. Bekijk onze betaalbare maandelijkse pakketten.

4,7

Uitstekend

Snel en vlot te gebruiken software

26 augustus 2024

Antwoord van eFax NL

Bedankt voor je review. Het wordt erg gewaardeerd. Als er iets is dat u in de toekomst nodig heeft, aarzel dan niet om het te vragen want we helpen u graag verder.

eFax ondersteuningsteam

I was supported very fast and to the…

I was supported very fast and to the point.

25 juli 2024

eFax ondersteuningsteam

Prima service voor het zenden van een…

15 juli 2024

eFax ondersteuningsteam

Prime fax service voor goede prijs

Vele jaren gebruik gemaakt van de eFax service. Nooit problemen gehad met ontvangen en verzenden van faxen. Tijden zijn veranderd, dus nu niet meer nodig. De customer service (Stefan) reageerde snel en adequaat. Bij deze mijn dank voor de goede service door de jaren heen.

29 mei 2024

Real customer service !

Jarenlange prima service en nu het niet meer nodig is blijkt het opzeggen zeer soepel te verlopen dankzij customer service medewerkster Elizabeth V

10 april 2024

eFax ondersteuningsteam

Heel netjes geholpen door een dame van…

5 januari 2024

eFax ondersteuningsteam

Nu de rechtbanken niet meer met faxen…

Nu de rechtbanken niet meer met faxen werken heb ik na vele jaren mijn abonnement beëindigd hetgeen zeer snel en professioneel werd geregeld. Uitstekende service en uitstekende dienstverlening.

3 januari 2024

eFax ondersteuningsteam

Werkt goed, maar heb je nog een fax nodig?

Heb je een fax nodig, dan kan dit een handige service zijn.

12 juni 2023

Hallo Herrald

snelle reactie n.a.v

snelle reactie n.a.v. mijn vraag

12 april 2023

Hallo Lut

Top geholpen

Goede snelle service en vriendelijk geholpen

7 april 2023

Hallo Nancy

Goede klant support

Goede klant support. Mijn vraag was super snel opgelost door Simona.

3 april 2023

Hallo Melissa

Efax Gebruik en betrouwbaarheid

Ik gebruik E-fax sinds 2011. Voordeel :
- één vast faxnummer, onafhankelijk van jouw vestiging.
- Hierdoor bouwt men een duurzame relatie op ten overstaande van het cliënteel.
- Geen verkwisting van papier. De Faxen worden doorgestuurd naar het persoonlijk e-mailaccount.
- Zij zijn altijd goed leesbaar.
- Zij zijn gemakkelijk te verwerken en door te sturen.
- Efax archiveert zowel ingaande als uitgaande post. Hierdoor blijft de correspondentie traceerbaar.
- De correspoondentie is mobiel toegangkelijk
- De facturatie werd correct afgewikkeld
- Het platform is goed bereikbaar
- Geen onderhoud aan persoonlijke faxtoestellen, en geen verkwisting van milieuvervuilende inkt

14 maart 2023

Hallo Jos

Great servicedesk

18 januari 2023

Hi M.J. Snels

Great to read your feedback and thanks for leaving us a review, we greatly appreciate it. Should you need anything else please let us know, we will be delighted to assist and help you.

Great customer service!

18 november 2022

Hi Carmelita

eFax Support Team

Heel goed geholpen door medewerker

Simona B. provided excellent customer service

9 november 2022

Hi Rebecca

eFax Support Team

Perfect help and understanding ;-))

22 september 2022

Hi H. de Ruijter

Thank you so much for your review and feedback. We are really appreciate it. Should you need any further assistance in the future please feel free to let us know.

eFax Support Team

Goede service met advies op maat

Goede service met advies op maat. Helpdesk denkt mee in praktische oplossingen. Een aanrader.

14 september 2022

Hallo Soester

eFax ondersteuningsteam

All the efford Done to help me with my…

All the efford Done to help me with my question?

30 augustus 2022

Hi Th.J.G.M. De Wit

eFax Support Team

Because our customers do not use an eFax

Because our customers do not use an eFax, we cancelled our good performing eFax account.

5 augustus 2022

Hi Gedupeerde

eFax Support Team

quick and good help by Stefan

14 januari 2022

Hi Katrien

Great to read you got quick and good support from Stefan, we will be sure to share your kind feedback with him. Please do let us know if you ever need any further help, we'll be very happy to assist.