Snel en vlot te gebruiken software. Problemen worden snel onderkent en opgelost. Ook het afsluiten van een account gaat snel en probleemloos. Een echte aanrader voor wie fax-software nodig heeft.

Prima service voor het zenden van een fax als je je oude fax machine al lang hebt weggedaan. Open een account, documenten opladen, fax nummer ingeven en wegsturen. Simpeler kan niet. Aanrader!

Vele jaren gebruik gemaakt van de eFax service. Nooit problemen gehad met ontvangen en verzenden van faxen. Tijden zijn veranderd, dus nu niet meer nodig. De customer service (Stefan) reageerde snel e... Toon meer

Heel netjes geholpen door een dame van de Engelse support. (Opzeggen van een nummer) Helaas zijn de NL nummers op de site al jaren niet meer in gebruik. De dienst werkt verder probleemloos.

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gebruik eFax om rechtstreeks faxberichten te verzenden en te ontvangen vanaf uw computer. Geen papier, geen inktpatronen, geen problemen. Bekijk onze betaalbare maandelijkse pakketten.

4,7

Uitstekend

Txs Hajar C

Txs Hajar C. for great service. Great company, fast answers, always deliver best.

4 november 2021

Hi Paulus

We are delighted to read you are so happy with the service. Thank you so much for taking the time to live us such a positive review, we really appreciate it. Please do let us know if you ever need any further help, we'll be very happy to assist.

Many thanks, please stay safe
eFax Support Team

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Problemen worden altijd in overleg opgelost.

30 juni 2020

Hallo Nellie

Bedankt voor je review. Het wordt erg gewaardeerd. Als er iets is dat u in de toekomst nodig heeft, aarzel dan niet om het te vragen want we helpen u graag verder.

eFax ondersteuningsteam

Nooit problemen gehad met eFax en de…

Nooit problemen gehad met eFax en de hulp van de medewerkers van de klantenservice bij het omzetten van ons account en faxnummer was buitengewoon goed; er wordt echt met met je meegedacht!

6 mei 2020

Hallo Esther

eFax ondersteuningsteam

Eerste gebruik wat lastig, maar daarna zeer tevreden

eFax is wat lastig de eerste keer te "hanteren", maar het werkt zeer goed en betrouwbaar. De helpdesk is ook erg behulpzaam en oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden!

20 augustus 2019

Hallo EK

eFax ondersteuningsteam

Toestemmingsverklaring voor ziekenhuis in Duitsland...

Vanwege een wekenlang durende ziekenhuisopname van een familielid in Duitsland, was ik veel in Duitsland. Maar net op een dag dat ik op mijn werk in Den Haag was, moest er een toestemmingsformulier worden getekend voor een operatie. Het ziekenhuis mag dat in Duitsland blijkbaar alleen per fax doen. Maar op mijn werk hebben we al 3 jaar geen fax meer. Uiteindelijk heb ik via eFax een faxnummer geregeld, en kon ik vanaf m'n mobieltje met de app van eFax gewoon faxen ontvangen en versturen! Geweldig!! En ook de helpdesk is heel behulpzaam! Dank jullie wel eFax!

8 juni 2019

Hallo

Nogmaals hartelijk dank eFax ondersteuningsteam

Als jarenlange trouwe klant (Advocaat)…

Als jarenlange trouwe klant (Advocaat) ben ik zeer tevreden over de aangeboden diensten van Efax. Mocht er zich onverhoopt toch een probleempje voordoen (bijvoorbeeld een vervallen creditkaart) dan wordt dit zeer snel en zeer professioneel verholpen door de servicedesk. Efax is dan ook een absolute aanrader voor elke gebruiker van faxdiensten.

28 maart 2019

Hallo Tom

uitstekende service

uitstekende service

Ik weet niet of we verder gaan met efax aangezien de fax toch uit de tijd is maar tot nu toe zijn we tevreden over de service en ik ben vandaag uitstekend en accuraat geholpen door een van de medewerkers van efax. hartelijk dank!

26 maart 2019

Hallo Gro4U

Zeer tevreden met efax!

Ben al jarenlang tevreden met efax. Werkt uitstekend en de medewerkers in het bijzonder John zijn zeer klantvriendelijk en professioneel. Een aanrader!!

19 maart 2019

Hallo Astrum Advies

Snelle service!

Op een vraag aan de Servicedesk kreeg ik razendsnel antwoord. Top gedaan Efax!

12 februari 2019

Hallo Paul

Beste John,

Beste John,
Inmiddels zult u mijn E-mailbericht wel gelezen hebben. Maar ik ga ook zeker gebruik maken van E-Fax. En als het zo ter sprake komt zal ik U en zeker E-Fax bij anderen aanbevelen. Zo makkelijk in te stellen, en SAFE!!
Hartelijke groeten nogmaals Gerrit Kassies.

6 februari 2019

Hallo G.J Kassies

eFax ondersteuningsteam

Toon reviews in alle talen. (78 reviews)