Delta of kpn glasvezel 1 bak ellende, service NUL, kennis NUL, oplossingen NUL, brievenbusvervuiling TIEN, bereikbaarheid NUL. Stelletje misbaksels n maar troep in de brievenbus n beiden zijn niet ee... Toon meer

Tot nu toe verder geen probleem, Kan alleen niet zeggen bij wie het zo extreem traag verloopt , zeker verbazingwekkend in dit digitale tijdperk. Al met al duurt het wel 2 weken ( 10 werkdagen) v... Toon meer

Kl**tzakken zijn het Reggefiber/ KPN. Iedereen aan de glasvezel. Omwonenden verdeelstation constant in de geluidsoverlast. Neem toch glasvezel via systeem in de grond! Ziggo! Reggefiber/ KPN laten... Toon meer

Werkelijker dramatisch, woon in een nieuwbouw al 3 keer een glasvezel breuk. 1 maal een verbinding aan elkaar gelegd met “ plakband” daarna verholpen. Inmiddels de 3de keer dat er een breuk is. Dus nu... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Reggefiber is gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel. In 2005 gestart en nu al in meer dan 220 gemeenten actief. Heeft u al glasvezel? Maak het uzelf gemakkelijk, met onze onafhankelijke vergelijker op eindelijkglasvezel.nl. Daarmee kunt u direct alle beschikbare abonnementen op uw adres vergelijken, kiezen en bestellen.

1,3

Zeer slecht

Overzichtelijke website en goede service bij het aanleggen en afsluiten

8 december 2015

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u ons bestelproces als positief ervaart!

zwaar teleur gesteld

Ik kreeg advies van een specialist en die zou regelen dat we een informatiepakket kregen maar die had ons gelijk een abonnement aangesmeerd. Gelukkig dat KPN ons zelf nog contacteren waardoor we hier niet aan vast zaten.

7 december 2015

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Helaas kunnen wij uit uw beoordeling niet opmaken wat uw mening is over het bestelproces van uw glasvezelabonnement op de website van Reggefiber eindelijkglasvezel.nl. Dus in feite de aanvraag van het abonnement op onze website. Als u het proces van aanvragen zou moeten beoordelen, verandert dan uw beoordeling? Zo ja, dan zouden wij u willen vragen om uw beoordeling op trustpilot te herzien.

eerst even afwachten maar ziet er goed uit

duidelijk en helder, maar we wachten de installatie af. De praktijk heeft me al eens voor verrassingen gesteld, dus een mens telt zijn knopen. Aan deze site zal het niet liggen.

2 december 2015

Teleurstelling op teleurstelling!!!!

Wat een teleurstellende service!

Dit is nu de zoveelste teleurstelling van de aanleg van glasvezel bij mijn woning!
Ik heb meerdere klachten ingediend maar hier word naar mijn idee NIETS mee gedaan!
Leuk dat glasvezel, maar ik zit met de problemen en de herstelwerkzaamheden en kosten.

Bedankt hoor voor het niet nakomen van afspraken, het vernielen van mijn straatwerk, het niet in oude staat terugbrengen van de bestrating en het niet juist afhandelen ( lees niet nakomen) van afspraken!

Voor mij geen Reggefiber of wat dan ook meer!

Kunnen niet eens fatsoenlijk een afspraak nakomen, laat staan een stukje straatwerk in de oude staat terug brengen!!!

Ik heb één woord voor deze fiasco en dat is PRUTSERS!

Groet,

Ronald Jongsma

22 november 2015

Transparant

Ik heb verschillende vergelijkingssites geprobeerd. Alleen bij Reggefiber heb ik het gevoel dat ik alle aanbieders te zien krijg. Bovendien worden ze getoond op basis van hun normale abonnementsprijzen en niet op basis van tijdelijke prijzen.

4 november 2015

Geen inloggegevens en regel voor de promotiecode

Helaas is het niet mogelijk een account te maken en inloggegevens te creëren. Voor mij onduidelijk.
Promotie code onzichtbaar geplaatst, zonder invoerregel.
Ik kan niet eens reageren op de reactie hieronder.

Tenslotte een pluspunt, fijne mogelijkheid voor het maken van een vergelijking.

25 oktober 2015

Hallo Harry.

Ik wil graag helpen, om te kijken hoe we een account voor je aan kunnen maken.
Kan ik contact met je opnemen?

Margret

code 78RUSB

Wat betreft het aanlegproces; dit had heel wat voeten in de aarde, omdat wij een apartementengebouw van 15 zijn en de meterkasten van de bovenste etage niet boven de 2 andere etages liggen. In eerste instantie konden wij dus niet worden aangesloten, maar na overleg is de bovenste etage via het dak aangesloten. Keurig werk geleverd!

19 augustus 2015

VV6T78

Inderdaad het één en ander gebeurt.
DE reactie op de brief kaart met code VV6T78
Ik vind de afwerking kabel leggen naar huis slecht, er licht nu na al die regen nog veel zand op de op-rit.
Toen de modem geplaatst werd was de originele modem doos nog niet geleverd , deze kwam een dag later en staat nu hier thuis.
Ik hoop bij de aansluiten 17 Aug. de afwerking JUIST verloopt?.

2 augustus 2015

Gewoon goed

Duidelijk en overzichtelijk. Filmpje voor promocode deed het niet, maar dat kan natuurlijk even gebeuren. Via de mail daarna goed geholpen.

31 juli 2015

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u het bestelproces als positief ervaart en dat de afwikkeling via mail ook goed is verlopen.

Informatie op keuzehulp incorrect

Via de keuzehulp bij XS4ALL uitgekomen. Wij gebruiken geen vaste telefoon, dus gekozen voor een pakket met internet en televisie. Hier zou volgens de keuzehulp ook Spotify bij zitten (net zoals het 5 euro p/m duurdere alles-in-1 pakket met telefonie).

Bestelling gedaan en nu wordt er niks meer over Spotify vermeld. Vervolgens maar eens op de website van XS4ALL gekeken en inderdaad, Spotify wordt alleen bij het alles-in-1 pakket geleverd.

Wat heb je aan de keuzehulp als de informatie niet klopt? Heb ik nu wel de goede keuze gemaakt? Misschien was de vergelijking met andere providers ook wel niet correct...

27 juli 2015

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Hartelijk dank voor uw feedback. Zoals u aangeeft krijgt u alleen Spotify indien u de optie bellen kiest voor Eur 5,00 per maand. We hebben inmiddels het verzoek gedaan aan XS4ALL om het wat duidelijker te verwoorden op de site. Misschien dat u hierover contact op kunt nemen met XS4ALL. U heeft in ieder geval 14 dagen bedenktijd, nadat u de bevestiging heeft ontvangen van XS4ALL om het kosteloos te annuleren indien u toch wat anders wenst.

Nog steeds wachten op Tele2

De communicatie rond de aansluiting was ok, op tijd geleverd.
Alleen de aanvraag van Tele 2 glasvezel is na 5 weken nog steeds niet gerealiseerd,

Volgens Tele 2 hebben zijn nog geen bevestiging gehad van de aansluiting (van KPN), terwijl dit al meer dan 8 weken geleden is.

Mij is niet duidelijk waar het probleem ligt, bij Tele 2, reggefiber of ergens anders.

Ik heb gekozen voor Tele 2 ivm de huidige ervaring van Tele 2.

Wel raar dat je van de klanten service het advies krijgt om een andere aanbieder te zoeken omdat zij niet weten of en wanneer ze kunnen leveren.

Peter

25 juli 2015

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is het voor ons niet mogelijk om dit proces te wijzigen. Wij vinden het wel fijn om te lezen dat de communicatie rondom uw aansluiting positief is verlopen.

snel en goed

de aanleg ging lekker vlot en netjes.

26 juni 2015

Helder!

Duidelijke site met goede info. Bestellen is makkelijk.
Top!

15 juni 2015

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Hartelijk dank voor uw antwoord. Fijn om te lezen dat u ons bestelproces als positief ervaart!