eindelijkglasvezel.nl Reviews 61

1,3

Delta of kpn glasvezel 1 bak ellende, service NUL, kennis NUL, oplossingen NUL, brievenbusvervuiling TIEN, bereikbaarheid NUL. Stelletje misbaksels n maar troep in de brievenbus n beiden zijn niet ee... Toon meer

Tot nu toe verder geen probleem, Kan alleen niet zeggen bij wie het zo extreem traag verloopt , zeker verbazingwekkend in dit digitale tijdperk. Al met al duurt het wel 2 weken ( 10 werkdagen) v... Toon meer

Kl**tzakken zijn het Reggefiber/ KPN. Iedereen aan de glasvezel. Omwonenden verdeelstation constant in de geluidsoverlast. Neem toch glasvezel via systeem in de grond! Ziggo! Reggefiber/ KPN laten... Toon meer

Werkelijker dramatisch, woon in een nieuwbouw al 3 keer een glasvezel breuk. 1 maal een verbinding aan elkaar gelegd met “ plakband” daarna verholpen. Inmiddels de 3de keer dat er een breuk is. Dus nu... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Reggefiber is gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel. In 2005 gestart en nu al in meer dan 220 gemeenten actief. Heeft u al glasvezel? Maak het uzelf gemakkelijk, met onze onafhankelijke vergelijker op eindelijkglasvezel.nl. Daarmee kunt u direct alle beschikbare abonnementen op uw adres vergelijken, kiezen en bestellen.

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Duidelijk en helder

goed geregeld en word goed op de hoogte gehouden.
ga zo door

20 mei 2015

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u ons bestelproces als positief ervaart!

Waardeloos

Koop je een nieuwbouw huis. Kijk je in de meterkast, Hangt er een kaartje dat je direct glasvezel kunt bestellen. Blijkt allemaal niet zo te werken. De providers beschikken niet over de juiste info om je te kunnen aansluiten. Kom over 2 maanden maar terug!

22 december 2014

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Helaas kunnen wij uit uw beoordeling niet opmaken wat uw mening is over het bestelproces van uw glasvezelabonnement op de website van Reggefiber eindelijkglasvezel.nl. Dus in feite de aanvraag van het abonnement op onze website.

Als u het proces van aanvragen zou moeten beoordelen, verandert dan uw beoordeling? Zo ja, dan zouden wij u willen vragen om uw beoordeling op trustpilot te herzien.

Onduidelijk inschrijving

Ik heb het automatisch opzeggen van mijn huidige provider gemist.
En telfort kan het dan niet meer veranderen.
Vrijdag 19 december wordt het modem pas aangesloten.
Ik houd mijn hart vast.

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Er is inmiddels telefonisch contact met u geweest hierover. We zijn ons inderdaad bewust dat het op dit moment nog niet mogelijk is om gebruik te kunnen maken van de overstapservice.

Mijn ervaring met het bestellingstraject is voorlopg "matig"

Hoewel de bestelling mondeling was gedaan en gecheckt bleek bij de bevestiging dat er andere opties waren gespecificeerd dan besteld. Zo werden meerdere interactieve TV-ontvangers en een opname pakket gespecificeerd (met bijbehorende kosten), terwijl alleen een enkelvoudig pakket was besteld. Ten tweede heb ik meerdere malen contact moeten hebben over de gewenste opleverdatum (i.p.v. "zo spoedig mogelijk") en het correspondentie-adres. Ik heb het oordeel de classificatie "voorlopig" gegeven omdat de oplevering nog niet heeft plaatsgevonden. Ik wil eerst afwachten of alles wel in orde is bij oplevering en activatie.

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Dit is voor ons waardevolle informatie om de kwaliteit te verbeteren. We gaan er vanuit dat alles bij oplevering in orde komt. Mocht dit niet zo zijn, dan horen we graag van u.

glasvezel

Er zou 5 december glasvezel gelegd worden, zonder reden is dit niet gedaan. Er wordt ook niet over gecommuniceerd. Je weet niet waar je aan toe bent.

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Er is inmiddels telefonisch contact geweest met u hierover.

te vroeg voor mijn mening

ik heb via Regge fiber glasvezel besteld, dat is ruim een week geleden. Het proces in keuzes maken is helemaal in orde, het bestelproces ook. Nu is het echter al een week stil, ik heb wel een bevestiging gekregen van mijn bestelling maar daarna niets, ook niet van de provider waarvoor ik heb gekozen. ik hoop dat t goed gaat...

Traag

Tot nu toe verder geen probleem,
Al met al duurt het wel 2 weken ( 10 werkdagen) voordat je iets te weten krijgt, vandaag pas telefonisch benadert en krijg nu pas een aansluitend 2e helft januari 2015 , weer een maand voordat ik de overstap kan maken

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Er is inmiddels telefonisch contact met u geweest. Ik heb u uitleg gegeven hoe een en ander verloopt qua aanvraag.

eenvoudig, misschien TE eenvoudig?

Bestellen en vergelijken gaat erg eenvoudig, helaas wordt er alleen gevraagd om de nummerbehoud optie.
Helaas is er geen mogelijkheid geboden voor de overstapservice, en wordt dan in de eerste bevestigingsmail van Telfort aangegeven dat ik daar niet voor gekozen heb. Dit klopt dan ook, want die keuze is er niet geweest.

Reactie

Reggefiber heeft uw keuze verstuurd aan XS4ALL die de aanvraag zal beoordelen. Het kan enkele dagen duren voordat XS4ALL uw aanvraag heeft verwerkt. U ontvangt bericht van XS4ALL.

Dit bericht kreeg ik op 04-12-2014, wat zijn enkele dagen ? Ik had meer actie (reactie) verwacht ..

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

Er is inmiddels telefonisch contact met u geweest. Vervelend dat de aanvraag niet bij XS4all is binnen gekomen. Gelukkig heeft u alles alsnog geregeld.

Beoordelen en kiezen ging prima. Alleen het de in de brief toegezegde cadeaukeuze kon nergens worden aangegeven

Het kiezen en bestellen van een provider ging prima en daar is dan ook weinig op aan te merken.

Alleen het uitkiezen van het beloofde cadeau op de site was nergens mogelijk. Dit heb ik nog niet kunnen doen. Hopelijk volgt hiervoor nog op een ander tijdstip een keuzemoment!

Antwoord van eindelijkglasvezel.nl

We hebben inmiddels mailcontact hierover gehad met u. U krijgt uiteraard uw cadeau.

Reviews in alle talen tonen. (61 reviews)