Heb een hele slaapkamer gekocht na lange tijd eindelijk aangekomen Voor dat ze binnen brengen willen ze eerst de betaling dat zijn hun voorwarden waar ze niks bij het kopen zeggen Een rek hadden z... Toon meer
Ik zou verre van deze ratten organisatie blijven. Klanten helpen, naar oplossing zoeken zit hen niet in het bloed. Op een negatieve reactie reageren zijn ze er als de kippen bij, hoezo klanttevredenhe... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
''Ela Wonen en Slapen is gespecialiseerd in de complete woninginrichting'' Naast persoonlijk interieuradvies streven wij ook naar de beste klanttevredenheidsscore. Daarom is persoonlijk aandacht en goed service voor ons een must. Zo zijn onze adviseurs en monteurs goed opgeleid om kwaliteit te leveren. De collectie van Yatas Bedding en Enza Home is van hoogwaardig kwaliteit en is bekroond met interntaionale keurmerken. Als enige baza bed specialist in Nederland vindt u bij ons de nieuwste modellen boxsprings met opbergruimte, bedden met opbergruimte oftewel de baza bedden van Yatas Bedding. Voor meer interieur inspiratie en actuele acties volg ons ook via: Instagram (@elawonenenslapen) en Facebook (Ela Wonen & Slapen).
Van Deventerstraat 15C, 3029 AW, Rotterdam, Nederland
- 010-840 81 67
- info@elawonen.nl
- elawonen.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Aralık 2025te
In december 2025 hebben wij 2 bedden besteld, met levering gepland voor februari 2026. Eind januari hebben wij via hun WhatsApp-lijn om informatie over onze bestelling gevraagd, maar we kregen geen reactie. Toen we belden, werd ons verteld dat slechts één bed klaar was en dat het andere uit Turkije moest komen. Ze zeiden dat dit op zijn vroegst in de week van 23 februari beschikbaar zou zijn.
Het is echt onacceptabel dat een bestelling die bijna 2 maanden van tevoren is geplaatst, niet op tijd kan worden voorbereid. Ze hebben één bed geleverd en in plaats van het andere een tijdelijk bed gestuurd. Hoewel ze aangaven dat het tweede bed in de week van 23 februari zou arriveren, is het vandaag 25 februari en kunnen we nog steeds geen contact met hen krijgen. Er wordt ook geen enkele update of terugkoppeling gegeven.
Helaas is hun manier van werken tegenover klanten onrechtvaardig en niet professioneel, en gebaseerd op uitstellen en afwimpelen. Wij hebben geen betrouwbare service ontvangen. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.
Slechte medewerkers, geen fijne communicatie, late aflevering
Ela home medewerkers kunnen niet gewoon op professionele manier communiceren? En late bezorging dan afgesproken tijdstip en bijdehand antwoorden via whatsapp. Geen goede zaak!! Zeker niet aanraden

Antwoord van Ela Wonen & Slapen
Service en kwaliteit was top
Producten werden snel geleverd en waren stevig ingepakt, Niks op aan te merken, prima service!
Vreselijke mensen & vreselijke producten. Vermijd! !!
Vreselijke mensen en vreselijke producten. Vermijd !! Het bed dat gisteren werd afgeleverd, was goedkoop opgemaakt en niet wat we dachten dat we online hadden besteld via bol.com. Ze adverteren een retourperiode van 30 dagen, gratis retourneren, gratis ophalen. Het is een leugen. Laat u niet misleiden! Ze liegen, schreeuwen NEE en misbruiken je via de telefoon. We hebben niets verkeerds gedaan. Het bed is van zeer slechte kwaliteit. We willen ons geld terug. Nu moeten we juridische stappen ondernemen. En nu lees ik hun valse leugens hieronder. Laat u niet misleiden. Vermijd !!!!!

Antwoord van Ela Wonen & Slapen
Om te beginnen wil ik melden dat ze een…
Om te beginnen wil ik melden dat ze een zeer slechte service hebben. Op whatsapp reageren ze nauwelijks, maar komt er een slechte review kunnen ze wel direct reageren. Bezorging was weken later dan wat er tijdens het bestellen aangegeven werd. In de winkel zijn ze heel behulpzaam en gezellig, maar na het kopen kan je ze zeer moeilijk bereiken. Zijn ze trouwens ook nog onbeschoft. Bedden verkeerd geleverd en dan is het ook nog mijn schuld ook, terwijl de bezorger een klein stukje stof heeft laten zien (wat sowieso niet hoort). Je hoeft hier niet eens op te reageren, want je verkooppraatjes geloof ik niet meer. Ik zie ook andere reviews en dat je mensen zo neerhaalt voor 4 schroeven laat zien wat voor onprofessionele zaak jullie zijn. Die ene ster verdienen jullie niet eens, maar ik moest wel ergens op klikken.

Antwoord van Ela Wonen & Slapen
Heb een hele slaapkamer gekocht na…
Heb een hele slaapkamer gekocht na lange tijd eindelijk aangekomen
Een rek hadden ze geen genoeg spijkers ervoor zouden ze voor terug komen en dat is weer tien dagen geleden ik moet er weer zelf achtergaan en een grote mond hebben die meiden daar

echte een aanrader 🌟🌟🌟
Ik kan iedereen aanbevelen.Heel mooie zak mooi sfeer,klantvriendelijk vooral Mvr Sevika zeer behulpzame verkoopsters 👍🏻👍🏻👍🏻
We zijn erg goed geholpen door de…
We zijn erg goed geholpen door de medewerkster. Erg tevreden mee!
Echt een aanrader
Super tevreden met ons aankoop. Drie bedden en een matras gehaald ook een Klantvriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Vriendelijk personeel ☺️ 2 matrassen…
Vriendelijk personeel ☺️ 2 matrassen gekocht
Vriendelijk en vakkundig geholpen
We hebben zojuist een Baza gekocht bij Ela Wonen & Slapen. We zijn erg goed geholpen en goed advies gekregen over het matras. Omdat we naar een nieuwe woning gaan verhuizen en nog niet de exacte afmetingen hebben, hebben zij goed met ons meegedacht over hoe we het bed binnen kunnen krijgen. Vriendelijk en vakkundig personeel. We kunnen niet wachten tot we ons bed krijgen.
Topwinkel, topkwaliteit, topprijzen!!
Vanaf het moment dat je binnentreedt bij deze winkel wordt je warm in ontvangst genomen door 1 van de 3 zussen die deze zaak runnen. Je wordt uiterst professioneel te woord gestaan. Deze meiden weten heel goed waar ze het over hebben. Er wordt vriendelijk wat te drinken aangeboden. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij deze mooie winkel. Ze denken met je mee en geven een eerlijk advies. Het geheel assortiment straalt warmte, klasse en kwaliteit uit. En dit alles voor een vriendelijke prijs met ook nog eens garantie van enkele jaren!! Wat wil je nou nog meer!!
Via Instagram heb ik deze winkel…
Via Instagram heb ik deze winkel gevonden. Voor mijn moeder hebben we een boxspring met opbergruimte en een matras van Yatas besteld. Het is een hele mooie showroom met veel keuze mogelijkheden. Bedankt voor alle goede service.
Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen.
Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen. De service en kwaliteit van de producten zijn zeer goed. Koop hier al vele jaren, en ben zeer tevreden. De kwaliteit van topmerk Yatas is vele malen beter dan bijvoorbeeld een topmerk als Auping. Ook de matrassen zijn supergoed, dergelijke goede kwaliteit voor deze prijs zal je ergens anders niet vinden. Bankstel ben ik ook erg tevreden over, hebben dit nu al jaren en kwaliteit is als nieuw. Daarnaast zijn de medewerkers van dit familiebedrijf erg vriendelijk, prettig en kundig.
We hebben gekozen voor Ela Wonen voor…
We hebben gekozen voor Ela Wonen voor een mooie boxspring met opbergruimte eronder, ontzettend handig. En dat voor een goede prijs en een leuk kado erbij.
Ik heb boxspring met opbergruimte en…
Ik heb boxspring met opbergruimte en matras van Yatas Bedding gekocht we zijn heel erg tevreden over de goede service en mooie aandacht. Ze hebben een hele mooie showroom.
Over de kwaliteit en service zijn we…
Over de kwaliteit en service zijn we heel erg tevreden. Wij hebben Netha bankstel van Enza Home gekocht. Bedankt voor alle aandacht.
Vriendelijke service
Bankstel gekocht hier. Vriendelijke mensen die je zo goed mogelijk proberen te helpen.
Kreeg netjes een kopje koffie aangeboden een hele goede service.
Ben vandaag geweest voor een 1…
Ben vandaag geweest voor een 1 persoons bed,ben super goed geholpen en een flinke korting gekregen van de medewerkers.Perfecte keuze gemaakt! Neslihan