Flotte brugbare ting til hjemmet. Dog synes jeg at der går for lang tid fra returnering til jeg modtager min tilbagebetaling. Sendte retur til ele Living som modtog returpakken5/3 fra GLS. I da... Toon meer
Smukke krydderiglas fra éle Livning og virkelig elegante labels. Indpakningen var rigtig fin/skånsom og alt var bare i den fineste orden, så jeg er meget tilfreds. Skønneste produkter! Der kommer jeg... Toon meer
Jeg har købt produkter af flere omgange (opbevaringsglas med trælåg, skuffedelere, plastbokse til køleskab, flaskeholdere og drejefade) hos Èlé living. Jeg er meget tilfreds med deres service og alle... Toon meer
Modtog hurtigt ordren, men flere opbevaringskasser var beskadiget under transporten. Jeg skrev til ele living og fik lynhurtigt svar tilbage, om at man erstatter og fremsender nye. Så fin betjening nå... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Webshoppen élé living er dedikeret til at bringe orden og skønhed ind i dit hjem. Vores nøje udvalgte sortiment fokuserer på organisering og indretning med et stilrent og æstetisk touch. Hos élé living finder du alt, hvad du behøver for at skabe et harmonisk og overskueligt hjemmemiljø. Vores sortiment inkluderer et bredt udvalg af opbevaringsglas, der er perfekte til køkkenet. Disse firkantede, stabelbare glas ikke alene holder dine fødevarer friske, men gør det også nemt at finde hvad du søger i en travl hverdag. Derudover tilbyder vi elegante og praktiske kasser, der passer perfekt i både køleskabet og skufferne, hvilket giver en organiseret følelse i ethvert rum. For dem, der elsker detaljer, har vi også et udvalg af labels. Disse labels er ikke bare praktiske til at identificere indholdet i dine opbevaringsløsninger, men tilføjer en personlig og stilfuld touch til din indretning. Uanset om det er krydderier, tørvarer eller små genstande, så hjælper vores labels med at holde orden. Hos élé living er det vores mission at gøre organisering til en integreret og smuk del af din indretning. Vi håber, at du finder glæde og inspiration i vores nøje udvalgte produkter, og at vores webshop giver dig en behagelig og inspirerende shoppingoplevelse. Velkommen til vores lille univers, hvor funktionalitet møder æstetik, og hvor hver eneste detalje bidrager til hjemmets harmoni og elegance.
Åstræde 19, 4600, Køge, Denemarken
- info@eleliving.dk
- eleliving.dk
Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har en meget dårlig oplevelse med dette…
Har en meget dårlig oplevelse med dette firma. Fik leveret 2 kasser til vores fryser som viste sig ikke at passe og returnerede samme dag 21 marts 2026. Har rykket utallige gange for kreditering men dette er i dag 14 april ikke sket. Har iøvrigt flere gange bestilt varer fra firmaet med levering på privatadresse men alligevel blev de leveret til afhentning på nærmeste OK Tank. Så jeg fraråder at købe varer fra dette firma.
Bestil ikke med hjemmelevering!
Produkterne er vel fine nok?
Ved levering kan man betale ekstra for hjemmelevering. Dette gør jeg da det er ret besværligt for mig at komme til pakkeshop. Dog har afsender valgt at sende mine varer direkte til pakkeshop selvom jeg har betalt ekstra.
Jeg har klaget til kundeservice men de svarer ikke tilbage.
Selvklæbende produkter - desværre en skuffelse.
Læs grundigt deres vejledning vedr. opsætning af de selklæbende produkter. De kan kun bruges på meget få overflader. Har selv købt en del produkter, som vi nu ikke kan bruge, da de falder ned - selv på fliser.
Flotte brugbare ting til hjemmet.
Flotte brugbare ting til hjemmet.
Sendte retur til ele Living som modtog returpakken5/3 fra GLS. I dag den 17/3 har jeg stadig ikke hørt fra ele Living om de har modtaget mine retur varer…
Jeg er vant til at handle på internettet men ikke vant til at der går så lang tid før jeg hører om retur er modtaget.
Det må kunne gøres bedre!
Venlig hilsen Charlotte
Gode produkter og god kundeservice
Gode produkter og god kundeservice, hvis der skulle være problemer med et produkt.
Skønne produkter og hurtig fragt ✨
Bestikskuffen var brækket i et hjørne…
Bestikskuffen var brækket i et hjørne ved ankomsten har edt om halv refusion men ikke hørt noget svar.
Fået svar og 150kr retur

Antwoord van élé living
Dissapointing.
Ordered opbevaringsglas on December 13 and received them on December 15. Unfortunately, they were far taller than expected, so I returned them on December 16 using the enclosed exchange slip, requesting a smaller size.
After that—absolute silence. No confirmation of receipt, no update on the exchange, no communication at all. I emailed customer service on January 2 and received no response. I finally called on January 6, and they couldn’t even confirm whether my return had arrived. They promised to follow up and did so on January 7.
Their conclusion? They don’t offer exchanges—I should simply place a new order. Naturally, the item I need is now sold out. Had this been communicated from the start, I would have reordered immediately and likely already had the correct product.
So I’m left wondering what the purpose of the exchange slip is, and whether nearly a month is a reasonable response time for customer service—especially from a Denmark-based company.
The customer service representative was polite, but as a customer, I shouldn’t have to chase basic information or discover policy changes the hard way. Now I’m just waiting to see how long the refund will take.

Antwoord van élé living
Jeg bestilte i april 2025 20…
Jeg bestilte i april 2025 20 krydderiglas fra Ele Living. Jeg ønskede mig flere og til jul fik jeg derfor 15 stk. mere. De har i mellem tiden ændret på størrelsen af glasset uden at oplyse dette. Jeg kontakter kundeservice og de tilbyder at tage de nye 15 glas retur. Da det ikke længere er muligt at bestille glassene i den gamle størrelse, er det ikke en løsning for mig.
Hvis andre overvejer at købe flere glas, så vær opmærksom på at størrelsen er forskellig. Kundeservice er ikke til noget hjælp og de ønsker ikke at finde en løsning.
KØB IKKE FRA ELELIVING, hvis du forventer ordentlige produkter og reel kundeservice
Jeg modtog “skoreol hængende” d. 20/11 og forsøgte at samle produktet, men da pakken ikke indeholdt de korrekte dele, har jeg stået med et ubrugeligt produkt i flere uger.
Jeg har kontaktet Eleliving både telefonisk og på mail og modtager hver gang præcis det samme standardsvar:
“Tak for din henvendelse. Vi har desværre endnu ikke modtaget en opdatering, men vi har rykket for svar og vender tilbage, så snart vi hører nyt.”
Det er uacceptabelt at blive mødt med den samme automatiske besked igen og igen – især når jeg selv foreslår konkrete løsningsmuligheder. Jeg har betalt for et produkt, jeg ikke kan bruge, og Eleliving udviser ingen vilje til at løse problemet.
Elendig kvalitet, elendig service. Jeg handler ikke her igen – og det bør andre heller ikke gøre.
Virkelig Lækre produkter og rigtig god…
Virkelig Lækre produkter og rigtig god service😃
Hurtig levering - men defekt vare
Hurtig levering, men den justerbare bestik bakke var defekt og flere mangler til trods for at emballagen var i fin stand. Noget kan tyde på at det var den stand da den blev pakket ned.
Kan det være rigtigt at man skal betale for at få byttet en defekt vare
Kan ikke anbefale Élé Living desværre.
Desværre må jeg sige, at stort set ingen af de mange produkter vi købte til vores badeværelse har levet op til forventningerne. Skuffeindelersættet er umiddelbart endnu ok... men det er også det.
Det er meddelt "Team Élé Living", som er "kede af produkterne ikke lever op til mine forventninger" og har "givet det videre til deres produktteam".
Gode produkter og hurtig levering
Virkelig gode produkter til opbevaring
Virkelig gode produkter til opbevaring. Gode priser. Hurtig levering og god service.
Kan anbefales
Dejlig ukompliceret bestilling og…
Dejlig ukompliceret bestilling og levering.
Hurtig bytteoplevelse
Jeg købte et glasprodukt, der gik itu i postleverancen. Efter henvendelse til ele living blev der sendt et nyt produkt 🙂
Lees meer over geverifieerde reviews.