I ordered a one time purchase and it never came. At 1 month I started emailing their customer service and I was getting an automated email response at first until I asked to be emailing a real person.... Toon meer
Jewelries are sooo amazing!..the quality looks so real.., highly recommended vest for xmas gifts ....i will have some
This website is a scam. I never received my package although I was really looking forward to trying out this cleanse. When I reached out to the company about my concerns of a lost package, they were v... Toon meer
Norsk nettbutikk som tilbyr unike smykker, naturlig spa & velvære produkter og inspirerende interiør og tilbehør.
Grønlia 21, 3060, Svelvik, Noorwegen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Veldig kjekk nettside, eneste negative var at stopperene på øredobbene var litt løse så kan skli lett av om man gikk ute med dem.

Antwoord van Elnora
Så fornøyd med solfangerne jeg bestilte. Godt pakket og kort leveringstid. Kommer til å benytte denne nettsiden igjen!

Antwoord van Elnora
Kjøpte en solfanger som var fantastisk vakker. Anbefales på det sterkeste.

Antwoord van Elnora
Super fornøgd! Kjempe fine solfangere som glitrer fint når sola skinner ☀️✨️
Anbefaler!!

Antwoord van Elnora
Grei levering. Den bittelille pakken kunne havnet i postkassen i stedet for på postkontoret 😉

Antwoord van Elnora
Kjempe rask levering, og produktet er kjempe fint! Kommer til å handle av Ellora flere ganger

Antwoord van Elnora
Varen var fin, som forventet. Rask levering, pen innpakning og hyggelig hilsen fra butikken :)

Antwoord van Elnora
Nydelig solfanger. Tanken er at den skal «glitre» på veggen, men den henger på mitt kjøkken som er passe stort. Mulig rommet er for stort for at den skal glitre, for det synes ikke så godt. Man kan bare såvidt skimte glitret. Lenken til å henge opp kunne gjerne vært lenger.

Antwoord van Elnora
Jeg har bestilt en ring og et kjede. De er sinsykt pene og veldig bra kvalitet. Alle smykkene er lette og unike.

Antwoord van Elnora
Rask levering, mye finere i virkeligheten enn på bilde. Lette smykker. Handler igjen👍

Antwoord van Elnora
Flotte produkter og god service! Anbefales på det sterkeste :)

Antwoord van Elnora
;) smykkene jeg kjøpte var veldig fine, og det var rask levering.