Elvandvarmer.dk A/S Reviews 740

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte et varmelegeme sidste år i april, til min vandvarmer som desværre blev frost sprængt. I år var det så pakningen der havde taget lidt skade pga. frosten. Jeg skrev en email, sende e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig behagelig firma med fint serviceminded behandling. God information inden køb vedr. Kapacitet og krav til elinstallation. Tillige fik vi glæde af black week tilbud på trods af vi købte... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fik for 2 år og 3 måneder siden en gennemløbsvandvarmer af mærket Kospel KDE5. Det var den største model til en familie på fire. Vi var glade for den så længe det varede. Den bliver ikke æl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieterwinkel
  2. Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen

Geschreven door het bedrijf

Mangler du en billig el-vandvarmer i top kvalitet ? Med en gennemstrømningsvandvarmer får du varmt vand hvor og når som helst. ✓Altid varmt vand ✓Spar penge på elregningen

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vandvarmeren der ikke kan tåle vand fra danske vandværker!

Får vand fra Stensved vandværk på Sydsjælland, og har siden jeg har fået monteret en gennemstrømningsvandvarmer fra Elvandvarmer.dk, oplevet at vores vandhaner og blandingsbatterier bliver stoppet til med noget der nærmest kan betegnes som "grus".
Jeg bliver derfor nød til at afmontere blandingsbatteriet i brusekabinen ca. 8-10 gange om året, for at fjerne "grus", som kan skrabes ud af varmtvandsrøret (ingen ting i koldtvandsrøret). Desuden renser og udskifter jeg meget tit luftblandere på alle vores vandhaner.
Jeg har heldigvis (7-9-13), ikke oplevet at have behov for at få udskiftet elvandvarmeren, som en anden kunde (Steen) fra Præstø har skrevet om han har måtte gøre op til flere gange på få år - Hvilket vel ikke kan være rimeligt!
Jeg oplevede ikke samme udfordringer, da jeg havde gasfyr og varmtvandsbeholder.
Kunne være at man bør gå tilbage til tegnebordet og få kigget på om ikke man kan lave nogle ændringer i konstruktionen, så enheden kan tåle vand fra danske vandværker.

20 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte et varmelegeme sidste år i…

Jeg skrev en email, sende en lille video med problemet.
Jeg blev ringet op og guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at sætte pakningen pp plads. Ydermere sendte de også en email med instrukser på hvad der skulle gøres.

Det lykkedes mig at fikse problemet selv uden at det kostede mig en krone.

De fortjener den bedste bedømmelse for deres fremragende service.
1000 tak for hjælpen og god service elvandvarmer.dk

Hilsen Monika

7 april 2026

Hej Monika,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at smide en anmeldelse. Det sætter vi pris på. Det er altid fedt, når vi kan løse tingene hurtigt og omkostningsfrit!

Super produkter til en god pris,

Super produkter til en god pris,
og hurtigt levering.

29 maart 2026

Hej Kim,

Tak fordi du tog dig tid til en anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er glade for, at du synes godt om vores produkter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og ser ud til at…

Super hurtig levering og ser ud til at være et rigtig godt køb (ej monteret endnu).
Senere opfølgning på anmeldelsen her, når varen er "test-kørt".

27 maart 2026

Hej Juan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er sikker på, at det nok skal blive godt!

Alt klappede

19 maart 2026

Hej Ebbe,

Vi elsker, når det bare klapper. ;)

Et dyrt bekendskab

Vi havde tidligere et gas fyr og der var aldrig problemer med det varme vand. Nu har vi så en gennemstrømningsvandvarmer.
På 3 år har vi fået skifter gennemstrømningsvandvarmeren 3 gange. Den kalker til, og til sidst kommer der slet ikke vand ud.

Vi har 2 brusekabiner hvor blandingsbatteriet skal afmonteres ca. en gang om måneden fordi varmtvandsrøret er helt tilstoppet. Det ene blandingsbatteri et Damixa måtte vi skifte da det ikke kunne lukke tæt pga. skidt. Der er ingen økonomisk hjælp at hente hos Elvandvarmer.dk.
Jeg skal derfor regne med en udgift på ca. 1900kr. om året til en ny enhed de næste mange år.
Der er ikke problemer med det kolde vand. Kun det varme. Det der tilstopper haner og blandingsbatterier ligner finkornet stabilgrus. Filtret i køkkenhanen skal af hver 14 dag, da det så er tilstoppet med "grus".
Igen der er ikke problemer med det kolde vand, problemet med det varme er kommet sammen med vandvarmeren. Dyrt og besværligt bekendtskab også fremadrettet.
I relation til svaret.
Gasfyret gav 60 grader varmt brugsvand i 16 år, uden problemer.
Nu er mit område selvfølgelig det eneste i kongeriget hvor el vandvarmeren ikke tåler vandet. Så stop med at sælge den i området eller gør opmærksom på at den ikke virker uden bøvl på hjemmesiden. Lav f.eks. et kort med markering. Så kan man også bedre tillade sig efterfølgende ikke at yde nogen service overhovedet som i mit tilfælde. Så er kunden jo advaret.
Jeg har så handlet via et VVS firma, som intet anende rådede mig til el vandvarmeren kombineret med en luft til vand varmepumpe. Den sidste virker perfekt.
En vandvarmer der ikke tåler vand ?..

24 maart 2026

Hej Steen,

Vi forstår godt, at det er en frustrerende situation, du står i. I netop din sag er problemet ikke selve vandvarmeren, men derimod forhold i vandkvaliteten i området. Den økonomiske hjælp, som du har bedt om, omfatter, at vi skal finansiere halvdelen af et nyt kalkknuseranlæg - et produkt som vi hverken arbejder med eller sælger.

Vi har fået tilbagemeldinger fra installatører i dit område om problemer med bl.a fjernvarmen, som oplever store udfordringer. Der sker en kemisk reaktion ved 47 grader, som danner partikler i vandet på varmtvandssiden. Det er dette, som du beskriver som "grus". Og det kan vores vandvarmer altså bare ikke tåle. Her er anbefalingen fra fjernvarmeselskabets side at opsætte et kalkknuseranlæg samt holde temperaturen under 47 grader.

Da årsagen ligger uden for selve produktet, har vi desværre ikke mulighed for at afhjælpe problemet direkte. Vi står altid til rådighed med rådgivning inden for vores rammer, og du er altid velkommen til at kontakte os.

** Opdatering **
Vi har aldrig set dette fænomen før ud af de mange tusinde installationer, som findes rundt omkring i kongeriget. Vi har netop sagt nej til en installation selv samme sted. Der er ca. 6.500 drikkevandsboringer i Danmark - hver med sin egen kemi. Vi forsøger at holde et overblik så godt, som vi kan. Men vi er også afhængige af at samarbejde med lokale montører.

Når vi, i forbindelse med din sag, har snakket med de lokale montører i dit område, så får vi at vide, at der er problemer med flere forskellige typer af produkter. Vi er også, til dels, afhængige af, at slutkunderne får den gode vejledning af netop disse, som kender de lokale forhold indgående.

Du kan overveje at købe en varmtvandsbeholder hos en anden udbyder i stedet (som jo er alternativet til en vandvarmer) - men vi kan ikke vide, hvordan produktet vil opføre sig, da selv samme vand med "grus" også vil ryge ind i den.

Du er stadigvæk altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan gøre andet for dig.

Super fin info tak

Super fin info tak

19 maart 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Giv os et ring, hvis du har brug for andet.

Hurtig leveringstid

Hurtig leveringstid

20 maart 2026

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse og dejligt at høre, at din pakke landede trygt og hurtigt!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering.

15 maart 2026

Hej Kennith,

Tak for din anmeldelse. Det er altid fedt, når leveringen bare spiller.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

hurtig levering og kvalitet virker ok.

hurtig levering og kvalitet virker ok.
nu skal jeg lige montere den :-)

15 maart 2026

Hej Per,

Vi er glade for, at førstehåndsindtrykket af produktet er godt. Ring til os på 66 77 88 99 eller skriv til info@elvandvarmer.dk, hvis du har udfordringer med montering.

Heat pump system

I purchased a complete heat pump solution from this company and couldn’t be happier with the experience. Everything went incredibly smoothly from start to finish, and the team was professional, friendly, and easy to work with throughout. A small issue came up during installation, but it was resolved quickly and handled with great care and professionalism. I can highly recommend this company—excellent service all around!

16 maart 2026

Hi Lukasz,

Thank you for your kind words. It truly means a lot to us as a business. We always strive to take particularly care of our local customers and we are very pleased, that we managed to solve the small hiccup together.

Let us know, if there is ever anything we can help you with in the future.

Mange tak fordi du valgte Elvandvarmer.dk A/S.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde et problem med at vores…

Vi havde et problem med at vores vandvarmer var gået ud. Jeg sendte en mail, og fik meget hurtigt svar, selvom det var lørdag. Så allerede om aftenen kunne vi igen få varmt vand takke være det hurtige svar. TAK

7 maart 2026

Hej Line,

Tusind tak for de rosende ord. Vi forsøger altid at hjælpe så hurtigt, som vi kan - og vi ved også, at det ikke er sjovt at stå en hel weekend uden varmt vand. Jeg er utrolig glad for, at vi fik løst problemet, så der igen er varme i hanerne.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition, god vejledning og

27 februari 2026

Hej Claus,

Tak for de fine ord og den gode anmeldelse! Vi er glade for, at du føler, at du fik god vejledning.

Rigtig god service

2 maart 2026

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at levere så god service som muligt. Giv os et ring, hvis vi kan behjælpelige med andet.

Købte elvandvarmer for 3.5 år siden

Købte elvandvarmer for 3.5 år siden. Superprodukt købt af proffesionelle hjælpsomme ildsjæle. Fik super support med hjælp til fejlretning efter en hård vinter... lang tid efter garantiperioden. Mange tak igen mvh. Søren

3 maart 2026

Hej Søren,

Vi er simpelthen så glade for de fine ord. Det betyder meget for os, at kunder som dig er glade for produktet - også efter mange år. Tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Defekt Kaisai kombitank inden for garanti – ansvar afvises uden dokumentation

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Elvandvarmer.dk.

Jeg købte en kombitank, som begyndte at vise tegn på fejl inden for garantiperioden. I starten troede VVS’eren, at det var kondens, men det blev gradvist værre, og det viste sig at være en utæt svejsning i tanken.

Da jeg kontaktede virksomheden, afviste de sagen og mente, at installationen var forkert, fordi der ikke var monteret en ekspansionsbeholder på brugsvandssiden.

Problemet er, at der ingen steder i den medfølgende manual eller dokumentation står, at dette er et krav, eller at det har betydning for garantien.

Fejlen opstod inden for garantiperioden og udviklede sig derefter, hvilket tydeligt peger på en produktions- eller materialefejl.

I stedet for at tage ansvar forsøger virksomheden at placere skylden på installationen uden at kunne dokumentere det.

Jeg synes ikke, det er rimeligt, og jeg ville have forventet en helt anden håndtering af sagen.

Jeg kan desværre ikke anbefale dem baseret på denne oplevelse.

26 februari 2026

Antwoord van Elvandvarmer.dk A/S

Vi er naturligvis ærgerlige over forløbet og vil gerne præcisere sagens faktiske omstændigheder.

Anlægget er købt den 03.10.2023, og reklamationen er indsendt den 04.12.2025 – altså efter udløb af den 2-årige garantiperiode. På trods heraf har vi været i dialog med producenten (Kaisai) for at undersøge, om der kunne findes en løsning.

For at kunne vurdere årsagen til skaden har vi anmodet om billeddokumentation og installationsoplysninger pr. mail den 08/12, 10/12, 15/12, 23/12, 16/01 og 28/01 samt i en længere mail 3/2, hvor vi igen specifikt bad om dokumentation for korrekt dimensioneret ekspansionsløsning og sikkerhedsventil.

Denne dokumentation er endnu ikke modtaget.

Kombitanken indgår i et lukket vandbåret system. I henhold til gældende danske regler, herunder DS 439 (Norm for vandinstallationer), skal installationer udføres således, at trykstigninger som følge af opvarmning ikke medfører skade på installationen. Det indebærer, at anlægget skal være forsynet med tilstrækkelig og korrekt dimensioneret ekspansionsvolumen samt sikkerhedsventil.

Dimensionering af ekspansion er et installationsansvar og indgår ikke som et særskilt krav i komponentmanualer, da dette reguleres af nationale normer og almindelig VVS-praksis.
Når en utæthed opstår ved en svejsning, er det nødvendigt at afklare, om installation og tryksikring har været korrekt udført, før der kan tages stilling til en eventuel produktionsfejl.

Vi står fortsat til rådighed for at gennemgå sagen, så snart den efterspurgte dokumentation fremsendes.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er yderst tilfreds med vores…

Jeg er yderst tilfreds med vores installation med en luft/vand varmepumpe og kompaktunit. Vi bruger 100 kWh pr år pr person for opvarmning af vores brugsvand og 4000kWh for varmepumpen. Det er mega billigt! Og vi mangler ALDRIG varmt vand.
De har også super god service og support og har kun rosende ord herfra og kan varmt anbefale deres produkter.

24 februari 2026

Hej Benjamin,

Hvor er det bare fedt, at det spiller. Du ved, hvor du kan finde os, hvis du har yderligere spørgsmål eller får brug for hjælp til dit nye system i fremtiden. Tak for anmeldelsen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Levering til tide men anlægget mangler…

Levering til tide men anlægget mangler vigtige detaljerede oplysninger om tilslutning / afløb af vandtiførsel / vandafløb, der findes noget på en tegning i manualen men på selve tuder er der ingen markeringer det bevirker at VVS manden var / er i tvivl om tilslutninger er korrekt, for os virkede anlægget ikke og ingen vand kom ud fra anlægget.

4 december 2025

Hej Cornelis.
Det er træls vi ikke kan uploade billeder her i besvarelsen, så dem får du på mail.

Det er lidt ærgerligt at VVS manden ikke kontakter os hvis han er i tvivl (vi har udvidet åbningstid for erhverv, men desværre ikke i weekenden)
Det er selvfølgelig markeret med tegninger i manualen mindst 2 steder, hvor koldt / varmt vand skal tilsluttes, derudover er der pile inde i selve vandvarmeren såfremt man ikke har set det i manualen....

Der sidder en kontra ventil i vandvarmeren, så hvis man tilslutter den omvendt, så kommer der ikke vand igennem.
Der sidder et filter i vandvarmeren som kan tilstoppe på sigt og derved bevirke at der ikke kommer vand igennem, dette er beskrevet i afsnittet "vedligeholdelse.
Derudover sidder der en lukkeventil som kan være lukket og derfor kommer der ikke vand igennem.

Vi er kede af vi ikke har haft muligheden for at hjælpe dig, men i stedet modtager en 1-stjernet anmeldelse uden forudgående dialog som 100% ville kunne løse det.

Jeg sender dig en mail med billeder fra både manualen og af selve vandvarmeren så dig og din VVS mand ikke er i tvivl om hvordan den tilsluttes.
Henrik
Direktør - Elvandvarmer.dk A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I sommeren 2025 udskiftede jeg gasfyr…

I sommeren 2025 udskiftede jeg gasfyr og varmtvandsbeholder med en varmepumpe og gennemstrømningsvandvarmer fra Elvandvarmer.dk
Nu er vi kommet ind i en unormal kold vinterperiode, hvor både varmepumpen og gennemstrømningsvandvarmeren skal vise deres værd.
De gør de begge, og jeg nyder at bo i et dejlig lunt hus med varmt vand i hanen samt en målbar forbedret økonomi fremkommet ved dette skift

Til dem der søger alternativ til gasfyr eller tilsvarende dyr opvarmningskilde: Læg vejen for jeres søgning forbi elvandvarmer.dk på nettet, kontakt dem og få et tilbud, som I ikke vil fortryde.

17 februari 2026

Hej Carl Arne,

Du skal have tusind tak for de fine ord. Din anmeldelse er ret vigtig for os, for den taler ret nøjagtigt ind i dét, som vi forsøger at rykke på; nemlig driftsøkonomi. Det varmer hos os at høre, at du nyder dit nye system. Du ved, hvor du kan finde os, hvis du har brug for noget.

Elvandvarmer.dk A/S

Lees meer over geverifieerde reviews.