Fijne winkel met heldere communicatie voor orders naar de EU. Geen bijkomende kosten en vaak flinke kortingen. Daar zou een winkel als Offspring lering uit kunnen trekken. Al meerdere keren besteld... Toon meer
We stuurden het pakket terug betaalde hier bijna €90 voor met track and trace en verzekering. Het pakket blijkt ergens vast te zitten of toch afgeleverd te zijn zonder update volgens de transporteur.... Toon meer
Top service, schoenen besteld, helaas verkeerde maat, terugsturen vanuit NL naar UK helaas voor eigen rekening. Maar vervangen door juiste maat en weer goed ontvangen. Endclothing.com thanks!
had niet verwacht dat het zou binnenkomen van Engeland naar Nederland maar was gewoon binnen paar dagen. Was eerste keer aankoop en had niet eerder gehoord maar vanaf nu kan ik meer bestellen en spull... Toon meer
133 - 137 Grainger Street, NE1 5AE, Newcastle Upon Tyne, Verenigd Koninkrijk
Vraagt klanten om een review
Dit zijn grote de oplichter ze zeggen dat zij gaan helpen maar uiteindelijk blijven ze hangen in 1 en dezelfde vragen en we zijn nu al 1 maand verder ,ik blijf vol houden iig al gaat het mijn1 jaar kosten
Ik herhaal SCAMMER ALURT !!! KIJK UIT ALLE GOEDE BERICHTEN DIE HIER STAAN IS DOOR HUN GEKOCHTEN !!! KIJK UIT MENSEN NIET DOEN !!!!!ondanks ze hele mooie dingen hebben!! is te mooi om waar te zijn
Onderhand alweer 3 maanden verder nog geen steek opgeschoten
Ik herhaal nogmaals ,dit zijn oplichters ze hebben wel tijd om de klant (gerust) stellen en de klappen te blokken maar niet
tijd om die onzin op te lossen ,beter hou je je mond want er komt alleen maar poep uit
Uiteindelijk is het nu opgelost super blij

Antwoord van END.
Na mijn bestelling lang moeten wachten op reactie. Op een gegeven moment ontving ik een e-mail dat ze ernstige vertraging hadden en daarom me de optie boden mijn bestelling te annuleren. Dat heb ik gedaan.
Enkele dagen later ontving ik alsnog een mail dat de bestelling onderweg was.
Na ontvangst direct willen terugsturen, maar dit zou me meer dan 35€ kosten. Daarom contact opgenomen:
1. Telefonisch niet bereikbaar. Gewoon niet.
2. Per e-mail ben ik nu ruim een maand bezig om fatsoenlijk geholpen te worden en ik wacht nu al 2wkn op de toegezegde fedex retoursticker. We hebben ondertussen 21 mailwisselingen gehad en de medewerkers daar hebben nog steeds hun belofte niet waargemaakt.
Werkelijk waar beschamend en ik raad iedereen af er ooit te bestellen wetende dat dit het risico is.
Update nav reactie End: 3 reminders gestuurd, 0-reacties op mijn e-mail!

Antwoord van END.
Tig bestellingen gedaan zonder problemen maar nu een bestelling die na 2 weken nog niet verstuurd is.
Mailtjes worden niet beantwoord en ik ben blijkbaar niet enige die problemen heeft. Hun social media staat vol met klachten.
Het lijkt er op dat ze forse problemen hebben met de orderverwerking en customer service.
update 12 dec 2022 : 1 van de 3 items werd vanzelf geannuleerd. De terugbetaling kwam snel terug. De overige 2 items werden op verzoek van mij geannuleerd en na een week is dat daadwerkelijk gebeurd. Ook deze terugbetaling kwam binnen een dag.

Antwoord van END.
Enkel hier vond ik de Air Max 1 die ik zocht nog in mijn maat. De goede recensies deden me besluiten om bij End te bestellen. Toch was het spannend omdat betrouwbaarheid, bereikbaarheid en levering afwachten is, zeker bij een niet in NL gevestigde winkel. Maar de sneakers waren bij mij in vijf werkdagen. Ook kreeg ik regelmatig mails en werkt de app goed.
Dit bedrijf weet helaas niet wat “klant is koning” betekent. Ik wacht al bijna één maand op mijn pakketje. E-mailen en live chatten schiet niks op want pakket zit vast bij de koerier en ipv ze mij een nieuw pakket op sturen en het verder uit vechten met deze koeriersdiensten laten ze mij gewoon al 4 weken wachten. Begrijp dat END hier niks aan kan doen maar de klant, ik dus, al helemaal niet. Heel jammer hoe ze dit niet oplossen.

Antwoord van END.
Een van de mooiste sites die ik ken , goede service en altijd de mooiste producten
Super goed verpakt! Erg netjes en luxe. Geen extra belastingen richting Nederland! Ik was er erg blij mee!
Heel goed verpakt en kwam netjes en optijd binnen. Super service !!
Always exclusive adidas collection. Smooth ordering, fast delivery! Edwin, the Netherlands
Easy web site, gast check out and real fast dilifery… when you pay al little bit more.
Matige service. Schoenen besteld, waren te groot. Verzocht om te ruilen of alvast voor de zelfde prijs de zelfde schoenen te bestellen. Kan niet volgens de dame op de chat, via de email verschillende personen gesproken maar geen oplossing. Daarbij het retour sturen naar de UK (buiten europa) kost veel geld.
Mn verwachtingen voor dit goed aangeschreven bedrijf waren blijkbaar niet reëel.