Enertor Danmark Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var godt lige fra bestilling til modtagelse af pakken, som kom hurtigt. Min datter på snart 17 år spiller Elite fodbold på meget højt plan og træner 4 gange om ugen og har kamp i weekender så det... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende såler, der holder mig skadesfri! :-)

Enertor har givet mig løbeglæden tilbage! Før døjede jeg med skinnebensbetændelse og løbeknæ, men med de nye såler kan jeg både løbe længere og hurtigere uden at føle samme overbelastning, hvilket resulterer i en bedre restitution og færre skader!

Sålen skulle blot gås til i et par dage, og så tilpassede den sig min fod. De bedste 399kr jeg har brugt i lang tid! :-)

29 juli 2025

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået løbeglæden tilbage! 🙌

Skinnebensbetændelse og løbeknæ kan virkelig tage modet fra én, så det betyder meget for os at høre, at sålerne har gjort en forskel for dig – både i forhold til belastning, restitution og skadesforebyggelse.

Og fedt at tilpasningen gik hurtigt – netop dét at gå dem til et par dage kan gøre en kæmpe forskel.

Tak fordi du delte din oplevelse – og rigtig god løbetur fremover! 💚

Fin handel

Fin handel - ikke afprøvet varen endnu dog.

Men selve forløbet med handlen og forsendelse gik fint

13 juli 2025

Hej Regitze,

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at handlen og forsendelsen gik godt 🌟

Vi håber, du bliver glad for sålerne, når du får dem afprøvet – og husk, du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål undervejs 💚

Fantastiske såler

Fantastiske såler. Meget nemme at klippe til perfekt pasform, men ikke mindst... Alle mine problemer med knæ og nedsunken forfod er væk. Jeg kunne ikke drømme om en bedre sål.

10 juli 2025

Hej Dennis,

Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at sålerne har haft så stor en positiv effekt for dig. At dine knæproblemer og problemer med nedsunken forfod er væk, er præcis den slags forskel, vi håber at kunne gøre. Og dejligt at høre, at tilpasningen gik nemt!

Tak fordi du deler din oplevelse 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gode såler

Hurtig levering og gode, støttende såler

19 juli 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og vores såler. Det betyder meget for os, at de giver dig den støtte, du har brug for 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte først et sæt af hver slags…

Jeg købte først et sæt af hver slags såler for at prøve dem. Jeg købte efterfølgende tre sæt såler, så jeg ikke behøvede at flytte sålerne til de andre sko.

1 juli 2025

Hej Tommy,

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig fedt at høre, at du har haft en god oplevelse med sålerne! 🙌

Smart løsning at have flere sæt, så du slipper for at flytte dem mellem skoene – det gør hverdagen lidt nemmere, og du får den rette støtte i alle dine sko.

Tak fordi du valgte Enertor – og sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med noget fremover! 💚

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse. Leveringen gik hurtigt og sålerne er virkelig gode! Alle pengene værd 👏🏻

7 juli 2025

Hej Søren,

Tusind tak for den flotte anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at både levering og såler har levet op til forventningerne! 👏🏻

Vi er rigtig glade for, at du synes, de er alle pengene værd – det betyder meget for os 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker Enetor indlæg til mine Long…

Elsker Enetor indlæg til mine Long distance Runs 🏃

21 juli 2025

Hej Henrik,

Hvor er det fedt at høre – tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Vi er superglade for, at Enertor-sålerne gør en forskel på dine long distance runs 🏃

Tak fordi du løber med os 💚

Fantastisk gode såler

Fantastisk gode såler, kan klart anbefales.

9 juli 2025

Hej Mattias,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget!
Vi er superglade for at høre, at du synes sålerne er fantastiske, og at du vil anbefale dem videre 💚

Rigtig fine såler

Sålerne kom som lovet og passede perfekt.

3 juli 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at alt spillede, og at sålerne passede perfekt som lovet 💪

Tak fordi du valgte Enertor – vi er glade for at have dig med på holdet! 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering - bestilte både et par såler til gåturene samt et par til træning for at se, om de kunne bruges - det kan de og jeg er temmelig fladfodet, så det er lækkert med noget, der løfter svangen lidt, så man ikke bliver alt for skæv i kadaveret. Kan anbefales

1 juli 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både dine gå- og træningssåler fungerer godt – især når du er fladfodet og har brug for den ekstra støtte i svangen. Vi elsker din formulering med "ikke blive alt for skæv i kadaveret" – den tager vi med et smil 😄

Tak fordi du anbefaler os! 💚

Rigtig gode

Rigtig gode, de gør en forskel!

4 juli 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at sålerne gør en forskel for dig! Det betyder meget for os at vide, at de lever op til forventningerne 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en stor forskel at have sålerne i…

Virkelig en stor forskel at have sålerne i løbeskoene. Smerterne i knæerne stort set væk

24 juni 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget at høre, at du oplever så stor forskel med sålerne! At dine knæsmerter stort set er væk, er præcis den slags resultat, vi håber at kunne give vores brugere.

Tak fordi du delte din oplevelse 💚

De bedste hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er indtil videre super tilfreds med…

Er indtil videre super tilfreds med sålerne.
Meget behagelige og støttende

3 juli 2025

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder mig virkelig at høre, at du er super tilfreds indtil videre! Det er netop meningen, at de skal føles både behagelige og give den støtte, dine fødder har brug for.

Tak fordi du deler din oplevelse 💚

De bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastiske såler fra Enertor 😊…

Helt fantastiske såler fra Enertor 😊 Købte et par til løbesko og et par til vandresko. De virker bare perfekt. Rigtig god service og hurtig levering 😊

26 juni 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du er glad for dine Enertor såler – både til løb og vandring. Fantastisk at de fungerer perfekt for dig, og dejligt at du også har haft en god oplevelse med vores service og levering.

Tak fordi du valgte os 💚

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.
De virker rigtig lækre og jeg føler umiddelbart en god forskel, men det er for tidligt at sige noget om hvor stor effekt det har. Men er fortrøstningsfuld.

18 juni 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du allerede mærker en god forskel, og at du er fortrøstningsfuld – det lover godt. Husk, at vi anbefaler at bruge sålerne i mindst tre uger, da det ofte tager lidt tid for fødderne at vænne sig og mærke den fulde effekt.

Tak for de pæne ord om vores service og levering – det sætter vi stor pris på 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har gennem længere tid benyttet mig af…

Har gennem længere tid benyttet mig af sålerne, derfor har jeg igen bestilt nogle flere såler, de virker fantastisk på mine fødder

17 juni 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at sålerne fortsat gør en positiv forskel for dine fødder. Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os over, at du har valgt at bestille flere par.💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kæmpet med hælspore og efter blot…

Har kæmpet med hælspore og efter blot en enkelt tur kunne jeg tydeligt mærke forskel.

2 juni 2025

Hej Lars,

Hvor er det fantastisk at høre, at du allerede efter én tur mærker en tydelig forskel på din hælspore – præcis dét håber vi altid, vores såler kan hjælpe med! Tak fordi du deler din oplevelse og lader os vide, at de gør en positiv forskel. 💚

Fortsat god bedring og god fornøjelse på dine ture.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har reduceret mine smerter i…

Har reduceret mine smerter i mellemfoden. Tror jeg køber et sæt såler mere til at bruge på arbejde.

9 juni 2025

Hej Klara,

Hvor er det skønt at høre, at sålerne har reduceret dine smerter i mellemfoden! Et ekstra sæt til arbejdet lyder som en rigtig god idé, så dine fødder får støtte hele dagen. Sig endelig til, hvis du har spørgsmål til størrelse eller model – vi hjælper gerne. 💚

De virker..

Virkelig gode såler. Hurtig levering. Hjalp med mine skavanker omkring knæet. Er helt væk nu..👍

12 juni 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for den flotte feedback! Det gør os virkelig glade at høre, at dine knæ­skavanker er helt væk, og at både sålerne og leveringen har levet op til forventningerne. 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Enertor-såler i et par uger

Jeg har brugt Enertor-såler i et par uger nu, og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Allerede fra første dag kunne jeg mærke en forskel i komforten, især når jeg står eller går i længere tid.
Sålen giver en rigtig god støtte til svangen, uden at føles for stiv. De absorberer stød effektivt og aflaster især hælen, hvilket er perfekt for mig, da jeg døjer med lette hælsmerter efter løb. Jeg har brugt dem både i mine løbesko og i mine almindelige sneakers, og de fungerer godt i begge typer sko.

De var nemme at tilpasse og lægge i skoene – jeg skulle ikke engang klippe dem til. De ligger stabilt og glider ikke rundt, som nogle andre såler har gjort for mig før.

Konklusion:
Alt i alt er Enertor-såler et rigtig godt valg, især hvis du døjer med ømme fødder, løber meget, eller bare vil have ekstra komfort i hverdagen. De er ikke de billigste på markedet, men kvaliteten retfærdiggør prisen. Jeg kan varmt anbefale dem!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5/5)

10 juni 2025

Hej Chris,

Tusind tak for din grundige og flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-anmeldelse! Det betyder meget at høre, at du allerede fra første dag mærkede forskel, og at svangstøtten og stødabsorberingen hjælper – både i løbesko og sneakers. Skønt at hælsmerterne er lettet, og at sålerne passer perfekt uden tilpasning.

Din feedback om kvaliteten og komforten motiverer os virkelig. 💚

Rigtig god fornøjelse fremover – og giv endelig lyd, hvis vi kan hjælpe med noget.