Enertor Danmark Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var godt lige fra bestilling til modtagelse af pakken, som kom hurtigt. Min datter på snart 17 år spiller Elite fodbold på meget højt plan og træner 4 gange om ugen og har kamp i weekender så det... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kunne ikke leve uden

Har nu haft såler i mine sko fra enertor i godt og vel et år!

Jeg kunne ikke leve uden! I starten var det mærkeligt med en sål der faktisk støttede under min fod, men efter en lille tilvænningsperiode har mit job aldrig været bedre, jeg står op 6-8 timer om dagen på arbejde og efter en lang dag kunne det godt mærkes i både lænd og ryg, det skabte flere ture til massør.
Enertor har sparet mig smerter både i kroppen med også i pungen. Absolut et produkt jeg kommer til at bruge resten af mit liv!

10 juni 2025

Hej Kevin,

Tusind tak for den ærlige og fantastiske tilbagemelding efter et helt år med vores såler! Hvor er det stærkt at høre, at de gør din arbejdsdag på 6-8 timer stående meget lettere, og at både lænd, ryg - og, ja, alt derimellem - har fået det bedre. Den korte tilvænningsperiode er netop meningen, så foden kan “lære” at udnytte støtten fuldt, og vi er glade for at høre, at du nu ikke vil undvære dem.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og står klar, når du engang skal have et frisk sæt. 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse ved brug af web-butik

God oplevelse ved brug af web-butik. Herligste såler at bruge i skoene.

21 mei 2025

Hej Yvonne,

Tusind tak for de pæne ord – vi er glade for, at både webshop­oplevelsen og sålerne lever op til forventningerne. Det betyder meget! 💚

Fantastisk såle

Fantastisk såle. Nu kan jeg spille fodbold uden det gør ondt i skinnebenet

22 mei 2025

Hej Jan,

Hvor er det fedt at høre, at du nu kan spille fodbold uden smerter i skinnebenet – præcis det resultat, vi håbede på! Tusind tak for de pæne ord, og fortsat god kamp på banen. 💚

Mega gode såler

Super gode såler med god støtte i svangen. Jeg har købt såler til både sportssko og gåsko og er meget tilfreds.

4 juni 2025

Hej Malene,

Tusind tak for de pæne ord! Skønt at høre, at svangstøtten gør gavn både i dine sportssko og gåsko, og at du er så tilfreds. 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bruge sålerne asap…

Skulle bruge sålerne asap - de var her allerede 2 dage efter kl 6 om morgenen !
Og de er kæmpe hjælp til både padel, løb og fitness

22 mei 2025

Hej Søren!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - hvor er det fedt at høre, at sålerne nåede frem lynhurtigt, og at de allerede gør en stor forskel for dig i både padel, løb og fitness 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte torsdag og pakken lå uden for min dør fredag morgen. Har brugt sålerne (både løb og gå) i et par uger nu og er indtil videre meget tilfreds.

16 mei 2025

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse - det glæder mig at høre, at pakken nåede så hurtigt frem, og at du allerede har haft glæde af sålerne både til løb og gåture. Fantastisk at du er tilfreds indtil videre 💚

Anbefales

Hurtig levering og jeg kan bestemt mærke at sålerne er meget stødabsorberende

28 mei 2025

Hej Carina,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du allerede kan mærke den stødabsorberende effekt fra sålerne - præcis som det skal være 💚

Gode såler

Gode såler - og fin service at kunne få pengene retur ved manglende effekt

27 mei 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du synes om sålerne - og ja, vi vil gerne sikre, at alle har mulighed for at prøve dem risikofrit. Godt at du sætter pris på den service 💚

Virkelig gode såler.

Virkelig gode såler.
God og hurtig service.

12 mei 2025

Hej Rikke,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du er glad for både sålerne og vores service 💚

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har nu løbet en tre gange med mine nye…

Jeg har nu løbet en tre gange med mine nye løbesåler of er egentligt godt tilfreds. Jeg er dog lidt bekymret for om de er for små, forstået på den måde at de passer i mine gå sko, men mine løbesko er jo lige lidt større og der gaber de lidt i hælen..og jeg kan ind i mellem mærke kanten. Mine sko er Nike str 7,5 (dame) der står 24.5 cm i dem
Skal jeg bytte dem til nummeret større?

20 mei 2025

Hej Tine,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du allerede er godt tilfreds efter de første løbeture!

Vi har sendt dig en mail med lidt vejledning i forhold til størrelsen og hvordan du bedst vurderer, om et nummer større vil være det rette for dig.

Tøv endelig ikke med at svare, hvis du har spørgsmål – vi hjælper dig gerne videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De perfekte såler jeg har købt og super…

De perfekte såler jeg har købt og super god service vil klart anbefale jer

5 mei 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det fantastisk at høre, at du er glad for sålerne og har haft en god oplevelse med vores service!

Det betyder virkelig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre.

Jeg er så imponeret

Jeg er så imponeret. Anbefaler til alle, jeg kender, der løber. Sikke en forskel. Gik fra smerter i hofte efter hvert løb til ingen smerter. TAK 🙏🏼

19 mei 2025

Hej Kristina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det bare dejligt at høre, at sålerne har gjort sådan en forskel for dig!

Det er præcis derfor, vi gør det, vi gør – og at du nu kan løbe uden hoftesmerter, betyder virkelig meget for os at høre. Tak fordi du deler og anbefaler os videre 🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt man føler sig friskere…

Godt produkt man føler sig friskere efter mange km end med standard indlæg kan anbefales 😊

14 mei 2025

Hej Hans,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du føler dig friskere efter mange kilometer – præcis det vores såler er lavet til 🙌 Vi er glade for, at du kan mærke forskellen i forhold til standard indlæg, og kæmpe tak fordi du vil anbefale dem videre.

Det betyder meget for os 😊💚

Har lige købt dem

Har lige købt dem, og kun prøvede dem en enkelt gang, men jeg har store forventninger til dem.

14 mei 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det fedt at høre, at du har store forventninger – vi håber selvfølgelig, at sålerne lever op til dem og giver dig den støtte og komfort, du søger 💪

Husk at give dem lidt tid – fødderne skal lige vænne sig til den ekstra støtte, men de fleste mærker hurtigt forskellen.

Glæder os til at høre, hvordan det går!

Løb uden smerter

Efter jeg har købt Enertor såler til mine løbesko og et par til mine gåsko, så har jeg ikke smerter i mit knæ (menisk skade) som jeg har haft i flere år.
Jeg har lige løbet et kvartmaraton og føler at jeg har fundet det bedste til mine løb.
Jeg har købt et par ekstra af både løb og gå såler til løbet på mit løbebånd og gå såler til arbejdet.

12 mei 2025

Hej Bodil,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det bare skønt at høre!

Det glæder os virkelig at vores såler har gjort en forskel for dit knæ og givet dig mulighed for at løbe uden smerter, *selv et kvartmaraton*! Det er imponerende – og præcis det, vi håber at kunne hjælpe med 🙌

Tak fordi du har valgt at bruge sålerne både til løb, gåture og arbejde – vi er glade for at få lov til at støtte dig hele vejen rundt 💚

God oplevelse

Overskuelig hjemmeside, fine priser og fin information indtil levering.

23 april 2025

Hej Simon,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden, priserne og informationen frem til levering – det er lige præcis det, vi stræber efter 🌟

Tak fordi du tog dig tid til at skrive! 💚

Super god oplecelse

Super god oplecelse. Sålerne virker og hurtig levering ☀️

24 april 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at sålerne virker for dig 🙌
Hurtig levering og glade fødder – præcis som det skal være!

Tak igen for at dele din oplevelse 💚

Super såler

Super indlæg/såler. Har gjort, at jeg nu kan træne 5-6 gange ugentligt - 8-9km pr gang.
Kan absolut anbefales

2 april 2025

Hej Gert,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at du nu kan træne 5-6 gange om ugen med 8-9 km pr. gang! Det er præcis den slags forskel, vi håber, vores såler kan gøre.

Tak fordi du deler din oplevelse – og for din anbefaling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og godt produkt!

Super hurtig levering og godt produkt!

Jeg døjer med en mild overbelastning i knæet, og sålerne gjorde en kæmpe forskel!

14 april 2025

Hej Stine,

Tusind tak for din tilbagemelding – det glæder os virkelig at høre, at sålerne har gjort en kæmpe forskel for dit knæ 💚 Det er netop i situationer som din, at den rette støtte virkelig kan mærkes.

Rigtig god bedring og tak fordi du delte din oplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De fedeste såler man kan få

De fedeste såler man kan få.
De giver fødderne nyt liv

28 april 2025

Hej Kurt,

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse – ''De fedeste såler man kan få'' siger det hele! 🙌 Vi er super glade for at høre, at de har givet dine fødder nyt liv 💚

Tak fordi du deler din begejstring!