Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt var godt lige fra bestilling til modtagelse af pakken, som kom hurtigt. Min datter på snart 17 år spiller Elite fodbold på meget højt plan og træner 4 gange om ugen og har kamp i weekender så det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har nu haft såler i mine sko fra enertor i godt og vel et år!
Jeg kunne ikke leve uden! I starten var det mærkeligt med en sål der faktisk støttede under min fod, men efter en lille tilvænningsperiode har mit job aldrig været bedre, jeg står op 6-8 timer om dagen på arbejde og efter en lang dag kunne det godt mærkes i både lænd og ryg, det skabte flere ture til massør.
Enertor har sparet mig smerter både i kroppen med også i pungen. Absolut et produkt jeg kommer til at bruge resten af mit liv!

Antwoord van Enertor Danmark
God oplevelse ved brug af web-butik. Herligste såler at bruge i skoene.

Antwoord van Enertor Danmark
Fantastisk såle. Nu kan jeg spille fodbold uden det gør ondt i skinnebenet

Antwoord van Enertor Danmark
Super gode såler med god støtte i svangen. Jeg har købt såler til både sportssko og gåsko og er meget tilfreds.

Antwoord van Enertor Danmark
Skulle bruge sålerne asap - de var her allerede 2 dage efter kl 6 om morgenen !
Og de er kæmpe hjælp til både padel, løb og fitness

Antwoord van Enertor Danmark
Jeg bestilte torsdag og pakken lå uden for min dør fredag morgen. Har brugt sålerne (både løb og gå) i et par uger nu og er indtil videre meget tilfreds.

Antwoord van Enertor Danmark
Hurtig levering og jeg kan bestemt mærke at sålerne er meget stødabsorberende

Antwoord van Enertor Danmark
Gode såler - og fin service at kunne få pengene retur ved manglende effekt

Antwoord van Enertor Danmark
Jeg har nu løbet en tre gange med mine nye løbesåler of er egentligt godt tilfreds. Jeg er dog lidt bekymret for om de er for små, forstået på den måde at de passer i mine gå sko, men mine løbesko er jo lige lidt større og der gaber de lidt i hælen..og jeg kan ind i mellem mærke kanten. Mine sko er Nike str 7,5 (dame) der står 24.5 cm i dem
Skal jeg bytte dem til nummeret større?

Antwoord van Enertor Danmark
De perfekte såler jeg har købt og super god service vil klart anbefale jer

Antwoord van Enertor Danmark
Jeg er så imponeret. Anbefaler til alle, jeg kender, der løber. Sikke en forskel. Gik fra smerter i hofte efter hvert løb til ingen smerter. TAK 🙏🏼

Antwoord van Enertor Danmark
Godt produkt man føler sig friskere efter mange km end med standard indlæg kan anbefales 😊

Antwoord van Enertor Danmark
Har lige købt dem, og kun prøvede dem en enkelt gang, men jeg har store forventninger til dem.

Antwoord van Enertor Danmark
Efter jeg har købt Enertor såler til mine løbesko og et par til mine gåsko, så har jeg ikke smerter i mit knæ (menisk skade) som jeg har haft i flere år.
Jeg har lige løbet et kvartmaraton og føler at jeg har fundet det bedste til mine løb.
Jeg har købt et par ekstra af både løb og gå såler til løbet på mit løbebånd og gå såler til arbejdet.

Antwoord van Enertor Danmark
Overskuelig hjemmeside, fine priser og fin information indtil levering.

Super god oplecelse. Sålerne virker og hurtig levering ☀️

Antwoord van Enertor Danmark
Super indlæg/såler. Har gjort, at jeg nu kan træne 5-6 gange ugentligt - 8-9km pr gang.
Kan absolut anbefales

Antwoord van Enertor Danmark
Super hurtig levering og godt produkt!
Jeg døjer med en mild overbelastning i knæet, og sålerne gjorde en kæmpe forskel!

Antwoord van Enertor Danmark
De fedeste såler man kan få.
De giver fødderne nyt liv