Enertor Danmark Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supergodt produkt der giver længere og…

Supergodt produkt der giver længere og hurtigere distance samt aflaster knæet

25 april 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at sålerne både hjælper dig til længere og hurtigere distancer *og* aflaster knæet 💚 Det er lige præcis den slags effekt, vi håber at give vores brugere.

Tak fordi du deler din oplevelse!

Stor anbefaling

De har gjort en stor forskel - Er virkelig lækre at løbe med.
Så overvejer kraftig om jeg også skal have nogen til hverdagsbrug.

18 april 2025

Hej,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder meget at høre, at sålerne har gjort en stor forskel og føles lækre at løbe med 💚

Hvis du allerede overvejer en model til hverdagsbrug, så vil vores *Walking*-såler helt sikkert være et godt bud – de er lavet til komfort og støtte i det daglige, især hvis du går eller står meget.

Tak fordi du deler din oplevelse – og sig endelig til, hvis du vil have hjælp til at vælge den rette model!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behagelig og hjælper på min…

Meget behagelig og hjælper på min hælspore

21 april 2025

Hej Steen,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at sålerne både er behagelige og hjælper på din hælspore 💚 Det er netop den slags effekt, vi håber at give vores kunder med de rette indlægssåler.

Tak fordi du deler din oplevelse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sålen er fin og behagelig

Sålen er fin og behagelig, men om den forebygger skader det må tiden vise. Indtil videre er jeg godt tilfreds.

14 april 2025

Hej,

Mange tak for din ærlige anmeldelse – det er skønt at høre, at du indtil videre er godt tilfreds, og at sålen føles behagelig 💚

Vi håber selvfølgelig, at den også vil vise sig at gøre en forskel på den lange bane og være med til at forebygge skader. Tak fordi du giver den en chance!

De bedste

Har prøvet mange såler. Intet slår enertor

3 april 2025

Hej Jeppe,

Wow – sikke en anmeldelse! 💚 Tusind tak for de flotte ord. Det betyder virkelig meget at høre, især når det kommer fra én, der har prøvet mange forskellige såler.

Tak fordi du deler din oplevelse og vælger Enertor!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alsidige og enormt gode såler

Jeg har efterhånden brugt en del penge på såler for at komme diverse skader m.m. til livs. På ugentlig basis dyrker jeg op mod 10-12 timers sport fordelt over badminton og løb, så to sportsgrene der godt kan give kroppen og benene nogle tæsk, der har resulteret i springerknæ, løberknæ og aktuelt lige nu, skinnebensbetændelse.

Da jeg så efter at have set flere reklamer fra Enertor sålerne på Facebook og Instagram valgte jeg at købe dem for at prøve dem af.
Sålerne er responsive og føles gode at bruge efter et par timer. Jeg bruger sålerne i både mine badminton- og løbesko, der gør træningen langt sjovere.

Kombineret med hofteaktiveringsøvelser og let styrketræning har jeg fået greb og kontrol over skinnebensbetændelsen, så klar anbefaling fra mine side af!

10 april 2025

Hej Simon,

Tusind tak for din grundige og personlige anmeldelse – det er virkelig stærkt at læse 💚

Vi ved, hvor udfordrende det kan være at kæmpe med skader som springerknæ, løberknæ og skinnebensbetændelse – især når man træner så meget som du gør. Det glæder os derfor ekstra meget at høre, at Enertor-sålerne har gjort en forskel og er blevet en positiv del af din træning, både til løb og badminton.

Det lyder også som om, du har fundet en rigtig god balance med både øvelser og støtte – tak fordi du deler din erfaring og anbefaling!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Let at bestille og hurtig levering

Det er nemt at bestille på hjemmesiden og super hurtig levering. Jeg er ikke begejstret for sålerne- de fylder for meget i mine sko så jeg føler ikke at jeg kan bruge dem. De virker gode og har brug for støtte i hælen, sååå what to do ?

2 april 2025

Hej,

Tusind tak for din ærlige tilbagemelding – og dejligt at høre, at bestilling og levering har fungeret nemt og hurtigt 💚

Ærgerligt at høre, at sålerne fylder for meget i dine sko – det er selvfølgelig vigtigt, at de passer ordentligt for at give den rette komfort og støtte. Hvis du ellers synes, de virker gode og har potentiale til at hjælpe din hæl, så kan det måske være en løsning at prøve at fjerne den eksisterende indersål i dine sko (hvis der er en), eller eventuelt klippe vores såler lidt til i længden for en bedre pasform.

Hvis det stadig ikke fungerer, så hjælper vi dig selvfølgelig gerne med en returnering.

Sig endelig til, hvad du foretrækker – vi står klar til at hjælpe!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

OK indlæg – men ikke prangende

Købte både Enertor Walking og Running som et pakketilbud. Jeg kan godt mærke lidt støtte i svangen, hvilket er fint med tendens til platfodethed. Men ellers synes jeg ikke de gør den store forskel – især ikke i sko der allerede har god dæmpning.
De er ok, men ikke prangende, og til prisen havde jeg nok forventet lidt mere.

25 maart 2025

Hej Tobias,

Tak for din ærlige anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse 💚

Det er godt at høre, at du mærker støtten i svangen, især med tendens til platfodethed – men vi forstår også, hvis du havde håbet på en mere mærkbar forskel, særligt i sko der allerede har god dæmpning. Vores såler er udviklet til at give ekstra støtte og stabilitet over tid, og effekten kan i nogle tilfælde være mere tydelig ved længere tids brug eller i sko med mindre indbygget støtte.

Hvis du ønsker sparring på, om en anden model kunne passe bedre til dine behov – eller har spørgsmål omkring tilpasning – så hjælper vi meget gerne.

Tak igen fordi du gav dem et forsøg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intet mindre end fantastiske!

De er super gode.. Jeg kan klart anbefale sålene fra Enertor til andre løbere!

3 april 2025

Hej Tanja,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du er glad for sålerne 💚

Og tak for anbefalingen til andre løbere – det betyder rigtig meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og det er et rigtig godt…

God service og det er et rigtig godt produkt

21 maart 2025

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder meget for os!

Vi er rigtig glade for at høre, at du både er tilfreds med servicen og produktet. Håber sålerne kommer til at gøre en stor forskel for dig.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ændring af leveringsmetode

Jeg valgte levering til daoshop ved bestilling, så jeg var sikker på at få min pakke hurtigt. Enertor vælger dog at sende med hjemmelevering, hvilket ikke kunne lade sig gøre for dao. Dette lagde 3 dage ekstra på leveringen, for at dao kunne omdirigere pakken til daoshop.

13 maart 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest beklager vi fejlen i leveringsmetoden. Det var selvfølgelig ikke meningen, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når det forsinker modtagelsen.

Vi håber til gengæld, at du bliver rigtig glad for dine såler – og at de kommer til at gøre en positiv forskel i din hverdag.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det, så vi kan blive bedre.

Vildt gode

Vildt gode, ingen skader eller vabler under Marathon træning 😍

21 maart 2025

Hej,

Hvor er det bare fedt at høre – tak for din anmeldelse! 😍

Det lyder som om, dine fødder har haft det, de skulle bruge under hele din marathontræning – ingen skader eller vabler, det er præcis det, vi håber vores såler kan bidrage til.

Held og lykke med resten af træningen (og selve løbet, hvis det er lige om hjørnet)!

Super godt produkt

Super godt produkt. Er meget glad for sålerne.
Købte to par - et par til løbeskoene og et par til hverdags sko grundet hælspore problem.
Grunden til at det kun bliver til 4 stjerner og ikke 5 stjerner skyldes, at jeg bestilte og betalte for to par såler, men der blev kun sendt et par.
Jeg måtte selv rykke og gøre opmærksom på fejlen. Det næste par blev dog hurtig leveret.

1 februari 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og din ærlige feedback! 💚 Det betyder meget for os at høre, at du er glad for sålerne og at de hjælper med din hælspore – det er præcis det, de er lavet til! 🙌

Vi beklager selvfølgelig fejlen med din ordre. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne få det rettet. Tak for din tålmodighed!

Håber du bliver endnu gladere for dine såler over tid – og sig endelig til, hvis du har brug for noget. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv..super lækker…

Hurtig og effektiv..super lækker såler💪🔥👍😄

28 februari 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚💪🔥 Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både service og sålerne. Rigtig god fornøjelse med dem! 😄👍

Igang i 2 uger

Køb og levering fungerede som det skal, og selve sålen virker lovende. Købte den da jeg begyndte at have knæproblemer ved løb, og pt. er der er en klar forbedring ift. det. Jeg løber lige nu ca. 80% af min normale distance med sålen, og er lige stoppet med at skifte mellem skoens original sål, så løber nu kun med denne. Så indtil videre kan det anbefales

26 februari 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚 Det er virkelig godt at høre, at sålerne allerede har gjort en forskel for dine knæ, og at du gradvist kan øge din løbedistance igen. Det lyder som en fornuftig tilgang at vænne fødderne til dem stille og roligt. 🏃‍♂️💨

Fortsat god træning, og sig endelig til, hvis du får brug for noget!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gode såler - dårlig holdbarhed

Har købt sålerne til sport/løb, og brugt dem et lille års tid. Jeg har som udgangspunkt været tilfredse med dem,
men kvaliteten og dermed holdbarheden lever ikke op til det som der beskrives og det jeg oplever ved brug. De er slidt ned efter mindre et et års brug og de er kun brugt ca. 1 gang i ugen.
Reklamation tages mindre seriøst og der henvises blot til, at det er meget normalt at de kun holder et år. Så ikke det kvalitetsprodukt som jeg forventede.

10 februari 2025

Hej,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du umiddelbart har været tilfreds med sålerne.

Vi forstår selvfølgelig din frustration over holdbarheden. Du har haft sålerne i over et år, og desværre kan vi ikke garantere en specifik levetid, da dette ville være umuligt for sådan et produkt, da der er mange faktorer, der spiller ind – herunder brugsmønster, vægt, om de bliver renset, og hvilken type aktivitet de bruges til.

En reklamation ville have været gældende, hvis der var tale om en produktionsfejl, men som vi også har nævnt tidligere på mail, er det slid, du oplever, helt normalt ved brug over tid. Derfor er det desværre ikke dækket af reklamationen.

Vi sætter stor pris på, at du delte din oplevelse, og vi håber, at vi måske kan hjælpe dig igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode såler og afhjælper smerter

Alt var godt lige fra bestilling til modtagelse af pakken, som kom hurtigt. Min datter på snart 17 år spiller Elite fodbold på meget højt plan og træner 4 gange om ugen og har kamp i weekender så det er i alt 5 dage om ugen hun spiller fodbold + har styrketræning 2 gange om ugen.. Hun har døjet med skinnebensbetændelse her i opstarten fra januar af, grundet hårdt underlag på træningslejren i Finland og overbelastning af underben på grund af hårde baner. Hun har nu trænet og spillet kampe i Enertor sålerne i ca. 10 dage og hun mærker tydelige forbedringer og har stort set ingen smerter mere. Stor anbefaling herfra.

3 februari 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at din datter allerede mærker tydelige forbedringer efter blot 10 dage med vores såler – især når hun spiller fodbold på så højt niveau med så intensiv træning.

Skinnebensbetændelse kan være en stor udfordring, så det betyder meget for os at høre, at sålerne har hjulpet hende med at reducere smerterne. Vi håber, at hun får en stærk og skadesfri sæson fremover!

Tak for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på.

fede såler

fede såler. super glad

14 februari 2025

Hej,

Tusind tak for din besked! 😊 Det er fantastisk at høre, at du er super glad for sålerne!

Hvis du får brug for flere eller har spørgsmål, så tøv ikke med at skrive.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enertor såle er bare fantastiske

Enertor såler er bare fantastiske - jeg har efterhånden investeret i 5-6 såler og bruger dem til alt, daglig, sport, vandre.
Havde tidligere tid til anden problemer med mine hæle, men siden jeg har brugt disse såle har der intet været.
Kan kun anbefale dem.

4 februari 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at vores såler har gjort en forskel for dig – både i hverdagen, til sport og på vandreture.

Det er netop den slags oplevelser, der driver os: At hjælpe med at fjerne smerter og give dig friheden til at bevæge dig uden bekymringer.

Tak fordi du har valgt Enertor igen og igen – din tillid betyder meget for os! 💚

Gode såler til prisen

Jeg er på mit andet par såler fra Enertor, som jeg kan anbefale. Det er en god og stødabsorberende sål og jeg bruger dem i alle mine sportssko. Levering er også ok hurtig.

6 februari 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚 Det er fantastisk at høre, at du er glad for dine Enertor-såler og bruger dem i alle dine sportssko! Stødabsorbering er netop en af de ting, vi er stolte af, så det glæder mig, at du mærker forskellen.

Dejligt også, at leveringen har levet op til dine forventninger! 🚚

Tak fordi du har valgt os – vi sætter stor pris på din anbefaling! 💚