Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Supergodt produkt der giver længere og hurtigere distance samt aflaster knæet

Antwoord van Enertor Danmark
De har gjort en stor forskel - Er virkelig lækre at løbe med.
Så overvejer kraftig om jeg også skal have nogen til hverdagsbrug.

Antwoord van Enertor Danmark
Meget behagelig og hjælper på min hælspore

Antwoord van Enertor Danmark
Sålen er fin og behagelig, men om den forebygger skader det må tiden vise. Indtil videre er jeg godt tilfreds.

Antwoord van Enertor Danmark
Jeg har efterhånden brugt en del penge på såler for at komme diverse skader m.m. til livs. På ugentlig basis dyrker jeg op mod 10-12 timers sport fordelt over badminton og løb, så to sportsgrene der godt kan give kroppen og benene nogle tæsk, der har resulteret i springerknæ, løberknæ og aktuelt lige nu, skinnebensbetændelse.
Da jeg så efter at have set flere reklamer fra Enertor sålerne på Facebook og Instagram valgte jeg at købe dem for at prøve dem af.
Sålerne er responsive og føles gode at bruge efter et par timer. Jeg bruger sålerne i både mine badminton- og løbesko, der gør træningen langt sjovere.
Kombineret med hofteaktiveringsøvelser og let styrketræning har jeg fået greb og kontrol over skinnebensbetændelsen, så klar anbefaling fra mine side af!

Antwoord van Enertor Danmark
Det er nemt at bestille på hjemmesiden og super hurtig levering. Jeg er ikke begejstret for sålerne- de fylder for meget i mine sko så jeg føler ikke at jeg kan bruge dem. De virker gode og har brug for støtte i hælen, sååå what to do ?

Antwoord van Enertor Danmark
Købte både Enertor Walking og Running som et pakketilbud. Jeg kan godt mærke lidt støtte i svangen, hvilket er fint med tendens til platfodethed. Men ellers synes jeg ikke de gør den store forskel – især ikke i sko der allerede har god dæmpning.
De er ok, men ikke prangende, og til prisen havde jeg nok forventet lidt mere.

Antwoord van Enertor Danmark
De er super gode.. Jeg kan klart anbefale sålene fra Enertor til andre løbere!

Antwoord van Enertor Danmark
God service og det er et rigtig godt produkt

Antwoord van Enertor Danmark
Jeg valgte levering til daoshop ved bestilling, så jeg var sikker på at få min pakke hurtigt. Enertor vælger dog at sende med hjemmelevering, hvilket ikke kunne lade sig gøre for dao. Dette lagde 3 dage ekstra på leveringen, for at dao kunne omdirigere pakken til daoshop.

Vildt gode, ingen skader eller vabler under Marathon træning 😍

Antwoord van Enertor Danmark
Super godt produkt. Er meget glad for sålerne.
Købte to par - et par til løbeskoene og et par til hverdags sko grundet hælspore problem.
Grunden til at det kun bliver til 4 stjerner og ikke 5 stjerner skyldes, at jeg bestilte og betalte for to par såler, men der blev kun sendt et par.
Jeg måtte selv rykke og gøre opmærksom på fejlen. Det næste par blev dog hurtig leveret.

Antwoord van Enertor Danmark
Hurtig og effektiv..super lækker såler💪🔥👍😄

Antwoord van Enertor Danmark
Køb og levering fungerede som det skal, og selve sålen virker lovende. Købte den da jeg begyndte at have knæproblemer ved løb, og pt. er der er en klar forbedring ift. det. Jeg løber lige nu ca. 80% af min normale distance med sålen, og er lige stoppet med at skifte mellem skoens original sål, så løber nu kun med denne. Så indtil videre kan det anbefales

Antwoord van Enertor Danmark
Har købt sålerne til sport/løb, og brugt dem et lille års tid. Jeg har som udgangspunkt været tilfredse med dem,
men kvaliteten og dermed holdbarheden lever ikke op til det som der beskrives og det jeg oplever ved brug. De er slidt ned efter mindre et et års brug og de er kun brugt ca. 1 gang i ugen.
Reklamation tages mindre seriøst og der henvises blot til, at det er meget normalt at de kun holder et år. Så ikke det kvalitetsprodukt som jeg forventede.

Antwoord van Enertor Danmark
Alt var godt lige fra bestilling til modtagelse af pakken, som kom hurtigt. Min datter på snart 17 år spiller Elite fodbold på meget højt plan og træner 4 gange om ugen og har kamp i weekender så det er i alt 5 dage om ugen hun spiller fodbold + har styrketræning 2 gange om ugen.. Hun har døjet med skinnebensbetændelse her i opstarten fra januar af, grundet hårdt underlag på træningslejren i Finland og overbelastning af underben på grund af hårde baner. Hun har nu trænet og spillet kampe i Enertor sålerne i ca. 10 dage og hun mærker tydelige forbedringer og har stort set ingen smerter mere. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Enertor Danmark
Enertor såler er bare fantastiske - jeg har efterhånden investeret i 5-6 såler og bruger dem til alt, daglig, sport, vandre.
Havde tidligere tid til anden problemer med mine hæle, men siden jeg har brugt disse såle har der intet været.
Kan kun anbefale dem.

Antwoord van Enertor Danmark
Jeg er på mit andet par såler fra Enertor, som jeg kan anbefale. Det er en god og stødabsorberende sål og jeg bruger dem i alle mine sportssko. Levering er også ok hurtig.