Va miscati foarte incet cu documentatia si montajul.Baietii de la montaj au fost foarte ok atat la montajul panourilor cat si la racordarea lor la reteaua electrica.Panourile au fost montate in martie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Foarte buna comunicare si relationare cu personalul cu care am intrat in contact. Singura nemultumire, fapt pt care feedbackul nu este de 5 stele este faptul ca instalarea sistemului ales a fost deva... Toon meer
Până acum, colaborarea cu angajații firmei din Oradea și echipa de montaj a fost excelentă, nu am absolut nimic de reproșat. Profesioniști, știu răspunsul la orice întrebare și se străduie să facă tot... Toon meer
Compania Ensys Renewable Solutions oferă soluții complete de proiectare, furniza și implementare a sistemelor fotovoltaice, atât prin surse de finanțare independente, cât și prin programe cu fonduri nerambursabile: Casa Verde sau ElectricUp. Suntem experți în industrie, cu o experiență de peste 10 ani și peste 1 000 de proiecte implementate. Proiectele pe care le implementăm au garanția funcționării la nivel de înaltă eficiență energetică pe o perioadă de peste 10 ani. În urma unei investiții recente, din partea ROCA Investments, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții cu capital românesc, care a intrat în acționariatul societății, Ensys oferă unele dintre cele mai avantajoase soluții tehnice și financiare atunci când vine vorba de sisteme fotovoltaice complete și eficiente. Sprijinim și asistăm clienții pe parcursul întregului proces de instalare a panourilor fotovoltaice - de la consultanță în alegerea sistemului potrivit, finantarea acestuia, până la proiectare, autorizare, furnizare și montaj. Sustenabilitate. Panourile fotovoltaice sunt un sistem de producție a energiei practic și ecologic, prietenos cu mediul, care protejează natura și previne încălzirea globală. Acestea nu degajează gaze cu efect de seră și nici nu conțin substanțe toxice nocive pentru natură. Controlul costurilor. Scapă de grija consumului de energie! Panourile fotovoltaice vor crește eficiența energetică a casei sau afacerii tale, iar investiția se poate recupera în 5-7 ani. Fii sigur că alegi un sistem fotovoltaic după nevoile și configurația casei sau afacerii tale! Proiecte CSR Nevoia implementării unui sistem fotovoltaic, nu doar prin prisma reducerii de costuri, ci și prin faptul că poate cuantifica numeroase alte elemente care țin de politica de CSR, de alinierea la politicile de grup sau de alinierea la directivele europene.
Bicazului 6, 410028, Bihor, Roemenië
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Protectia mediului..Ajutorul oamenilor in sensul promovarii tehnologiilor curate
de 2 luni incerc sa vb cu cineva de la juridic....nu se poate
am platit contributia proprie in 13.03.2023, va sunt ca disperatul din iunie incoace, imi ziceti ca urgentati si suntem la mai putin de 1 luna de expirarea contractului de finantare
Acum ,uitându-mă în urma ar fi ok dar din 2019 de când am depus dosarul sa vad panourile pe casa în 2023 cred ca este o perioada destul de mare ,alta problema ar fi comunicarea în tot acest timp care a fost aproape de 0 ,dar când s -a apropiat termenul de montaj s-a schimbat situația
Cea mai neplacuta experienta!
Am facut greseala sa merg cu ei pentru o instalare prin programul Casa Verde.
Aplicatia mi-a fost aprobata in decembrie 2021. Peste mai bine de o luna de discutii surde legate de capacitatea pe care o vreau instalata (6 KW in loc de 8), la inceput de februarie le-am platit contractul premium (peste 35000 lei, inclusiv contributia AFM). Nu si-au respectat contractul de a instala in 3 luni de zile, desi i-am tot sunat si le-am dat mesaj pe chat, pe mail si pe facebook.
Abia la final de iulie, (aproape 6 luni mai tarziu), imi fac montajul, dar fara smartmeter (platit), pe care nu il aveau in stoc.
Undeva la jumatatea lui septembrie, tot cu insistente din partea mea vin si cu smartmeterul.
Primesc actele de semnat pentru dosarul de prosumator la inceput de septembrie si le trimit instant. Doua luni mai tarziu inca nu au deschis cerere la distribuitor si imi mai trimit si mail sa le semnez cerere pentru a obtine amanare de la AFM.
Nu va recomand o asemenea firma.
Sunteti cea mai slaba firma, o experienta negativa din toate punctele de vedere
Nu ai cu cine vorbi, scump comparativ cu ceilalti de pe piata, 550 lei avans ce am platit in 2019 nici pana azi 2023 nu au returnat…
I have not received an answer to my questions. I am waiting for a return on the advance for the panels and I have no answer
I liked that the emplyes were well trained and known verry well what they had to do. The negativ part was that i was not previously informed that in that day will not be completed the task, as the team camed and installed the fotovoltaik pannels and i have to wait for other team to come and make the connections to the electricity pannel. The time estimated for that team is betwen one and 5 weeks. Only the pannels without the connectiviti to the electrical system is no use to me, this after i waited a half an year a team to come to instal my fotovoltaic system.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.