EPODEX® Reviews 12.214

4,4

Uitstekend product, heel fijn dat alles zo goed uitgelegd wordt qua elke stap. Erg vriendelijk, behulpzaam en meedenken m.b.t. vragen. Zorgvuldige en snelle levering. Beste epoxy die er is!!

Producten snel geleverd. Ik heb ze nog niet gebruikt maar heb er alle vertrouwen in. De klantenservice mag nog werken aan het geven van duidelijke antwoorden. Heb mijn vraag uiteindelijk in Duitsland... Toon meer

Wij hebben een epoxyvloer met hierover een PU vloercoating gebruikt om onze bovenverdieping te renoveren. De klantenservice is goed bereikbaar. Alex van epodex heeft ons van goede informatie voorzien.... Toon meer

Snelle levering Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. We zijn erg tevreden en zullen zeker weer bij hun bestellen als we weer wat nodig hebben

1. Bouwmaterialenwinkel
  2. Bouwmaterialen marktplaats
  3. Bouwmateriaal groothandelaar
  4. Doe-het-zelfzaak
  5. Bouwwinkel
  6. Verfwinkel

Over EPODEX®

Über uns

EPODEX®, ist ein Unternehmen, das hochwertige Produkte wie Epoxidharze, Farben, Lacke, Mikrozement und weitere Baustoffe für private und industrielle Anwendungen anbietet.

Das Sortiment richtet sich an Eigentümer, Heimwerker und Profis, die ihre Wohnungen und Häuser renovieren, verschönern und modernisieren möchten.

Mit der breiten Palette an Produkten unterstützt EPODEX® kreative Bastler und Profis in ihren Kunstwerken und Projekten. unser shop

Sortiment

Das Sortiment umfasst verschiedene Epoxidharz-Systeme, die sich durch exzellente Transparenz, hohe Festigkeit und einfache Verarbeitung auszeichnen.

Darüber hinaus bietet EPODEX® eine breite Auswahl an weiteren Produkten wie Mikrozement, Farben und Lacke, Farbpigmente und Werkzeuge an, die es ermöglichen, Projekte individuell zu gestalten und perfekt auf spezifische Bedürfnisse abzustimmen. Unsere Produkte

Community

Dank unserer aktiven Community auf diversen Social-Media Plattformen und umfangreicher Tutorials fördert EPODEX® den Austausch kreativer Ideen und Techniken. So wird jeder Nutzer ermutigt, seine künstlerischen Visionen und handwerklichen Geschicke zu verwirklichen. Die Kombination aus hochwertigen Materialien und inspirierenden Ressourcen macht EPODEX® zu einem geschätzten Partner für alle, die ihre Kreativität ausleben möchten.

Ob im DIY-Bereich oder im professionellen Einsatz – EPODEX® ist der perfekte Partner für alle, die mit hochwertigen Produkten arbeiten möchten. Entdecken Sie mit uns die grenzenlosen Möglichkeiten kreativer Gestaltung!

Unser Service-Team steht Ihnen täglich per Telefon, WhatsApp, Chat und E-Mail kompetent zur Seite.

About Us

EPODEX® is a company that offers high-quality products such as epoxy resins, paints, lacquers, microcement, and other building materials for private and industrial applications.

The range is aimed at homeowners, DIY enthusiasts, and professionals who wish to renovate, beautify, and modernise their homes and apartments.

With its wide array of products, EPODEX® supports creative crafters and professionals in their artworks and projects. our shop

Product Range

The range includes various epoxy resin systems known for their excellent transparency, high strength, and ease of processing.

In addition, EPODEX® offers a wide selection of other products such as microcement, paints and varnishes, colour pigments, and tools, enabling projects to be tailored to specific needs. Our Products

Community

Thanks to our active community on various social media platforms and extensive tutorials, EPODEX® encourages the exchange of creative ideas and techniques. This empowers every user to realise their artistic visions and craftsmanship. The combination of high-quality materials and inspiring resources makes EPODEX® a valued partner for anyone wishing to express their creativity.

Whether in the DIY sector or for professional use – EPODEX® is the perfect partner for anyone looking to work with high-quality products. Discover the limitless possibilities of creative design with us!

Our service team is available daily via telephone, WhatsApp, chat, and email to assist you competently.

À propos de nous

EPODEX® est une entreprise qui propose des produits de haute qualité tels que des résines époxy, des peintures, des vernis, du microciment et d'autres matériaux de construction pour des applications privées et industrielles.

La gamme s'adresse aux propriétaires, aux bricoleurs et aux professionnels souhaitant rénover, embellir et moderniser leurs maisons et appartements.

Avec sa large gamme de produits, EPODEX® soutient les artisans créatifs et les professionnels dans leurs œuvres d'art et projets. notre boutique

Gamme de produits

La gamme comprend divers systèmes de résine époxy connus pour leur excellente transparence, leur grande résistance et leur facilité de traitement.

De plus, EPODEX® propose une large sélection d'autres produits tels que microciment, peintures et vernis, pigments de couleur et outils, permettant de personnaliser les projets selon des besoins spécifiques. Nos produits

Communauté

Grâce à notre communauté active sur diverses plateformes de médias sociaux et à nos nombreux tutoriels, EPODEX® favorise l'échange d'idées et de techniques créatives. Cela encourage chaque utilisateur à réaliser ses visions artistiques et ses compétences artisanales. La combinaison de matériaux de haute qualité et de ressources inspirantes fait d'EPODEX® un partenaire apprécié pour quiconque souhaite exprimer sa créativité.

Que ce soit dans le secteur du bricolage ou à des fins professionnelles, EPODEX® est le partenaire idéal pour ceux qui souhaitent travailler avec des produits de haute qualité. Découvrez avec nous les possibilités illimitées de la création !

Notre équipe de service est disponible tous les jours par téléphone, WhatsApp, chat et email pour vous assister avec compétence.

You can find all other websites at:

EPODEX® IT

4,4

Uitstekend

12K reviews

Zeer tevreden

Super fijn product en een heel goede snelle vriendelijke klantenservice! Ze reageren meteen en denken mee

23 februari 2026

Beste Tamara,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en terugkoppeling! Dit word zeker gewaardeerd!

Super producten!

De bestelling werd snel geleverd, je mag de kleur zelf mengen zodat je de kleur krijgt die je wilt.
De latex smeert fantastisch! En met de bijgeleverde kwast heb je geen moeite met snijden.
Het was even afwachten want je kent het niet maar het overtrof onze verwachting in positieve zin.
Zojuist de 2e bestelling gedaan.

20 februari 2026

Levertijd

Materiaal is werkzaam, maar epoxy is blauw, en openen van de flessen een avontuur , en de levertijd te lang,

22 februari 2026

Tilepaint 2k erg dun!

Ik had de tilepaint 2k besteld maar mijn ervaringen zijn niet zo goed.
Ik hoop dat anderen betere ervaringen hebben en dat ik pech had.
Het is een erg dunne verf en daardoor erg moelijk aan te brengen en dekt dus ook slecht (roze/beige achtige tegel).
Ik heb alles op de juiste manier laten doen door een professionele schilder maar het is net melk, het loopt van de muur af.
Als je het er dunner op doet kost het heel veel moeite en heel veel lagen!
Het voordeel is dat je veel kan doen als er weinig op gaat!
Ik had 50m2 besteld om 18m2 2x te kunnen doen maar na 3 lagen en een hoop ellende had ik nog bijna de helft over.
Bij de laatste laag hebben we een kleine batch aangemaakt en dit eerst 60 minuten laten staan (potlife = 90 minuten) maar dit maakte niets uit helaas.

Ik heb contact gezocht met de vraag of de verf altijd zo dun moet zijn maar daar kreeg ik geen antwoord op.
Wel vragen zoals bij welke temperatuur verwerk je de verf , gebruik je de goede mengverhouding enz.
Na dit beantwoord te hebben werd er al snel overgegaan naar een mededeling dat ze wel 10% terug konden geven maar dit was mijn vraag niet en ik wilde gewoon goede verf.
Uiteindelijk kon ik ook nog 30m2 extra verf krijgen maar goed ik had nog genoeg en was er wel klaar mee.
Hadden ze maar gewoon antwoord gegeven op mijn vraag en bv om een filmpje gevraagd ofzo want misschien had ik gewoon verkeerde verf maar helaas.
Ik heb de 10% genomen en op zoek gegaan naar een andere oplossing.
Veel verwacht maar weinig gekregen, hopelijk gaat het bij andere wel goed.
Ik had een hoop ellende, veel afplakwerk, materialen zonder resultaat

15 februari 2026

Beste Ad,

het is heel jammer dat u deze ervaring hebt gehad.
Zoals u zelf aangaf hebben wij getracht u te helpen.
De vragen die we stellen in dit soort gevallen zijn om te achterhalen waar het eventueel fout is gegaan en om zo samen tot een oplossing te komen. Zoals goed schudden voor gebruik, juiste mengverhoudingen aanhouden, niet te vroeg gebruik maken van de ruimte, etc.

Helaas was deze oplossing niet naar uw wens.
We hopen uiteraard dat uw verfproject verder goed is gegaan en dat het er mooi uitziet.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering, nette prijs.
En de kwaliteit van de epoxy is uitstekend.
Ik heb meerdere, bekende, merken geprobeerd en Epodex steekt daar met kop en schouders bovenuit.

15 februari 2026

Super kwaliteit

Snel geleverd, compleet en goede spullen, een 10 wat mij betreft!

18 februari 2026

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Tot nu toe de beste epoxy ooit

Tot nu toe , van alle resins die ik al gebruikt heb , toch wel de beste. Zo goed als geurloos en de bubbels gaan er uit zichzelf al veel vlotter uit dan bij andere epoxy's.

19 februari 2026

Beste Philip,

hartelijk dank voor uw beoordeling en terugkoppeling. Dit word zeker gewaardeerd!

Team EPODEX

Wat een fijne service van Epodex alles…

Wat een fijne service van Epodex alles prima geregeld en zeker goede producten
Hebben een grindvloer op ons aanrecht blad gemaakt ziet er super mooi uit

17 februari 2026

Beste Jos,

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!

Epodex Team

Slechte keuze in mijn specifieke situatie

Ik wilde de bestelling van 26 januari diezelfde dag annuleren. Dat is minder dan 2 uur later, maar dat kon helaas niet meer. Na ontvangst van de epoxyverf deze toch gebruikt voor een deel van de badkamertegels waaronder een paar met craquelé. De kleur was niet matchend te krijgen met de bestaande tegels (RAL9001) en dekking was matig. Ik heb een deel van de tegels 3 x geverfd met verschillende kleurmixen en 3 x verwijderd met aceton. Alles bij elkaar een dag vervelend werk, € 60,00 kwijt en een minder moooe badkamer dan vóór de behandeling. Deze negatieve review geldt vooral in mijn specifieke situatie waarbij je epoxy zelf moet kleuren en slechts een deel wil verven en dat moet matchen met bestaande tegels.

16 februari 2026

Beste Henk,

Bedankt voor uw review.

Zodra een bestelling is verpakt, kan deze helaas niet meer worden geannuleerd. In dat geval is het beter om ons direct telefonisch te contacteren in plaats van alleen per e-mail, zodat wij sneller kunnen handelen en dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Wat betreft de verfkleur ontvangen wij graag enkele foto’s en een duidelijke beschrijving van hoe u de producten heeft verwerkt. U kunt deze per e-mail naar ons toesturen. Alvast bedankt.

Epodex Team

Informatie helder en duidelijk

Informatie helder en duidelijk. Materiaal goed verpakt. De video heeft goed geholpen bij het aanbrengen. Beton cire laat zich goed verwerken, met een mooi resultaat.

12 februari 2026

Beste Ben,

hartelijk dank voor uw bericht en beoordeling!

TopGeen op of aanmerkingen

Geen op of aanmerkingen

10 februari 2026

Beste heer- mevrouw,

hartelijk dank voor uw beoordeling en terugkoppeling!

Bestellen was makkelijk

Bestellen was makkelijk. Bezorging naar een droppoint ook, want we waren niet thuis.

9 februari 2026

Beste Thomas,

hartelijk dank voor uw bericht en uw terugkoppeling!

De verzending duurd lang

De verzending duurd lang! Dit moet veel sneller. Je projecten staan stil en je moet dus ong een maand vooraf wel bestellen wil je door kunnen kunnen gaan. Het product zelf is super,!

8 februari 2026

Beste Thelma,

hartelijk dank voor de beoordeling en voor deze terugkoppeling.
Mocht het in de toekomst weer gebeuren dat het lang duurt, zou u ons gelijk kunnen contacteren zodat wij erachter aan kunnen gaan voor u?

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, vriendelijke klantenservice.

Er bleken maatbekers kapot gegaan tijdens transport.
Maar krijg zelfs zonder moeite nieuwe opgestuurd.

8 februari 2026

Beste Stephan,

hartelijk dank voor uw beoordeling en terugkoppeling!

Met vriendelijke groet