De producten waren zeer aangenaam om mee te werken na dat ik goed persoonlijk advies heb gekregen aan de telefoon wat ik precies nodig had
Heel prettige ervaring. Tijdens mijn project hebben we een fout gemaakt en epoxywinkel heeft ons telefonisch ondersteunt en ook verder geholpen. Ook denken ze mee in oplossingen en hiervoor krijgen... Toon meer
Vandaag een order willen plaatsen voor een egalisatie pakket plus rakel t.w.v. ongeveer 300 euro. De website geeft aan dat orders boven 100 euro gratis verzonden worden MAAR bij afrekenen zou er n... Toon meer
2 X gasbrander besteld die uit elkaar vielen tijdens het openen, er werd mij verteld dat dit een bekend probleem was… waarom verkoop je die rommel dan nog steeds?🤷🏻♂️
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Uitstekende service en topkwaliteit epoxy!
Super tevreden met mijn bestelling bij Epoxywinkel.nl! De epoxy is van topkwaliteit, werkt makkelijk en het resultaat is precies wat ik zocht. En een extra dankje aan Daan voor het helpen kiezen van de juiste epoxy, echt top advies!
Snelle levering en goede kwaliteit, ik kom hier zeker terug!

Antwoord van Epoxywinkel.nl
Super blij met de epoxy van Flowresin
Super blij met de epoxy van Flowresin! Vloeit goed, werkt prettig en geeft een strak resultaat. Klantenservice was bereikbaar voor al mijn vragen, en de levering was vlot in huis. Helemaal tevreden – aanrader voor kunstenaars! 😊

Epoxy winkel werkwijze
Epoxy winkel vecht oude serieuze negatieve reviews aan om ze te laten verwijderen ipv de problemen aan te pakken. Dit zegt genoeg over de winkel en hoe ze te werk gaan.

Wederom weer een mooie vloer
Wederom weer een mooie vloer
uitstekend geholpen met juiste keuze maken.
Top bedrijf,
waar ze de tijd voor je nemen.

Antwoord van Epoxywinkel.nl
Epoxy op schilderij werkt niet, oa door te trage droogtijd
Ik wilde een schilderij van een epoxy laag voorzien; op advies van de epoxywinkel Flowresin,resin art goed vloeiend aangeschaft. Eerst een proef gedaan op een klein schilderijtje. Daar bleek al gauw dat het te vloeibaar was en dat alle epoxy naar het midden van het schilderijtje ging en de randen vrij bleven.
Toen besloten een speciale mal te maken voor een volgend schilderij; met speciale ondersteuning onder het doek om doorzakken te voorkomen.
De droogtijd van 24 uur is echter veels te lang voor een schilderij. Heb me precies aan de voorschriften gehouden maar het werkt niet! Teruggebeld voor advies, spijtig genoeg denken ze helaas niet met je mee; maar vertellen je dat het allemaal aan jou ligt. Daar heb je dus niets aan. Verder kwam de doos met de producten met een folder van een ander bedrijf bij mij binnen.
Aanvulling 4 maart:
Bedankt voor jullie antwoord epoxywinkel.nl! Kijk de facturen maar even na! Ik heb de epoxy wel degelijk bij jullie besteld! Zat alleen een folder van een ander bedrijf in; daar heb ik jullie op aangesproken. Blijf erbij jullie klantenservice is zeer onaardig en niet meedenkend. Ik heb het schilderij; ondersteunt zodat het vlak was. Inmiddels een betere epoxy gevonden die wel werkt! Die van jullie droogt niet snel genoeg en is te vloeibaar. Geen aanrader voor schilderijen dus!

Kortingcode niewsbrief werkt niet
Epoxywinkel via internet gevonden, op de site heel wervend schrijf je nu in op de nieuwsbrief dan krijg je een 5% kortingcode. Alleen werkt deze code niet!

Vlot geleverd en veel…
Vlot geleverd en veel gebruiksaanwijzingen.

Antwoord van Epoxywinkel.nl
Niet uithardende epoxy geleverd, geen nazorg
Traag uitharden stond op website, ca 2 weken.
Na 6 weken geen verharding, contact opgenomen.
Ja goed gemengd, Ja hele verpakkingen gebruikt, verhouding was goed, Ja in juli en augustus was het warm.
Nee de lege verpakkingen heb ik niet meer, ook niet van de karnemelk en lege verfblikken, die gooi ik allemaal weg.
Reactie is jammer, dan kunnen we niets meer nazien voor u, probeer eens opnieuw op te warmen om de reactie op gang te krijgen.
Dat deed niets, ca 3 dagen op 70 graden.
Einde bericht en einde advies.
Jammer van het geld en de verontreinigde spullen die ik wilde ingieten.
Kort: niet werkend product, geen klantenservice om probleem op te lossen. Pech voor de koper.
Toevoeging 16 september, omdat ik deze review heb geplaatst willen ze helemaal niets meer doen voor me.
Gelukkig had ik die conclusie zelf al getrokken, geen zaken mee doen, niet vertrouwen. Boefjes.
reactie op reactie van 4-3-2025:
onzin, ik heb gebeld, en gemaild, kreeg alleen domme vragen en opmerkingen. als dat het beste is wat jullie kunnen om te helpen is de review veel te mild.
de reactie kwam na plaatsen op trustpilot, en was dat jullie niets meer gingen doen voor mij.
Na een half jaar doen of ik het contact verbroken had past bij de eerdere indrukken, boefjes .
Gelukkig zijn er behulpzame plastic leveranciers en heb ik het af gekregen zonder verdere inmenging van Epoxywinkel.nl

Zucht..
Zucht... 8 juli epoxy besteld en pas 26 juli leveren. Geen enkel bericht over vertraging oid. Je moet zelf bellen en dan beloven ze wat maar dan wordt het nog niet geleverd. Uiteindelijk na bellen en mailen de bestelling gekregen, maar dan wel in kleinere flessen ipv 1 grote kan.
Bij polyestershoppen punt nl wordt het de volgende dag al gelijk geleverd. Wel was het goed verpakt en goed rondom met schuim schijfjes de doos verder afgevuld.
Toevoeging: de mengverhouding van 3:1 is veel lastiger dan van ps.nl die hebben de verhouding op 1:2.

Slechte service
Product besteld en betaald, maar nooit ontvangen.
Verschillende mails gestuurd en nooit respons gekregen.
Slechte online winkel
Slechte online winkel
Heb een drain besteld komt
Kapot binnen wil je het ruilen sta je eerst een half uur in de wacht en daarna zeggen ze je bent buiten de tijd we kunnen niks meer aan doen koop hier niks
Product is inferieur en klantenservice…
Product is inferieur en klantenservice geeft geen oplossing.
Hoewel ik de aanwijzingen tot in de puntjes volgde en dit zeker niet mijn eerste keer epoxy gieten is, begon de epoxy al na 40 seconden te verharden, wat niet te doen was. Mijn vloer is nu half afgewerkt, wat me 200 euro lichter maakte, plus een hoop voorbereidingswerk.
De klap op de vuurpijl was de klantendienst. Toen ik hen contacteerde voor wat steun, werd ik totaal niet ernstig genomen. Ze schoven de schuld volledig in mijn schoenen en wilden van geen wijken weten. Geen sprake van een oplossing of zelfs maar een beetje begrip.
Het is teleurstellend om te zien dat een bedrijf zijn klanten zo behandelt en hen de schuld geeft van productfouten.
LET OP!!! Slecht product
De handleidingen zijn niet helemaal accuraat. In mijn primer zaten allemaal kraters. Als je dan met een roller de kleurcoat gaat aanbrengen blijven deze kraters zichtbaar. Je moet dan met een Spaan de 2de laag aanbrengen. De topcoat was al uitgehard in de emmer, daar kom je pas achter als je de emmer open maakt om te verwerken. Hierdoor verloopt de verwerktingstijd van 24 uur die je hebt om de topcoat aan te brengen zonder tussendoor te schuren. Nieuwe topcoat gekregen en in 1 van de 3 emmers zaten allemaal vliesjes. andere 2 emmers wel kunnen gebruiken. Alles netjes volgens de handleiding gedaan en volledig laten uitharden. Maar al snel bleek dat de vloer niet schoon te krijgen is en dat de matte topcoat heel snel beschadigd. Dit heb ik met Epoxywinkel besproken en het enige wat ze aanbieden is een nieuwe topcoat. Maar ika kan dus mijn hele hus weer leeg gaan halen en een paar dagen ergens overnachten. Ik heb erg veel spijt dat ik bij Epoxywinkel een product heb gekocht. Ik raad ook niemand aan om hier iets te kopen!!!!!
Mooie vloerproducten
Mooie vloerproducten en een goede service! Paar keer hier besteld en goede ervaringen mee.
Nog steeds geen bestelling ontvangen
Maandag epoxy en andere besteld...
Tot vandaag niks ontvangen...zelf geen reactie op mail. Stond thans bij product 1 werkdag verzending.
Dringend nodig voor bruidsboeket in te verwerken. Geen bestelling te vinden op account, geen track and tracé. Ik voel me er niet prettig bij.
Zowiezo niet tevreden ook geen aanrader.
Aanrader zonder productiedatum
Het beste adres voor uw gietvloermaterialen zonder productiedatum en tegenstrijdige verwerkingsvoorschriften op etiket en website.
Fake adres in Vlaanderen
Geen antwoord op emails bij beschadigde levering
Een emmer parketlijm van 80€ besteld. Bij levering was de folie gescheurd onder het deksel. Bijgevolg was de helft van de lijm verhard en dus onbruikbaar. Dat komt wel op 40€! Tot tweemaal toe emails gestuurd mét fotos. En geen enkel antwoord ontvangen. Uiteindelijk besteld bij Kitcentrum. Daar waren ze veel vriendelijker. Daar ook een probleem met levering, maar onmiddellijk opgelost. Zeer teleurstellende ervaring.
Epoxy besteld na telefonisch contact te…
Epoxy besteld na telefonisch contact te hebben gehad over hoe te verwerken. Helaas niet goed gegaan en gevraagd om advies bij t bedrijf. Fotos gestuurd en 2 x na gebeld. Geen reactie gehad . Zelf maar verder gaan kijken en terecht gekomen bij polyservice in amsterdam. Deze man wist wel wat er fout was gegaan en blijkbaar had ik niet de juiste materialen gehad die nodig waren om het product goed af te werken. Ik denk dat als de verkoper iets meer aandacht had besteed aan zijn klant dit niet had hoeven gebeuren. Dit soort dingen gebeuren alleen als er slechte communicatie is en weinig tot geen interesse is in je klant. Kortom ik kan het werkblad helemaal opnieuw gaan doen wat mij nog eens 300 euro gaat kosten. Jammer maar helaas
Product voldoet niet aan wat het zou…
Product voldoet niet aan wat het zou moeten doen. Klantenservice is niet vriendelijk. Goedkoop is duurkoop!