Bra och fina produkter! Fantastiskt bra återkoppling och en fin lösning vid en miss i beställningen! Återkommer gärna framöver!
Bedrijf heeft geantwoord
Företag med hjärta och själ! Det märks att hon lägger hjärta och själ till företaget, ordrarna och kunderna. Känns tryggt med snabb leverans, fint bemötande och produkterna ser precis ut som bilderna�... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supertrevlig kundtjänst Snabb återkoppling Serviceminded Bra grejer till bra pris Och ett plus till det lilla extra fina man fick med - en liten ängel att sätta på grimma eller träns :)
Bedrijf heeft geantwoord
Supertrevligt bemötande och bra tillgänglighet . Kunnig personal med mångårig erfarenhet, så lätt att hitta rätt
Bedrijf heeft geantwoord
Equi ReUse – hållbar secondhand & outlet för ryttare, häst och hund. Equi ReUse Sweden AB erbjuder ett hållbart och prisvärt alternativ för dig som söker begagnad och ny hästutrustning, ridkläder och hundprodukter. Hos oss möts omtanke om djur, människa och miljö i en modern e-handel med fokus på cirkulär konsumtion. Genom att både sälja vidare och köpa begagnade produkter förlänger vi livslängden på utrustning som annars riskerar att bli liggande oanvänd – och bidrar samtidigt till minskad nyproduktion och resursslöseri. Företaget grundades i slutet av 2023 av en ponnymamma med kärlek för secondhand och ett engagemang för hållbar konsumtion. Idén växte fram ur insikten att det finns mängder av fina ridkläder och hästprylar som förtjänar att användas igen – och att det borde vara enklare att både köpa och sälja dem på ett tryggt sätt. I vårt sortiment hittar du noggrant genomgångna secondhand-produkter för både häst, ryttare och hund, från sadeltillbehör och täcken till ridkläder och hundartiklar. Vi erbjuder även nya outletvaror från välkända varumärken, ofta tidigare kollektioner eller överskottslager, till reducerade priser. Equi ReUse är en cirkulär handelsplats där du både kan köpa och lämna in produkter. Vi tror på att hållbara val ska vara enkla, tillgängliga och inspirerande – oavsett om du är tävlingsryttare, hobbyryttare eller hundägare. Genom att handla hos oss gör du ett medvetet val för din plånbok, för miljön och för en mer hållbar framtid inom ridsporten och husdjursvärlden. Välkommen till Equi ReUse – där smart konsumtion möter omtanke och kvalitet.
Höjdnätsvägen 16, 724 55, Västerås, Zweden
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
Lätt att beställa och snabb leverans. Nöjd med produkterna.

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
Trevligt bemötande och enkelt att lämna varor till försäljning
Finns även en hel del att köpa också. Tryggt och säker E-handel

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
Väldigt fina saker som stämmer överens med bilderna. Bra kontakt och trevligt bemötande.
Jag kommer att återkomma.

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
så otroligt bra butik och snabb leverans tillmötesgående. hjälpsamma! tack snälla för otroligt fint schabrak som vi kommer glänsa i vår!

Mycket nöjd som vanligt när jag beställer från Equi ReUse⭐️

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
Företag med hjärta och själ! Det märks att hon lägger hjärta och själ till företaget, ordrarna och kunderna. Känns tryggt med snabb leverans, fint bemötande och produkterna ser precis ut som bilderna🌟

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
Bra pris, Snabb leverans och varan var exakt det som utlovades ! Rekommenderas varmt !

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
Säker och smidig inlämning av begagnade prylar. Super att kunna klämma och känna innan man köper något.

Antwoord van Equi ReUse Sweden AB
Kvalitet på grejerna och snabb leverans! Dessutom väldigt bra kundservice!