Bedrijf heeft geantwoord
Europeiska är ett pålitlig företag, men det var inte det lättaste förstå skillnaden mellan Bas och Plus när man skulle beställa försäkringen, de liksom flöt ihop och jag höll på att av misstag beställ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har alltid fått bra stöd från ERV när det strulat på resor med försenat bagage, eller ofrivilliga övernattningar. Dock är det svårt att veta vilket ärende man får ersättning för när de hanterar fler ä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var tvungna att avboka en resa med barn och barnbarn pga sjukdom. Folksams reseförsäkring Resklar ersatte endast min och min frus del av resan trots att vi även betalat för resten av familjen. Gen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
ERGO Försäkring erbjuder reseförsäkringar och hälsoförsäkringar för såväl privatpersoner som företag – med fokus på trygghet i varje steg. Tack vare över 100 års erfarenhet inom reseförsäkringar via Europeiska ERV, och spetskompetens inom hälsoförsäkringar via DKV Hälsa, så är ERGO Försäkring en pålitlig partner. ERGO Försäkring tillhör den internationella försäkringsgruppen ERGO Group AG.
Få hjälp 24/7
Hantverkargatan 11b, 11221, Stockholm, Zweden
Jag har en företagsförsäkring, och blev oväntat och akut sjuk i december i samband med en utlandstjänstgöring i Sydafrika. Jag fick oklanderlig hjälp från SOS-centralen och ERVs försäkringsassistans. SOS alarm svarade snabbt på mail.
Eftersom jag uppsökte ett privat sjukhus fick jag ligga ute med stora belopp själv, och det tog mer än tre månader innan jag fick tillbaka pengarna, vilket är förståeligt eftersom kvitton och underlag (jag hade sparat och skickade allt till ERV) från de sydafrikanska vårdgivarna lämnade en del övrigt att önska. Detta var alltså inte försäkringsbolagets fel.
Det är ovärderligt att veta att detta fungerar ypperligt OM olyckan är framme. Jag vill varmt rekommendera Europeiska ERV för andra som arbetar med hela världen som arbetsfält.

Antwoord van Europeiska ERV
Avbokade en skidpacket och fyllde i formulär med kvittor och läkarintyg gick smidigt. Men brev som besvarade av ERV där inloggning till deras hemsida är ett krav gick inte öppna trots instruktionen följs.

Antwoord van Europeiska ERV
Klappkass korruption när den är som värst.
Skaffa inte din olycksfallsförsäkring här, för du kommer inte få den hjälp du behöver eller förtjänar. 5 år senare med daglig smärta, sömnproblem, förändrad livsstil och nervpåverkan med förlorad kontroll av muskelgrupp efter en olycka och ingen invaliditetsersättning. De tycker däremot att de inte längre att de bör betala några fortsatta sjukvårdskostnader eftersom det gått så lång tid... Vilket gör att de indirekt erkänner permanent skada. Tittar man på referenscase eller frågar den oberoende ortoped jag besökt för en bedömning säger de samma sak.
Problemet är att försäkringsbolaget själv får välja vilken partner de vill ha som medicinsk expert, vilket i praktiken är en pappersvändare som aldrig träffat mig eller ens kontaktat mig för kompletterande frågor. Såklart kommer deras valda partner döma till försäkringsbolagets favör.. annars blir ju de av med sitt avtal.
Jag hoppas det finns människor med mer ork och tid än vad jag har som drar upp cases i domstol.
I annat fall, undvik detta bolag!

Antwoord van Europeiska ERV
Enkelt att köpa en reseförsäkring hos ERV. Hoppas den är lika bra om den behöver användas.

Antwoord van Europeiska ERV
Jag är mycket nöjd med servicen. Det är enkelt att komma i kontakt med ERV när jag behöver hjälp och jag får snabb återkoppling. Bemötandet är professionellt och tydligt.

Antwoord van Europeiska ERV
Mycket proffsig support vid samtal angående engelskt certifikat!
Trevligt bemötande!

Mycket långs svarstider på mejl och inskickade uppgifter. Flera ggr 3-4 v

Antwoord van Europeiska ERV
Köpte en avbokningsförsäkring för en fjällstuga. Köpet gick väldigt smidigt men när man sedan behövde nyttja försäkringen blev allting plötsligt väldigt osmidigt. Orimligt långa handläggningstider, krångliga intyg och utdrag som krävs in och ett väldigt märkligt mailverktyg som all kommunikation ska ske i. När jag försökte logga in i mailverktyget varnar min iPhone att sidan är osäker och avråder från att besöka webbplatsen. Väl inne sedan kan man bara läsa halva mailet. När jag ringer in för att prata med kundtjänst ber er medarbetare efter lång kötid om ursäkt för att mailen inte fungerar och säger att det går lika bra att jag maila är från min vanliga mail. Hon ger också uttryck för att tjänsten fungerar dåligt och att hon själv är trött på att den inte fungerar bättre. När väl allting godkänts tar utbetalningen ytterligare 2 veckor att genomföra.

Antwoord van Europeiska ERV
Bra och snabb kontakt, kunde prata om ärendet med en person, inte robot. Fick tydliga instruktioner, snabb handläggning.

Antwoord van Europeiska ERV
Jag ansökte om ersättning för 5 dagars förstörd semester för mig och barnet pga influensa (totalt 10 dagar). Jag skrev tydligt att barnet testats för och hade konstaterad influensa. Att det var influensa stod på typ 4 ställen i läkarintyget. Eftersom vårdgivaren inte angav antalet vilodagar gick ERGO på schablon. Dock inte 5 dagar som är schablon vid influensa utan 3 dagar för förkylning med feber. Man kan undra om det var slarv eller medvetet försök att försöka komma undan med att betala ut mindre. Att jag uttryckligen begärde för 5 dagar enligt schablon pga influensa talar emot att det bara var slarv. Tidigare erfarenhet från annat ärende är att ERGO begär in kompletteringar in i absurdum och efter varje komplettering dröjer de över en månad med att svara att de vill ha fler kompletteringar vilket resulterat i onödigt lång handläggningstid och osäkerhet och jobbig väntan på om ersättning ska ges. Det enda positiva var att efter min överklagan gällande de 5 dagarna så fattade de ett nytt beslut att ersätta för 5 dagar. Ingen ursäkt, inget om att de gjort fel eller varför. Aldrig mer ERGO/ERV.

Antwoord van Europeiska ERV
ERGO använder ett system för säker kommunikation, som är under all kritik. Oftast möts jag av ett felmeddelande som beklagar felet. Registeringen avbröts flera gånger. Det går inte att skriva in lösenordet. Jag var tvungen att skriva in på annan plats och kopiera och klistra in. Denna service lä,nar en besk eftersmak.

Antwoord van Europeiska ERV
2:a gången jag tecknar försäkring hos er. Mycket prisvärd samt inkluderar mycket

Antwoord van Europeiska ERV
Väldigt besviken eftersom de vägrade försäkra mig när jag skulle segla över Stilla Havet. Om man marknadsför sig som "reseförsäkringar" men sedan vägrar försäkra kunder som reser... ja, då gör man ett dåligt jobb.

Antwoord van Europeiska ERV
Lees meer over geverifieerde reviews.