Super goed geholpen door Emile Fijne auto geleased doordat ik een nieuwe zzp’er ben in de zorg had ik snel een auto nodig, dit was snel geregeld en binnen een paar dagen had ik de auto al! Van de paa... Toon meer

Mensen die netjes hun zaken afhandelen na 2weken heb ik mijn auto in handen gekregen ik heb een gerust hart yasin een duim voor jou toppie

1. Intermediair

Een personenauto of bedrijfswagen is snel en makkelijk geregeld met Escar Lease. Wij doen net dat stapje extra om onze klanten te kunnen helpen. Escar Lease staat voor professionaliteit, maatwerk en betrokkenheid, het is ons doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen in de zoektocht naar de ideale auto of bedrijfswagen. Weet u al precies welke auto u wilt of bent u nog op zoek naar passend advies? Wij helpen u graag verder!

4,6

Uitstekend

Goedkoop en snel

Super goed geholpen door Emile
Fijne auto geleased doordat ik een nieuwe zzp’er ben in de zorg had ik snel een auto nodig, dit was snel geregeld en binnen een paar dagen had ik de auto al! Van de paar lease maatschappijen die ik heb vergeleken met mijn vriend was dit de goedkoopste. Zeker een aanrader👍

4 augustus 2025

Declan heeft mij super begeleid naar…

Declan heeft mij super begeleid naar mijn eerste leasecontract als ZZP’er. Voor mijn bedrijf moet ik veel reizen, daarom wil ik natuurlijk een betrouwbare auto. Via via kwam ik bij escar lease uit. Ik ben super tevreden! Goede en duidelijke communicatie. Geen vraag is te gek! En een super snelle service. Heel erg bedankt voor alles!

22 oktober 2024

Heb een lange tijd gezocht naar een…

Heb een lange tijd gezocht naar een auto. Op veel plekken heel veel papierwerk en tijd die eroverheen ging. Bij Escar heel snel geholpen en goed geholpen werd goed meegekeken naar mijn budget en mijn wensen van de auto. Mert was heel netjes en was heel meedenkend. Al met al top bedrijf!

12 juli 2024

Geweldige service!

Ik had een grotere auto nodig omdat we met te veel waren. Gelukkig kon ik bij Escarlease een Peugeot 5008 leasen. Erg blij met de snelle en soepele afhandeling!

23 juli 2024

De beste van de beste

Top bedrijf is echt klantvriendelijk
Binnen 2 dagen antwoord
Voor een nieuwe auto
Zeker een aanrader deze bedrijf.

28 februari 2024

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf, aardige medewerkers, zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Snel ook, prima ervaring

18 oktober 2023

Top samenwerking

Nou na veel zoeken naar een bedrijf die mij kon helpen ben ik bij escar lease terecht gekomen. Ik kan zeggen dat medewerker Azim een van de beste zijn. Ik heb al mijn wensen aan hem doorgegeven en ik had binnen paar uurtjes wat ik wilde. Minder dan 2 week was alles rond en kon ik mijn auto in ontvangs nemen. Echt top ga zo door🙏🏼.

28 augustus 2023

Ik kon binnen 14 dagen mijn auto…

Ik kon binnen 14 dagen mijn auto ontvangen. Met een hele klantvriendelijke medewerker als Emile heb ik alles netjes en op tijd geregeld gekregen. Regelmatig telefonische gesprekken onderhouden voor de overdrachten, Emile kan ook kritische zijn als de overdracht van autodealer naar hem toe niet goed of netjes afgeleverd wordt Emile blijft deskundig en professioneel echt een vakman met oog en een hart voor zijn vak.

14 juli 2023

Escar Lease is een absolute aanrader!

Escar Lease is een zeer meedenkende en professioneel bedrijf! Ze geven niet op tot jouw passende auto gevonden is! Ik wil vooral Emile nog even extra in het zonnetje zetten omdat hij dat verdient. Emile is een voorbeeld van een medewerker die echt geniet van zijn werk! Bedankt voor je geduld en je zeer sterke communicatie. Zonder jouw reed ik nu niet in een gloednieuwe prachtige auto!

Escar Lease is een absolute aanrader!!!

25 mei 2023

ZEER zeker een aanrader

ZEER zeker een aanrader.

Ik ben blij met mijn nieuwe auto die ik vandaag heb mogen ontvangen. Ik ben echt goed op weg geholpen, daar ben ik blij mee. Communicatie TOP!, klantvriendelijkheid?TOP! Samenwerking TOP! Ze denken graag met je mee en je kan terecht met al je vragen. Binnen no time is alles geregeld. Echt een aanrader dus

15 mei 2023

Zeker een aan rader

We hadden ons ingeschreven voor een lease auto en binnen no time zijn we gebelt! Zo snel alles geregeld. Wij zijn hartstike blij mij jullie en raad iedereen ook jullie aan. Klantvriendelijk, we zijn zeer te vreden over jullie ga zo door zou ik zeggen.

19 april 2023

Ik ben goed opweg geholpen heel blij…

Ik ben goed opweg geholpen heel blij mee verder vind ik het fijn dat er met me meegedacht is om dit mogelijk te maken ook het contact was erg fijn met hier en daar een leuke grap tussendoor waardoor het een prettige samenwerking is geworden bedankt daarvoor!

18 april 2023

Ik ben super blij ! Yeahh

Ik ben super blij !
Heb via Escar lease mijn auto droomauto !
Wat een gave bak.

Dank je wel Emile voor de goede service!!
Fijn dat ik met al mijn vragen bij je terecht kon. Fijn!

31 maart 2023