1. Autoverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Länkguiden

1,5

Zeer slecht

Erg slecht

Erg slecht. Probeerden ons er in te luizen dat we een kras schade hadden gemaakt, en een bedrag moesten betalen van 1216 euro. Gelukkig hebben we zelf ook een video gemaakt van te voren en was hierop te zien dat deze er al zat. Ze hebben hierop, per mail, laten weten dat ze het zouden laten. Nu, 3 maanden later hebben ze dit bedrag alsnog afgeschreven en zijn verder niet meer bereikbaar.

1 november 2025

Via Booking een auto bij Europecar…

Via Booking een auto bij Europecar gereserveerd en ontdekte dat het bevestigingsnummer uit 7 ipv 10 cijfers bestond. Mijn naam, referentienummer Booking, bev.nr Europecar was nergens in hun systeem te vinden. Bij mij gingen alar,bellen rinkelen want dit klopt echt niet. Booking verzekerde mij dat alles goed en betaald was. Echter konden zij Europecar niet bereiken. Met Europecar gemaild maar ik moest het met Booking oplossen. Zo behandelt Europecar de klanten. Het heeft mij een dag gekost en nog had ik geen gevoel gevoel over. Ik was er helemaal klaar mee. Uiteindelijk heb ik bij Budget geboekt en alles was binnen 10 minuten met bevestiging en incheck geregeld. Ik ga nooit meer bij Europecar iets boeken. Zij moesten als groot bedrijf schamen!! Oja over hun app regent het klachten dat het niet werkt. Ik heb dit nooit met een autoverhuur bedrijf mee gemaakt. Dus oppassen.

1 september 2025

pure oplichterij

pure oplichterij, zonder blozen
ze hebben ons een verzekering aangesmeerd voor 600 USD. anders kregen we de auto niet mee (of we moesten 10,000 USD waarborg geven). daar sta je dan aan de start van je rondreis in ecuador met het hele gezin. pure chantage, en bij de klacht nadien zeiden ze dan dat wij erachter vroegen. nooit meer europcar!
echt waar, laat je niet verleiden door de zeldzame positieve commentaren. ik zie dat veel mensen zelfde probleem hadden

5 augustus 2023

Erger dan Europecar bestaat niet., totaal onbetrouwbaar en niet transparant.We zijn voor 5 weken in Ecuador. Deze ervaring heeft voor een flinke domper gezorgd.

Een 1 is al veel teveel sterren wat een giga waardeloos bedrijf
In Guayaquil een auto gehuurd van 17 tot 20 augustus. Een grote ramp een zeer onbetrouwbaar bedrijf. We hadden de auto extra verzekerd, toen we de auto op wouden halen kwamen er 200 dollar overheen want ze erkenden de verzekering niet die ze zelf hadden aanbevolen. Ook al kon je van alles aantonen, . het hielp niet en de aanbetaling was al gedaan. Het zijn gewoon criminelen maffia praktijken. Vooraf wordt je nergens voor gewaarschuwd of aangegeven dat er kosten overheen komen. Uiteindelijk toch maar gedaan omdat er op korte termijn niet wat anders viel te regelen. Bij het inleveren van de auto komen er ineen weer 46 euro overheen wat vooraf ook niet werd aangegeven. Dat was omdat er
meer kilometers gereden zou zijn. Erger dan dit bedrijf kan niet. Nooit maar dan ook nooit willen we nog iets met Europecar te maken hebben. Ons vliegtuig gaat zo dus hebben geen tijd om de politie in te schakelen maar dit soort mensen horen achter de tralies

20 augustus 2023

Slechte ervaring gehad op vliegveld…

Slechte ervaring gehad op vliegveld Barcelona.
probeerden ons een free update naar een grotere auto aan te smeren met bijbetaling van 286 euro verzekering.
Echt bang makerij
We kregen uiteindelijk ook niet de categorie die we hebben gereserveerd.

1 september 2022

Zeer slechte service

Aangekomen op Ibiza 19 februari om 22:30 aan de balie stond een hele nare vrouw ze deed al meteen moeilijk betreft als je een krasje krijgt van meer dan 2 cm dan moest ik €2000,- betalen dit was het beleid en moest tekenen of kreeg de auto niet mee. Vervolgens bij het ophalen van de auto bleek er rondom de auto allemaal schades te zijn die niet op het formulier stond ben toen meteen naar de balie gegaan de auto voorgereden en mevrouw kwam wel even kijken. Het is eerste wat ze zei dat ik me aanstel en dat de schades niet opvallen nou ik kan je vertellen de hele auto zat onder de krassen en die groter waren dan 2 cm zelfs meer dan 10cm maar dat ik me niet moet aanstellen. Ik vroeg kun je aub de schades op het contract noteren toen werd ze woest en dreigde de auto in te nemen en mijn contract per direct te beëindigen terwijl er 2 jonge kinderen van 3 en 6 jaar oud huilend in de auto zaten omdat de vrouw vervolgens dreigde met de politie te halen omdat ik niet goed was dat ik gewoon netjes vroeg of ze de schades wou noteren vervolgens heeft ze wat aantekeningen gemaakt en foto’s wij ook en zijn toen maar weggegaan met de auto want zo wil je niet behandeld worden door een groot verhuurbedrijf die vrouw is zo klantonvriendelijk dat heb ik nog nooit meegemaakt in mijn leven hopelijk zal hier werk van gemaakt worden

Ik huur nooit meer bij europecar en raad dit iedereen ten strengste af

2 maart 2022

MISLEIDING EN OPLICHTING

voor onze vakantie in Valencia boekten wij 2 auto's in dezelfde prijscategorie, wat voor 1 week op nog geen € 500,= uit kwam. Goede prijs zou je zeggen. We huurden 2 x een Fiat 500 L. Voor auto 1 kwam een andere auto: een Renault Capture. Voor auto 2 kwam ook een andere auto: een Alfa Romeo Stelvia.
Wat schetst onze verbazing dat we na onze vakantie maar liefst €500,= EXTRA moesten aftikken, voor de laatste auto. Zonder mededeling of vraag of we dit wilden, hebben we deze auto in de maag gesplitst gekregen.
Je reinste oplichting! Sunny Cars trekt z'n handen ervan af, want zij sluizen de reservering door naar Europe cars. En Europe cars geeft geen krimp.
PAS OP VOOR DEZE OPLICHTINGSPRAKTIJKEN BIJ ZOWEL SUNNY CARS ALS BIJ EUROPE CARS! Wij boeken al jarenlang auto's, maar dit soort praktijken hebben we nog nooit meegemaakt.

4 augustus 2018
Reviews in alle talen tonen. (51 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken