Zeer slechte ervaring met EuroSkateShop.
Zeer slechte ervaring met EuroSkateShop.
Bestelling geplaatst en betaald, maar het pakket is nooit ontvangen. Volgens GLS zou het pakket “geleverd” zijn bij een ParcelShop, maar zonder adres, zonder afhaalcode en zonder enig bewijs van aflevering. Het pakket was daardoor voor ons onvindbaar en onmogelijk op te halen.
De klantenservice reageerde summier en schoof de verantwoordelijkheid herhaaldelijk af op GLS, terwijl de verkoper wettelijk verantwoordelijk blijft totdat de consument het pakket daadwerkelijk heeft ontvangen. Pas na veel heen-en-weer mailen werd uiteindelijk bevestigd dat het pakket inmiddels retour onderweg was.
Daarna volgde een gedeeltelijke terugbetaling, waarbij € 11,95 werd ingehouden als ‘Adjustment Fee’, terwijl wij het product nooit hebben ontvangen en er dus geen sprake was van een retour op ons initiatief. Dit bedrag is onterecht en onacceptabel.
Op meerdere e-mails, inclusief een formele ingebrekestelling (6 januari), is vervolgens niet meer gereageerd. Tot op heden is het ingehouden bedrag niet gecorrigeerd.
Deze gang van zaken kostte onnodig veel tijd en energie en getuigt van een gebrek aan verantwoordelijkheid en klantgerichtheid.
Wij zullen hier absoluut niet meer bestellen en raden anderen aan hier zeer voorzichtig mee te zijn.