Vi havde en super eftermiddag i Event Park Danmark. Personalet var meget opmærksomme, på trods af de mange grupper og events der befandt sig i parken på denne dag. Vores guide gjorde det godt og va... Toon meer
Fantastisk firmatur hos Event park Danmark ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var afsted på en Firmatur, en helt igennem fantastisk tur, det hele spillede, en tur vi sent vil glemme, vi fik grinet-konkurreret og skab... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Bedrijfsentertainmentservice
- Avontuurlijke sporten centrum
- Quad-verhuurder
- Evenementenmanagementbedrijf
- Multifunctionele ruimte
- Paintballcentrum
Geschreven door het bedrijf
Ekstraordinær event park! Udfordrende og sjove aktiviteter både til erhverv og privat.
Frederikslystvej 35, 8723, Løsning , Denemarken
- www.eventparkdanmark.dk
- eventparkdanmark.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Helt i top firma-event hos Event Park…
Helt i top firma-event hos Event Park DK. Vi kørte el-cross, ATV-safari samt spillede discgolf. Det var en rigtig fed eftermiddag med masser af action og sjov. Personalet var venlige, imødekommende og meget professionelle hele vejen igennem.
Fed stemning i parken også
En fed dag med kollegaerne
Vi havde en super eftermiddag i Event Park Danmark.
Vores guide gjorde det godt og var meget tålmodig.
Vi kommer helt sikkert igen
Helt fantastisk oplevelse fra start til…
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut 🥰 tog telefonisk kontakt med forespørgsel på arrangementet til 6 personer. Blev hjulpet og guidet af Heidi til en rigtig god oplevelse. På selve dagen, var Allan klar til at give os den bedste oplevelse. Han ydede service langt udover det forventede 🥰 det er et sted vi alle gerne vil besøge igen☺️🥳
Meget anderledes og VIRKELIG sjov fælles oplevelse
Vi kørte ATV ringridning som en del af vores afdelingsarrangement. Sjældent har vi grinet SÅ meget sammen. Super godt og imødekommende personale - det er ikke sidste gang, vi besøger Event Park Danmark!
Perfekt fodboldgolf bane
Mega fed bane anbefaler klart!
Mega fed bane!
Mega fed bane, klart en anbefaling værd! 9 tekniske huller på front-9 og 9 lidt længere huller på bag-9🤩
Utrolig spændende oplevelse
Veteranklubben besøgte event parken den 17/6-2026. Det var alle tiders oplevelse!
Vi blev kørt rundt i parken af Brian selv og besøgte mange forskellige barer rundt i parken!
Det er absolut et besøg værd! Kan varmt anbefales! ☺️☺️
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Vi afholdt vores sommerfest for medarbejderne hos Event Park Danmark, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Hele dagen var veltilrettelagt med spændende aktiviteter, god stemning og et personale, der gjorde en stor indsats for, at alle fik en god oplevelse. Vi nåede blandt andet ATV-safari, ATV-ringridning og paintball, og da vejret drillede og satte en stopper for nogle af de planlagte udendørs aktiviteter, stod Heidi Friis og hendes team hurtigt klar med gode alternativer.
Rambo Bar dannede rammen om flere timers hygge og venskabelige konkurrencer, og aftenen blev afsluttet med lækker helstegt pattegris i de imponerende omgivelser i Indian Bar.
En særlig tak til Heidi, de dygtige instruktører og det altid smilende barpersonale. Fra første kontakt til sidste farvel følte vi os i trygge hænder.
Vi havde en fantastisk dag, og det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Event Park Danmark.
De bedste anbefalinger herfra.
Brdr. Thybo A/S
Super dag og et virkeligt godt…
Super dag og et virkeligt godt samarbejde med stedet op til vores arrangement for 125 medarbejdere
Mega fedt sted
Mega fedt sted. Kan anbefales hvis man man vil have en aktiv dag med gutterne.
Fantastisk firmatur hos Event park…
Fantastisk firmatur hos Event park Danmark ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi var afsted på en Firmatur, en helt igennem fantastisk tur, det hele spillede, en tur vi sent vil glemme, vi fik grinet-konkurreret og skabt minder sammen.
Personalet var profssionelle-imødekommende-sjove-søde man følte sig straks godt tilpas.
Aktiviteterne var sjove.
Maden var lækker, parken var super velholdt, lige gyldig hvor man kikkede hen, var den velplejet og flot.et helt igennem fantastisk sted. Parken var fyldt med humor og sjove tiltag, som bestemt gjorde at vi fik grinet lidt ekstra.
Det er bestemt er et besøg eller 2 hver.
Mvh Eva Bendorff
Den fedeste oplevelse længe!!!
Den fedeste oplevelse med ATV promillekørsel og Slow kørsel. Det skønneste personale - fede fortællinger og masser af godt humør!
Jeg kommer rigtig gerne igen!!!
Det var den fedeste oplevelse jeg…
Det var den fedeste oplevelse jeg nogensinde har haft i Danmark! Et sted jeg var meget chokeret over eksisteret!
Mega fedt koncept og godt lavet af Brian!
Jeg var der sammen med min normal familie 😍
Safari tur på ATV
En fantastisk oplevelse- skøn natur, der er kælet for alle detaljer, alle steder i parken. Skønt personale, der fortæller sjove historier. Et helt unikt sted, med enorm mange sjove aktiviteter.
Kan varmt anbefale Event Park Danmark!
Kan varmt anbefale Event Park Danmark!
Vi har netop afholdt et teamarrangement med ATV Safari og efterfølgende deres atv promillekørsel - det er aktiviteter, som gav smil på læben.
Fra vi trådte ind, følte vi os så velkomne - kæmpe ros til pigerne🤩
Det er absolut ikke sidste gang vi vælger en aktiviter hos dem.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!
Vi holdte polterabend hos Event Park
Vi holdte polterabend hos Event Park, og sikke en fornøjelse med masser af sjov og grin. Super service og glad personale til at give os alle en fantastisk dag. Tak for det 🥳🙏
Kæmpe anbefaling herfra 👌👏
Fantastisk sted til en sjov dag med…
Fantastisk sted til en sjov dag med samme af grin.
10 tøser til polterabend.
Instruktører var meget professionelle og gode et sted jeg ville komme igen.
Skønt sted
Skønt sted - endnu skønnere personale.
Kontakt dem gerne hvis I ønsker et sjovt arrangement.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Kundeservice var i top
Lees meer over geverifieerde reviews.