Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!
Lees wat reviewers zeggen
Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilple... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclea... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.
Contactgegevens
Anna Anchers vej 68, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- Support@evercleancarcare.dk
- evercleancarcare.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God service til prisen
Vores gamle BMW X5 van, blev med et 10 år yngre efter besøget fra Everclean Carcare. Jeg kan kun anbefale dem. Det er rigtig fint at de kører ud til adressen hvor bilen står.

Antwoord van Everclean Carcare
Super service kommer til tiden og…
Super service kommer til tiden og levere som de beskriver til billige penge.

Tidligere perfekt resultat
Tidligere perfekt resultat, men det er begyndt og gå for stærkt, når man kun bruger halvdelen af den afsatte tid bliver resultatet selvfølgelig også derefter, jeg er derfor tidligere kunde :-(

Imponerende !
Jeg er fuldstændig imponeret over Deluxe behandlingen fra Everclean. Min bil ser fantastisk ud, både indvendig og udvendig. Det er tydeligt, at de har lagt stor vægt på detaljerne. Interiøret skinner, bilen ser ud som om, den lige er trillet ud fra forhandleren. Servicen var også i top - venlig hele vejen igennem. Kan varmt anbefale Ever Clean til alle, der ønsker en bil, der stråler af renhed og luksus. Fem stjerner herfra!

Antwoord van Everclean Carcare
Altid en fornøjelse at have med…
Altid en fornøjelse at have med Everclean at gøre.

Super fin rengøring
Super fin rengøring, indeni og udenpå. Tilfreds.

super godt resultat
super godt resultat
super god betjening af Peter
fantastisk til prisen

Antwoord van Everclean Carcare
Øje for detaljer og meget grundige
Øje for detaljer og meget grundige. Stor anbefaling herfra.

Thank You....
Meget pålidelige, grundige og effektive.
Gør en gammel bil brugbar i mange flere år, hvilket jo er godt når vi ikke bare skal kassere alt brugt, men bruge det vi har.
Thank you..... Everclean Carecare

Antwoord van Everclean Carcare
som altid en helt fantastisk dejlig bil…
som altid en helt fantastisk dejlig bil at køre hjem i - vasket udvendig og indvendig, mens jeg er på arbejde - tak igen, for altid god service og flot bilpleje :-) mvh Pernille

Antwoord van Everclean Carcare
Super god og professionel service
Super god og professionel service. Jeg kan varmt anbefale Everclean Carcare til alle, der kan lide en strålende ren bil.

Topklasse!
Topklasse!
Virkelig et grundigt og meget fuldendt stykke arbejde. Bilen stod som ny!

Storr 10-tal
Vi fik ordnet 4 biler indvendigt og det blev gjort til et 10-tal. Bilerne er virkelig blevet flotte👍

Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde. Bilen er virkelig flot. Helt ren og poleret.

Så flot en bil jeg fik
Så flot en bil jeg fik. I er absolut stabile og dygtige. Det er ikke sidste gang, jeg vil bruge jer.

Antwoord van Everclean Carcare
Super fin og professional service
Super fin service og alt foregik til tiden.
Man fik en "ny bil fornemmelse" efter behandlingen.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.