Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!
Lees wat reviewers zeggen
Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclea... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.
Contactgegevens
Anna Anchers vej 68, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- Support@evercleancarcare.dk
- evercleancarcare.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Resurrected my disaster
Michaiel turned a disaster of a car, into a masterpiece I could be proud of. Two kids and their joys of backseat riding cause havoc in all interior aspects of our vehicle. Everclean left the vehicle 100% better, cleaning the seats, carpets, and panels expertly. Due to their innovative cleaning methods, I was able to facilitate their service in a parking garage with little to no water waste. Very grateful and will be delighted when the subscription calls for the next cleaning!

Antwoord van Everclean Carcare
Hermed mine bedste anbefalinger til jer gutter
Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilplejecenter her i det nordjyske - der roste lakken på min vogn, hvilket jeg tilskriver 110% jer for jeres behandling af vognen - som har fået jeres DELUXE indv/udv. hvergang imens jeg har ejet radiobil :-)
TAK!

Antwoord van Everclean Carcare
Super god service og min bil skinner…
Super god service og min bil skinner igen!

Antwoord van Everclean Carcare
en sød ung mand der var meget høflig og…
en sød ung mand der var meget høflig og gjorde et flot stykke arbejde og leveret en flot ren bil

Antwoord van Everclean Carcare
Bilen ser fantastik ud som sædvanlig…
Bilen ser fantastik ud som sædvanlig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ren bil
Ren bil, og fair pris.
Nemt med nøgleoverdragelsen, og dejligt at Emil var fleksible ift. beliggenheden, når man bor inde i byen.
Især ekstra tilfreds med hvor rene mine stofsæder er blevet efter rengøringen. 🌟

Bilen var fuldstændig ren
Bilen var fuldstændig ren, og indfriede alle mine forventninger , og mere til.

Ren samvittighed!
Jeg fik endelig, efter lidt mere end 2 år, taget mig sammen til af få rengjort min bil. Den var ikke vanvittigt lækker indvendig. Det fik Everclean Carcare, i den grad, lavet om på! Den er så god som ny - jeg kan næsten ikke få mig til at køre i bilen nu.
Der var, en lille (som i MEGET lille) smutter. Jeg sendte en mail til dem. Få minutter efter ringer Emil (som iøvrigt, rengjorde bilen dagen før), og knap en time senere, er han der for at rette op på det. DET er f****e god kundeservice. Derfor, en 5-stjernet anmeldelse. Det er absolut ikke, sidste gang, jeg benytter Everclean Carcare!
Nu kan jeg køre videre i min bil, med ren samvittighed!

Antwoord van Everclean Carcare
Positiv overraskelse med en Ren bil
En fornøjelse at modtage en ren Bil, efter Emil & Johan havde rengjort den.
Perfekt nøgleoverdragelse både før og efter.
de kan klart anbefales.
Mig har de overbevist til at tegne et serviceabn. hos dem.
en enkelt lille detalje, som jeg gerne vil have ændret, tager jeg direkte med dem, og ikke i anmeldelse.
Tilfredshed fra en ny kunde hos dem

Super service kan klart anbefales
Super service kan klart anbefales

Antwoord van Everclean Carcare
Rigtig fin servic har brugt dem flere…
Rigtig fin servic har brugt dem flere gange

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, vil klart vælge at bruge dem igen og anbefale andre det samme, renere bil får man ikke, tak for hurtig professionel hjælp

Gennemført og professionelt koncept
Gennemført og professionelt koncept, overholder aftaler til punkt og prikke, meget fleksible (vi bor på en lille ø med færge), flink, høflig og præsentabel medarbejder, glimrende kvalitet. Kommer igen!

Antwoord van Everclean Carcare
God service, til trods for at vi ikke lykkedes så godt med vores ende - nøgleoverdragelsen :-)
Der bliver altid gjort "det lille ekstra" fra Evercleans side, og resultatet er super, hver gang.

Antwoord van Everclean Carcare
Det var et flot stykke arbejde
Det var et flot stykke arbejde. Bilen var meget beskidt.

Antwoord van Everclean Carcare
God service og skinnende ren bil både…
God service og skinnende ren bil både ind- og udvendigt

Antwoord van Everclean Carcare
Grundig og hurtig service.
Grundig og hurtig service.
Kommer helt sikkert til at bruge dem igen😊

Perfekt resultat, igen!
Det er 2. gang at jeg bruger Everclear Carcare til rengøring af bilen både inde og ude - resultat blev, ligesom sidst, super flot både ude og inde. Emil gør sig umage med at levere et blændende resultat, hver gang.
Bil: Hvid SUV, med læderkabine.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Bilen var så flot bagefter.

Antwoord van Everclean Carcare
Lees meer over geverifieerde reviews.