Heb bij hen een sprinkler voor de tuin gekocht. Garden Pro Sprinkler. Prijs: 29,95 euro Nu blijkt dat ze die gewoon vanuit China naar u toesturen. Na wat zoekwerk op aliexpress kan ik 4st kopen... Toon meer
Eerder postten ik dat het oplichting betrof maar dit was onjuist. Ik heb de bestelde materialen netjes ontvangen echter heeft het redelijk lang geduurd. Hier was overigens wel een bericht vanuit hun... Toon meer
miskoop, onmogelijk om retour te sturen voor een cliente een dame met een ernstige verstandelijke beperking met een klein budget , deze schoenen besteld. ze zitten helaas niet goed. retour sturen l... Toon meer
Besteld Betaald niet geleverd.leveringstermijn max 12dg.Op mails wordt niet gereageerd.negatieve reviews worden verwijderd.Dus neen absoluut onbetrouwbaar.Ik zal niet nalaten opmekingen te plaatsen to... Toon meer
Mensen keken ook naar
Ik sluit me aan
Ik sluit me aan. Vreselijk. Je krijgt maar geen contact. Mocht iemand het adres weten, dan kan ik erheen . Fatsoenlijk aanbellen uiteraard
Ms dat dat helpt.
Koop niet bij excusia.nl ,besteld…
Koop niet bij excusia.nl ,besteld zogenaamd met trac and trace ,allemaal vaag ,pakketje ontvangen ,maar bleek ondeugdelijk ,retour naar adres wat op pakketje stond ,en geprobeerd te communiceren maar er word niet gereageerd ,dus koop niet bij excusia.nl, ja of je koopt een kat in een zak.
Ik bestel hier niks meer
Roze-witte schoenen besteld. Kwamen binnen, binnen de verwachte levertijd maar waren niet roze met wit maar donkergrijs met roze. Dit gemeld en de vraag was of we ze konden retourneren. 7dagen mee bezig geweest. "We moeten ze terug sturen naar Azië veel gedoe. We kunnen je 20% bieden en vraag aan familie of ze ze wilden hebben". Na zeggen dat het in hun eigen algemene voorwaarden stond en dreigen met een rechtzaak als ik geen retouradres of minimaal 50% zou terugkrijgen zijn ze akkoord gegaan met die 50%, een hele week verder heel wat slechte reviews achter gelaten op hun site en er wordt niks mee gedaan. De schoenen zijn ook van bar slechte kwaliteit.
Steeds mailcontact waar we een dag op moesten wachten. Behalve als je stuurde dat ze maar eens moesten gaan reageren omdat anders de 14 dagen in bedenktijd voorbij waren. Dan konden ze in eens binnen 2/3 uur reageren.
Het nummer wat er staat kun je ook niet bereiken. Ik zou hier nooit meer iets kopen in ieder geval.
Oplichters!!
Oplichters!!! KOOP NIETS
Sneakers passen niet. Zoals aangegeven maat groter genomen. Maar passen niet
Veel heen en weer gemail krijg je een mail over milieu en dat ze hier rekening meehouden en maar 20% terug krijg van aankoopbedrag
HEB DAN GEEN WEBSITE
Tel.nr op website is niet geregistreerd!!
Stelletje oplichters
bestlnr #10787 paar sneakers besteld vallen te klein uit retour sturen onmogelijk
OPLICHTERS.............
paar sneakers besteld een maat groter als die ik normaal heb maar ,die vielen nog te klein uit. Als je probeert ze terug te sturen krijg je te horen heb je de maattabel wel gebruikt? Vanmorgen wederom een mail gekregen met misschien kun je je familie of kennissen er wel blij mee maken.
De verpakte schoenen worden verzonden van de website van alie express , we kregen het bericht, u pakket van alie express wordt vandaag bezorgd. Dus komt niet van Exclusia
Pas op ze hebben geen....... retourbeleid ondanks dat hun website vermeld dat je gratis kunt retourneren. Het geld ben je kwijt.
Ik heb een bestelling geplaatst
Ik heb een bestelling geplaatst
Moest heel lang wachten
Uiteindelijk zeggen ze was bezorgd maar konden mijn adres niet vinden
Dus weer naar hun heb teruggestuurd
Weer lang wachten
Zal wel nooit aankomen grr
Waardeloze site kon niet terug moest…
Waardeloze site kon niet terug moest mijn vrienden er maar blij mee maken
Oplichters
Zelfde verhaal als hieronder. Terug sturen kan niet. Krijg je geen eenduidig antwoord op. 20% van mn aankoop bedrag kan ik terug krijgen. Ga ik niet mee akkoord ben nog steeds aan t mailen. Oplichters zijn het met goedkope troep
Blijf weg van Exlusia!
Lange levertijd (3 weken, geleverd vanuit China) - goedkoop verpakt - linker-en rechterschoen in andere maat - klantendienst reageert wel regelmatig maar komt soms robotachtig over. Zijn eerst gericht op het rekken van tijd, dan negeren van mijn retourwens (/terugbetaling) en mijn vraag om retouradresinfo. Daarna voorstel tot vervanging, tot geven van een voucher en tenslotte tot geven van 60% en nadien 80% korting waarbij de schoenen niet moeten worden teruggestuurd. Akkoord bereikt om 45€ van de bestelde 50€ terugbetaald te krijgen. Dit compenseert min of meer de uitgespaarde retourkost (want die zijn voor de klant) dus ok voor mij. Schoenen met 2 verschillende maten zijn helaas voor vuilbak :-( (milieu!). Uiteindelijk hebben ze niet 45€ maar 40€ (80% dus) teruggestort. Al bij al nog een redelijke afloop maar dit was geen leuke ervaring en mede gebaseerd op vele andere negatieve reviews: blijf weg van Exclusia !
Slecht
Bestelde product zou geleverd zijn, maar niets ontvangen, slechte service telnr klopt niet.
Zeer tevreden
Na alle negatieve reviews ben ik zeer tevreden over dit bedrijf, schoenen gekocht en sneller binnen dan ik had verwacht, ze lopen heerlijk en gewoon mijn eigen maat besteld, kortom alles is bij mij naar alle tevredenheid verlopen.
Pure oplichters!!!
De maat van het product was veel groter dan besteld
en bovendien van zeer inferieure kwaliteit.
Na ca een maand lang geneuzel kreeg ik een retouradres ergens in China!!!
Retourneren was uiteraard onzinnig en totaal absurd.
Om van het geouwe.... af te zijn, heb ik uiteindelijk 50% teruggave geaccepteerd.
Mensen wees gewaarschuwd, bezin eer je begint! Staar je niet blind op hun retour- en teruggave beleid, al met al GEBAKKEN LUCHT !!!
Zelfde verhaal als de rest
Zelfde verhaal als de rest. Ik wilde dezelfde avond al annuleren, maar uiteraard kon dit niet.
Het is een dropshipper, met produkten van AliExpress en een Duits rekeningnummer. Bij het overmaken ging er wel een belletje rinkelen. €15 te veel betaald voor een vest wat ik niet pas. Leergeld. Jammer.
Ik raad het iederen af hier iets te kopen.
Heb ook schoenen besteld bij dit…
Heb ook schoenen besteld bij dit bedrijf, geen retour bon erbij en ik kan ze niet terug sturen.
Vele malen gebeld maar je wordt niet te woord gestaan.
Mailtjes verstuurd je krijgt echt domme antwoorden en je moet ze maar weggeven aan familie.
Wat een bedrijf ze adverteren met een tevredenheid garantie, en dat je kunt retourneren.
Laat die man maar eerst goed Nederlands leren die de telefoon aan neemt je kunt er niet van maken.
Ik vind het heel jammer dat zo’n bedrijf zo omgaat met zijn klanten.
Zat een eeuwigheid op mijn…en het is troep
Meld je hier aan zodat we samen aangifte kunnen doen van oplichting en bedrog
Heb heel lang op mijn bestelling gewacht en het blijkt troep te zijn, gezien de recensies verwachte ik er eigenlijk ook niets meer van, volgens mij is het een eenmansbedrijf maar je krijg mail van Anne, Mary, lala etc, tuurlijk
Terugsturen, vergeet het maar, hebben allemaal uitvluchten, geef het aan familie etc
De positieve recensies op facebook zijn naar mij idee ook uit de duim gezogen.
Hier niets kopen en je geld beter aan een goed doel geven
Slechte service
Had een paar schoenen gekocht waren te klein probeerde het retour te sturen lukte niet gebeld na ze werd de haak erop gegooid mails gestuurd reageren met kyk of een familie de schoenen pas slechte service koop er niks meerprobeer aan familie kwyt te raken kryg je als reactie terug
Oplichters !
Slecht bedrijf. Je kunt niets retour sturen
Je krijgt mailtjes als,je kunt het aan familie geven etc. En het moet naar Azië en cliënt moet kosten betalen,ingewikkeld,dus ... Vreemd gevormde trui gekregen en vest wat veel kleiner is als aangegeven. Ga vervolgstappen nemen.
Pure oplichters
Vuile oplichters, heb twee kerstbomen besteld via reclame op facebook.
In totaal een waarde van 86 euro.
In de ene verpakking idd een kerstboom maar zeker geen van 5 meter.
In de andere verpakking een verkeerde levering met een 2meter ledstrip.
Ons ongenoegen geuit via mail maar telkens dezelfde zever.
Hoe kunnen we ons geld terugkrijgen.
Maffia praktijken zijn het.
Ik mail
Pure oplichterij!
Pure oplichterij!
Ik bestelde 3 paar zogezegd orthopedische schoenen waarvan ik maar 1 paar van heb ontvangen. Dit paar is gewoon rommel en zeker niet orthopedisch. Ze liegen en bedriegen in de reclame. Voor de andere 2 paar dat ik nooit heb ontvangen blijf ik maar dreigbrieven krijgen dat ik ze moet betalen. Ik ga echt niet betalen voor iets dat ik nooit ontvangen heb en vind het al erg genoeg dat ze me opgelicht hebben met dat ene paar dat echte rommel is.
Alles ging mis
Alles ging mis. Op hun aanraden een maat groter besteld.
Zijn véél te groot.
Over en weer gemaild, zelf de fout gemaakt,aan familie of bekende doorverkopen.
Geen retourbeleid,geen telefonisch contact kunnen leggen.
Een aanbod gekregen om 20% van de aankoopsom retour te krijgen.
Heb ik gedaan om van dit gezeik af te komen.
Dus mensen,NIET KOPEN!!!
Heb me afgemeld zodat ik geen misleidende reclames meer krijg.