Heb bij hen een sprinkler voor de tuin gekocht. Garden Pro Sprinkler. Prijs: 29,95 euro Nu blijkt dat ze die gewoon vanuit China naar u toesturen. Na wat zoekwerk op aliexpress kan ik 4st kopen... Toon meer
Eerder postten ik dat het oplichting betrof maar dit was onjuist. Ik heb de bestelde materialen netjes ontvangen echter heeft het redelijk lang geduurd. Hier was overigens wel een bericht vanuit hun... Toon meer
miskoop, onmogelijk om retour te sturen voor een cliente een dame met een ernstige verstandelijke beperking met een klein budget , deze schoenen besteld. ze zitten helaas niet goed. retour sturen l... Toon meer
Besteld Betaald niet geleverd.leveringstermijn max 12dg.Op mails wordt niet gereageerd.negatieve reviews worden verwijderd.Dus neen absoluut onbetrouwbaar.Ik zal niet nalaten opmekingen te plaatsen to... Toon meer
Mensen keken ook naar
Geen retour beleid en producten van Ali expres
Het product is niet wat ik ervan had verwacht en paste niet. Ik wilde dus gebruik maken van mijn retour garantie
Na diverse malen mailen voor een retouradres, ontving ik alleen antwoorden met geef maar weg aan familie, ik geef je 20% korting, stikstof en milieu issues bij retourneren, 50% korting en de conclusie dat ze het een vervelend misverstand vinden maar het product hebben geleverd dat ze hebben omschreven.
Na 10 mails een onmogelijk retouradres naar een bedrijfshal in Azië gekregen. Het is opzetten tot falen en dan ben je zowel het product als je geld en de extra verzendkosten kwijt.
Toen ik mailde dat zij de verkopers waren ik geen zaken heb gedaan met Ali expres en ik het dus wel naar het adres zou sturen waaronder ze bij de KVK ingeschreven staan zou sturen, kreeg ik de volgende reactie
ik kon het naar ieder adres kon sturen wat ik wilde maar dat was niet het retouradres.
Mensen, koop er niks en zeker niet op voorhand betalen
Koop nooit bij exclusia
Wat een slecht bedrijf. Ik had sneakers gekocht, die niet goed passen. Helaas kan ik ze niet retourneren, omdat ze uit China komen.
Dat staat niet vermeld op hun website en dat vind ik heel slecht!!
Ook hier dezelfde klacht
Ook hier dezelfde klacht. Retourbeleid is een super slecht. Ondanks dat op de site aangegeven staat dat dit mogelijk is. Ben inmiddels een week bezig om een retouradres te krijgen. Krijg eerst de vraag of ik echt wel het advies opgevolgd heb om een maat groter te bestellen (ja) en of ik ze omwil ruilen ( nee). Omruilen kan blijkbaar wel. Om vervolgens een mail te krijgen ( na 2 dagen) dat het retourproces ingewikkeld en kostbaar is omdat de produkten via Azië gaan. Of ik er vrienden blij mee kan maken. 🤔.
Als ik bij Ali bestel is het nog makkelijker om te retourneren dan hier. Sorry maar falend beleid. Dus zeer zeker geen aanrader. Ben er dan ook nog niet klaar mee.
Maanden geleden een paar schoenen…
Maanden geleden een paar schoenen besteld na vele mails en alsmaar geen antwoord en dus ook geen schoenen deze review. Krijg het gevoel dat ik opgelicht ben
Waardeloze spullen en geen fatsoenlijk retourbeleid
Waardeloze spullen, foto's beloven veel meer dan ze kunnen waarmaken. Retourbeleid is een lachertje en eigenlijk gewoon oplichterij. Vragen ze "of ik de gekochte dingen niet aan iemand anders kan geven ipv terugsturen, dat is namelijk nogal ingewikkeld voor ze"
Klanttevredenheid? Laat me niet lachen!!
Vandaag bericht gekregen !! Omdat klanttevredenheid heel belangrijk is bij Exclusia willen ze me 20 %terug betalen !! Ik heb bij Alie de sneakers opgezocht en die schoenen kosten nog geen 14 euro ,dus dan zouden ze nog winst hebben!! Ik heb hun net nog gemaild : Klopt niet als klanttevredenheid belangrijk is voor jullie dan hadden jullie mij en de andere klanten die ook niet tevreden zijn allang een retourlabel gestuurd en het geld teruggestort!! Het klopt gewoon niet wat op de site staat : zorgeloos retourneren! En er staat ook niet dat ze uit China kwamen , had ik ze net zo goedzelf bij Alie kunnen kopen voor nog geen 14 euro !
Oplichters met een retour beleid van niks
2 paar schoenen besteld en passen niet. Maar 41 maar als je ze vergelijkt met een schoen van maat 39 komen ze overeen. Als je mailt voor een retour krijg je antwoord dat ze het juist product hebben verstuurd en of je ze niet aan vrienden/familie kan geven. Waardeloze website zeker hier nier bestellen!!!
Zelfde ervaring als alle andere…
Zelfde ervaring als alle andere schrijvers hier. Slechte kwaliteit schoeisel, niet orthopedisch, niet kunnen retourneren, geen geld terug en: kijk maar of je je aankoop aan familie of vrienden kunt slijten. Heb ook via Klachtkompas een klacht ingediend. Doe dat aub ook! Zonder voldoende druk, doen ze niks. Door het niet retour nemen van het product handelen ze in strijd met het eigen retourbeleid. Daardoor behoud jij gedurende een jaar het recht om retournering te eisen. Kijken wie de langste adem heeft! Ik heb ze inmiddels een ingebrekestelling gestuurd.
Update 22/8:
Er komt beweging in. Aanbod is nu 50% van de aankoopkosten retour. Maar dan heb ik nog steeds schoenen die ik niet pas. Ben dus nog in onderhandeling.
Update 27/8
Ik mag de schoenen retourneren. Dan krijg ik het aankoopbedrag terug. Retourkosten zijn wel voor mij (vreemd, maar staat wel hun voorwaarden). Echter: ik krijg geen retouradres! Zoveelste voorbeeld in een lange lijst van onduidelijke, incomplete en misleidende informatie. Keep you posted.
Inderdaad oplichters.Hetzelfde…
Inderdaad oplichters.Hetzelfde probleem. Orthopedische Schoenen besteld 2 paar in promotie zogezegd,die orthopedisch absoluut niet zijn. Ik wil terug sturen omdat die zowiso te groot zijn maar helaas het gaat niet. Ik kreeg elk keer e-mail terug dat ze hebben juiste maat gestuurd en als die niet goed zijn aan iemand in de familie geven. Dus niets daar kopen !!!! Zullen jullie allen geld kwijt raken.
Erg slecht bedrijf
Via hun website orthopedische schoenen besteld. Na 4 weken wachten zijn de schoenen binnen gekomen en deze zijn duidelijk niet orthopedisch. Ook hele slechte kwaliteit. 65 euro betaald voor 2 paar schoenen die nog geen 10 euro waard zijn. Op mijn verzoek ze retour te mogen doen geven ze aan dat dit niet kan en ik ze maar aan vrienden moet geven.
WAARSCHUWING!!!
WAARSCHUWING!!!
Koop hier niet. Waardeloze rommel.
Kwaliteit is zeer slecht, teleurstellende service en geen mogelijkheid om te retourneren.
Neem mijn advies ter harte en laat je niet oplichten.
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Ze weigeren het adres van het retour adres te geven.
Ten eerste zijn ze moeilijk bereikbaar en wanneer je eindelijk een antwoord krijgt, krijg je dit als antwoord.
“Sorry voor dat. Misschien kan iemand in je familie of vriendenkring het gebruiken?”
aankoop voldoet niet aan verwachtingen
aankoop voldoet niet aan verwachtingen. Je kan de aankoop retourneren (zelfs zonder opgave van reden). Wanneer je dit doet blijkt dit alles FAKE te zijn.
Wanneer je om retouradres verzoekt en voldoet aan alle punten zijn dit de antwoorden die je krijgt!
"Sorry daarvoor, maar het was het eigenlijke product dat u werd toegestuurd. Bedankt"
"Sorry voor dat. Misschien kan iemand in je familie of vriendenkring het gebruiken?"