Exitime Reviews 34

3,3

Zeer slechte klantenservice en slechte kwaliteit spullen. Mineraal mokken gekocht wat goedkope plastic troep uit China bleek te zijn. Retourzending moest ook naar China, kosten 23 euro!!! Inmiddels mi... Toon meer

3 koffiemokken van steen mineraal besteld, lijkt totaal niet op de site van Exitime.Goedkope plastic troep ontvangen uit China! Koop dit niet! Zware oplichting. Exitime reageert helemaal niet op teru... Toon meer

Ik ben zeer tevreden en de reden daarom is : ik had een advertentie zien passeren op Facebook van Exitime omtrent de dameskleding , ik had echter nog een vraag over de betaling met pay pal (omdat ik... Toon meer

Enkele dagen geleden kwam ik op deze site terecht en kocht ik de high wasted wide pants + de flared jumpsuit, beide werden binnen de week verzonden. De kledingstukken zaten zoals gegoten, ik ben b... Toon meer

3,3

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ik heb onlangs een casual tweedelige…

Ik heb onlangs een casual tweedelige set gekocht en ben aangenaam verrast door de kwaliteit en het comfort. De set bestaat uit een losse top en een bijpassende broek, beide gemaakt van een zachte, ademende stof die perfect is voor dagelijks gebruik.

18 juni 2024

"Ik was op zoek naar een specifiek item…

"Ik was op zoek naar een specifiek item en vond het hier voor een zeer redelijke prijs. De bestelling verliep vlot en ik ontving mijn product snel en in perfecte staat. Ik beveel deze winkel zeker aan bij vrienden en familie!"

5 juni 2024

Uitstekende Online Winkelervaring

Exitime biedt een gebruiksvriendelijke site met een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand assortiment. De prijzen zijn redelijk en er zijn vaak kortingen. Klantenservice is snel en behulpzaam, verzending betrouwbaar en retouren zijn eenvoudig. Kortom, een uitstekende winkelervaring.

27 mei 2024

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en snel in hun reacties. De medewerkers hebben me uitstekend geholpen met mijn vragen over een kledingstuk. Uitstekende service, ik raad ze zeker aan!

29 mei 2024

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met exitime.nl de klanten service was ook zeer behulpzaam toen ik een vraag had over de
levertijd. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker weer bestellen.

26 mei 2024

Enkele dagen geleden kwam ik op deze…

De kledingstukken zaten zoals gegoten, ik ben blij met mijn aankoop en de snelle service, hier shop ik zeker en vast nog eens!!!

1 mei 2024

Wat een service ! En wat een kwaliteit ! Top

Eind vorige week bestelde ik voor mijn vriendin een paar running pants en de powerpacks met de 2e aan 50 procent( wat een leuke deal) !
Deze week heb ik het gewoon al in huis , de maten zaten zoals op de site was aangegeven , en de kwaliteit was echt van de bovenste plank !
Wij komen zeker nog terug !
Top service
Bedankt Exitime!
Kan niet wachten op nieuwe producten

10 mei 2024
Reviews in alle talen tonen. (34 reviews)