EZATA Reviews

1. Kledingwinkel

Outdoor kleding

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Nooit geleverd en geen reactie

Bestelling geplaatst. Stond lange tijd dat het geleverd zou worden, maar vanwege de drukte wat langer duurde dan gebruikelijk Uiteindelijk was de bestelling niet meer vindbaar. Meermaals gemaild, maar nooit reactie gehad. Ik vind het wel onder oplichting vallen, gezien ik betaald heb maar op geen enkele manier in contact met hun kan komen.

21 januari 2024

Echt waardeloos bedrijf

Echt waardeloos bedrijf. Bestel hier echt nooit wat. Al een maand geleden hebben ze mijn retour ontvangen. Maar terug betalen doen ze niet. Reageren om mijn mails ook niet. Je kunt naar je geld fluiten. Grote oplichters

6 mei 2024

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier. Wacht al heel lang op een bestelling en krijg geen reacties op mails en insta dms. Lijkt op oplichting

12 april 2024

Oplichting?

Besteld, maar ze leveren niet en reageren niet op mails. Je krijgt bericht dat het verzonden is, maar de track and trace werkt niet. Lijkt oplichting.

update eind april: uiteindelijk na heel veel aandringen van mijn kant en veel gedoe heeft hij alsnog de trui en het t-shirt verzonden, plus een extra voor de ellende. Op zich redelijke kwaliteit, het zijn truien die je zelf ook kan bestellen om te laten bedrukken. Hij wilde graag dat ik een update zou geven hier, bij deze, maar ik zou er echt nooit meer iets bestellen door al deze ellende. Als je hem zelf niet dagelijks maant het te gaan versturen krijg je denk ik niets.

20 maart 2024

Levering duurt extreem lang en geen service

Bestelling ontvangen heeft enorm lang geduurd en er was geen contact te krijgen met de verkoper.

Aangegeven stond dat de bestelling na 1 werkdag zou worden verzonden, dat klopt niet. Ik zie verschillende reviews dat het aan de pakketservice ligt, dat geloof ik ook niet helemaal.
Na zo'n 1,5 maand en meerdere eenzijdige contactpogingen, heb ik de bestelling wel ontvangen.

Wel blij met de producten, alsnog voor de service 1 ster.

1 september 2023

Tevreden

Na maanden wachten en geen reactie meer, dan toch ineens reactie via instagram. Excuses van Sander door zoveel problemen. Hij heeft problemen gehad met dpd maar werkt nu met DHL. Dit ging deze keer super snel. De truien zijn geleverd aan de prijs die ik eerst betaald had. Het zijn super mooie en goede kwaliteitstruien. Zoon is er super blij mee. Dank je wel..... en zeker een aanrader!!!!.

12 maart 2024

Zelfs één ster is te veel! update!!

Zelfs één ster is te veel!
Na meer dan 4 maanden nog steeds niets geleverd!!
En geen communicatie meer van zijn zijde.

Een review hier en volharding in het aansporen heeft vruchten afgeworpen, de bestelling dan toch toe gekomen. Er bleken behoorlijke problemen te zijn met de pakjesdienst.

1 maart 2024

Oplichting? update: uiteindelijk toch netjes opgelost

Update: na nog wat contact via Instagram is vandaag (15 feb) een nieuwe trui geleverd met vervoerder DHL. Laat, maar wel de juiste trui, mooi, prima kwaliteit en uiteindelijk dus toch de afspraak nagekomen door Ezata.

Trui half december besteld, nooit geleverd. Ezata claimt dat deze bij DPD is kwijtgeraakt, maar ondanks herhaald mailen en berichten via Instagram tot op heden nog geen trui ontvangen en ook geen geld terug.

8 februari 2024

Leveringsproblemen maar prima product

Er is een hoop fout gegaan. En het heeft een lange tijd (ruim 3 maanden) geduurd. Maar uiteindelijk het pakketje binnen. Ondertussen na een tijdje van radiostilte geregeld goed contact gehad met Sander omtrent de levering. De distributie moet even op orde gesteld worden. Hij is hier mee bezig en werkt tegenwoordig met dhl. hopelijk zijn deze leveringsproblemen hiermee verleden tijd..

1 december 2023
Reviews in alle talen tonen. (34 reviews)