Zag steeds op social media die leuke sokken voorbij komen en besloot ze te bestellen. Er werd netjes aangegeven dat de leveringstijd langer was dan we misschien gewend waren, nou prima! De print was s... Toon meer
Wel betaald, nooit ontvangen! Mail werd alleen beantwoord door automatische tegenberichten. Appen gaat via chatbots die je geen antwoord meer geven na enige communicatie. Bellen gaat niet: de telefoon... Toon meer
Het was makkelijk om de bestelling te doen, zelfs voor mij(79jaar). Alles duidelijk. Levering ging zoals afgesproken en het resultaat van de bestelling was naar verwachting. Mijn kleindochter was er e... Toon meer
Op de website adverteren ze met haarscherpe foto's op de sokken. Wat je krijgt is gepixelde vage plaatjes waar je (in mijn geval) de foto's van je kinderen niet op herkent. Wat een miskoop én false ad... Toon meer
Upload je foto en wij doen de rest Wij zorgen ervoor dat jouw foto perfect op de sokken terecht komt.
Nederland
- facesock.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dit is echt een scam.
Dit is echt een scam.
Telefoon en e-mail bestaan niet. Geen sokken gezien…

Leuke sokken!
De sokken zijn heel leuk geworden! Ik heb de sokken redelijk snel ontvangen en heb ook nog contact gehad met de klantenservice over een vraag over het wassen van de sokken. Gewoon snel antwoord gehad dus ik ben tevreden
Leuk en snel!
Heeel makkelijk leuke sokken bestellen! Je zet er een foto bij en derest gebeurd vanzelf :) Enige was dat het iets langer duurder dan 10 werkdagen. Toen ik vroeg om een indicatie voor hoelang het nog duurde, kreeg ik vrij snel reactie!
Slechte ervaring
2 weken geleden sokken besteld, ben nog steeds aan het wachten. Geen reactie op mail, telefonisch niet bereikbaar. Kan dit zeker niet aanraden, wat een amateurs.
Baggerbedrijf
Geannuleerde bestelling nooit mijn geld terug gekregen!!!!!!!! Ik zou hier niet bestellen, je kunt totaal geen contact met ze maken. Baggerbedrijf, echt.

Originele sokken
Mooie originele sokken met eigen foto erop geprint. Goede kwaliteit! Aanrader!
Dropshipper van Aliexpress
Ook slechte ervaring.
Normale verzending gekozen, 16 werkdagen verder. Ook ik kreeg niks via whatsapp/e-mail te horen, maar na enige tijd krijg ik een mailtje met ‘we hebben problemen’, ook hetzelfde wat veel mensen hier ook melden.
Maargoed, sokken zijn binnen. En even later zie ik dat precies DEZELFDE sokken bij aliexpress te koop zijn voor 2-3 euro.
Dropshippers dus!
Kwaliteit zie je wel dat het uit China komt.
Dat is waarschijnlijk ook de reden dat het zo laat geleverd wordt en ze het afschuiven op ‘problemen’.
Doe jezelf een lol en koop hier niet.

KOOP HIER NIET
Wat een bagger bedrijf.
Extra betaald (want ze zeggen op hun eigen website dat je het dan binnen 1-4 werkdagen in huis heb), maar na 6 werkdagen nog steeds niks in huis. Op een maandag besteld, en ze hadden het pas vrijdag verzonden.
Telefoon? Geen reactie (want vakantie/druk bla bla). Whatsapp? Geen reactie. E-mail? Geen reactie. En dat terwijl ze zeggen ‘u krijgt van ons binnen 1 werkdag reactie’.
Zelfs live chat op de website wordt niet gereageerd, tenzij je in-private browser ga en geen e-mail adres invul en een boze reactie neerzet, dan heb je binnen 1 minuut reactie.
Ik vroeg waar mijn bestelling bleef, kreeg ik een reactie : oh je zou de track en trace code al moeten hebben.
In dezelfde minuut krijg ik een mailtje met de track & trace. Beetje toevallig.
Kwaliteit is bagger. Kijk op aliexpress, dan zie je dezelfde sokken staan. Zijn dus gewoon dropshippers.
Ik koop hier nooit meer, ga het zeker niet aanbevelen.

Slecht
Meer betaald voor snelle verzending en alsnog je sokken niet optijd krijgen. Ook geen gehoor via e-mail of telefonisch of zelfs via whatsapp.
Nog steeds geen sokken binnen
Nog steeds geen sokken binnen. Mail ontvangen bij bestellen dat het 5 tot 10 werkdagen zou duren. Dat is begrijpelijk voor een klein bedrijf.
We zijn nu ruim 3 weken verder en nog niks.. klantenservice zelf moeten mailen met een update. Niet heel klantgericht vind ik. Vertraging kan gebeuren maar communiceer dat dan.
Nu wachten op antwoord waar mij sokken blijven.
Levertijd vreselijk lang
Levertijd vreselijk lang. Houden je niet op de hoogte m.b.t. verzendtijd. Ik moest zelf namailen om erachter te komen dat er “printer problemen” zijn. Slechte service en communicatie is een 0.
Ook geen goede ervaring
Ook geen goede ervaring. Moest zelf mailen over waar de sokken blijven. “Vertraging door printproblemen en zijn een startend bedrijf” kreeg ik te horen. Ik wil gewoon mijn product waar ik voor betaald heb of iig weten wanneer ik deze dan wel kan verwachten. Geef dan geen levertermijn aan bij de bestelling, als je het niet kunt waarmaken. Kwaliteit kan ik nog niets over zeggen, omdat ik ze dus nog niet heb….
#5425
Superresultaat sokken met afbeelding van jouw kat
Mooie sokken gemaakt met afbeelding van onze kat.
Het ziet er super uit.
Men beoordeelt goed of de foto wel duidelijk is/zonee laten ze dat snel weten.
Fijne communicatie met medewerkers van het bedrijf indien dat nodig is.
Sokken zijn op tijd afgeleverd.
Superleuk kado om te geven.
Ze doen hun uiterste best voor.een mooi eindresultaat.
Een grote aanrader!!
Top kwaliteit
Goede service, mooie kwaliteit en super handig dat je zelf de foto in stuurt en kunt aangeven hoe je het uitgesneden wilt hebben. Top!
Heel fijn en goed contact met de…
Heel fijn en goed contact met de klantenservice gehad nadat ik per ongeluk een verkeerd huisnummer had ingevoerd bij het verzendadres. Sokken zijn meteen opnieuw verzonden!
Verzending duurde alleen in eerste instantie wat langer als gepland, maar dat kwam door de feestdagen denk ik.
Helaas - geen goede ervaringen
8 weken gewacht op de levering, in eerste instantie geen reactie gekregen van de klantenservice. Sokken zijn wel eindelijk binnen, maar erg donker en slechte kwaliteit. Volgende keer toch weer bij printsfield.
Bestelling happy socks met foto
Super blij met mijn bestelling van de eigen gemaakte happy socks! Hele fijne sokken, je ziet ook heel duidelijk mijn 2 honden erop. Dit als cadeau gegeven aan mijn moeder, ze was er heel blij mee! Wel iets langer moeten wachten, maar de medewerker reageerde heel snel en liet weten dat het door de kerst drukte wat langer kon duren, fijn contact gehad!
Wachten meer dan waard
We moesten iets langer wachten dan verwacht door de kerstdagen. Maar de communicatie hierover was prima.Mijn zoon kreeg de sokken met foto van mijn overleden man. Het was het wachten meer dan waard. Prachtige kwaliteit sokken met mooie foto's. Wij zijn erg blij en zullen zeker in de toekomst nog eens wat bestellen.
Teleurstelling
Sokken vallen heel erg tegen. Rood lijkt meer op roze en het wit van de binnenkant schijnt overal doorheen als je ze aan hebt. Echt geen 20,00 waard. Zaten hoopvol te wachten maar werd grote tegenvaller.
Prima bedrijf
Prima bedrijf, leuke sokken. Jammer dat ik niet kon traceren maar verder goed.